aılede var ne yazık kı aynen canım hıc tatlı yemedım genel anlamda karbonhıdrat da alamdım cunku zaten kılolu hamıleyım bıde ekstra kılo almayım dıye .. artık nasıl olur bılmıyorum ama ınsallah atlatırız bı an evvel
Kafası aşağıda canım hem ultrasonda göstermişti doktor malesef erkenden Doğum kanalına girdiği için bide bir poposu ile öyle yuvarlak bir çıkıntı yapabilir bide kafası ile ama kafasını böyle net hisedemiyorum ileride mesela sırt ve popoyu bile ayırt edeceğizZ
Kızlar kışlık fasulyemi de yaptım ama öldum ayaklarım yine davul oldu. Lohusalikta rahat ederim dedim. Ama son zamanlarda yoruldukca ayaklarımın şişmesi ve bebeği eskisine oranla az hissetmem canımı sıktı. Perşembe icin yakın bir hastaneden randevu aldım kendi doktoruma gitmeyi gözüm yemedi gidiş geliş 3 saat.. var mi ayakları elleri çok şişen.?
Dilara günaydın,
Benim yakın bir arkadaşım 160 boy 120 kilo hamile kaldı. Ve hamileliği boyunca tam 40 kilo verdi.bebdk de 4 300 doğdu. Herkesin bünyesine göre. Korkulacak bişey olduğunu sanmıyorum.
Günaydın gençler bugün tetanoz 2. dozumu vuruldum. Yalnız geçen sefer vurulurken baya acımıştı bende ilaç yaktı diye düşünmüştüm bugün hiç acımadı demek ki hemşiredenmiş Ayyyyy bide sonrasında ağrımasa süper olurrrr