2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
canım arkadaşın kamuda mı özel de mi bende alınamıyor diye biliyorum yoksa çalıştıklarımız boşa gitmez mi bu durumda?
kamuda hemsıre canım o da ya soyle dusun calısabılır raporumuz var ama grıp olmusuz o zaman ıse gıdemıyoruz uc bes gun rapor alabılırız gıbı :)

kızlar gunaydın benım canım sıkkın bayagı gecen persemde doktora gıtmıstım malum seker yuksek cıkıyor demıstım sızlere bana seker olcum aletı verdıler takıp ıcın 140 olması lazım ama 225 ı buldu dusurmeye calısıyorum kendımce yarın da dıyetısyene gıdecegım sızde var mı boyle sıkıntı yasayan seker yuklemesı yapılmadan seker cıktı

Canım neden yukseliyirmis peki.

Anladigim.kadariyla sen dikkat de ediyorsun tatlı falan yemiyorsun ailede var diye mi yüksek cikiyor ki

İnşallah diyetisyen faydali olur da düşer

Seni doktorun gerekli bölüme yönlendirecektir canım ona görd bir diyet listesi hazırlıyorlar
Kontrollu ilerlersen Allah'ın izniyle düşecektir

Seni doktorun gerekli bölüme yönlendirecektir canım ona görd bir diyet listesi hazırlıyorlar
Kontrollu ilerlersen Allah'ın izniyle düşecektir
endokrınolıjı takıpte suan canım hergun msj atıyorum bakıyor seker sevıyeme yarın da dıyetısyene gıdecegım ınsulın almadan ınsallah hallederız

Canım neden yukseliyirmis peki.

Anladigim.kadariyla sen dikkat de ediyorsun tatlı falan yemiyorsun ailede var diye mi yüksek cikiyor ki

İnşallah diyetisyen faydali olur da düşer
aılede var ne yazık kı aynen canım hıc tatlı yemedım genel anlamda karbonhıdrat da alamdım cunku zaten kılolu hamıleyım bıde ekstra kılo almayım dıye .. artık nasıl olur bılmıyorum ama ınsallah atlatırız bı an evvel

kac kılosun kuzum bende 6. ayda 2 kılo vermısım almayım da vermek de sakıncalı dgeıl sanırım doktorum guzel dedı ama ben kılolu hamıleyım :)
81.8 le hamile kaldim. Suan 72. 6 yim. Hayatimda boyle kilo vermedim ben. Artk almam gerekmez mi 3 kilo vermek nedir

Waow hadi bakalım merakla bekliyorum o günleri
Canım konserve şeklinde mi yaptın fasülyeyi?

81.8 le hamile kaldim. Suan 72. 6 yim. Hayatimda boyle kilo vermedim ben. Artk almam gerekmez mi 3 kilo vermek nedir
Üzülme canım ya kilon var zaten vermen önemli değil alirsin bı kaç kilo doğuma kadar belki sende annene çekmişsin

endokrınolıjı takıpte suan canım hergun msj atıyorum bakıyor seker sevıyeme yarın da dıyetısyene gıdecegım ınsulın almadan ınsallah hallederız
Çok geçmiş olsun canım inşallah düzelir bebisin etkilenmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…