2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Ağrı kesicini şimdiden al önlem olsun ben bı daha vurmam bugün 8 gün oldu halen ağrısı var

Dilara günaydın,
Benim yakın bir arkadaşım 160 boy 120 kilo hamile kaldı. Ve hamileliği boyunca tam 40 kilo verdi.bebdk de 4 300 doğdu. Herkesin bünyesine göre. Korkulacak bişey olduğunu sanmıyorum.
Gunaydin:)
Ayy gercekten mi. Icimi rahatlattin. Cok tesekkur ederim
Üzülme canım ya kilon var zaten vermen önemli değil alirsin bı kaç kilo doğuma kadar belki sende annene çekmişsin
Hayallerim boyle diildi. Duba gibi olcaktim yuvarlanarak gidicektim doguma. Cok musaitim cunku. Aldigim.oksijen kilo olarak döner normalde. O yuzden korkuttu kilo vermek beni

Bende vuruldum bugun. Benmkide acimadi. Asidan somra yakmadi bile. Smdi hafif bi uyusukluk var kolumda o kadar

canım cok geçmiş olsun İnşallah en zararsız sekilde bu sıkıntını atlatırsın. Bozma Moralini.. Benimde ailemde var cok korkuyorum bu nedenle...Bende mümkün olduğunca dikkat ediyroum yememe içmeme...
Nasıl anladın canım belirtilerin var mıydı? Yoksa tahlillerde mi çıktı.

Ben varım canım. Akşam olduğunda ayaklarım kocaman oluyor. Ellerim de şişiyor. Şimdiden böyleysek sonra napcaz bilmiyorum

doktora falan sordun mu canım normal mi acaba? sağolsun buradaki arkadaşlar içimi rahatlattı ama ben yine de protein troid enfeksiyon testlerimi yaptıracağım yarın sonra da pbe göreleye kadın doğuma gideceğim zaten kendi doktoruma da 5 ekimde detaylı için randevum var.. sen detaylı yaptırdın mı

Az önce kontrolden çıktım 25 haftalık 600 gr olmuş çocuğum. Bana kilosu az geldi sizce normal mi
canım bence gereksiz üzme kendini eğer bir sıkıntı olsaydı dr. söylerdi. Bizim profil atındaki değerlerle kıyaslıyorsan hata yaparsın. Benimde hep profildenkinden az çıkıyor kilosu ama dr. normal diyor. Sende cok takma...

81.8 le hamile kaldim. Suan 72. 6 yim. Hayatimda boyle kilo vermedim ben. Artk almam gerekmez mi 3 kilo vermek nedir
canım dün "hamile olduğumu bilmiyordum" diye bir programı izledim kadın doğumda hamile olduğunu öğrenmiş ve hamileyken bir sürü kilo vermiş ama bebişi çok sağlıklı doğmuş sonuçta bebeğinin gelişimi iyi sen diyet yapıyorsun yağlanman gidiyor ama bebeğin kanından besleniyor etkilenmez

Az önce kontrolden çıktım 25 haftalık 600 gr olmuş çocuğum. Bana kilosu az geldi sizce normal mi
Nette yazana yada burda profilde yazan bilgilere takılmamak gerekiyor demişti doktor.
Her bebeğin gelişim hızı şekli farklı, kimi ilk aylarda hızlı kimileri son aylarda hızlı.
Sağlıkla gelsin inşallah

Aynen buraya bakıyorum 790 görünüyor doktor 600 deyince üzüldüm. Kendimi en az 700 gr'a falan koşullandirarak gitmişim onu fark ettim.

Şu anda bende o da yok bakalım akşama belli olur acısı

Deli ya kilo almıyor diye üzülmekte neymiş bebeğin sağlıklı olsunda seninki önemli değil zaten daha doğuma 3 ay var bundan sonra hızla ve bol bol kilo alicaz merak etme önemli olan bebislere yaraması ben ilkinde 21 kilo aldım bebek 2 kilo doğdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…