2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Canım çok tatlı maşallah hayırlısıyla kucağına al inş

Benimde sadece sol bacak gece de gunduzde oluyor doplere haftaya gidebilecegim bakalim ne diyecekler

Canım geçmiş olsun, Allah bir daha yaşatmasın inşallah..Kimseye yaşatmasın..

hatice byrm canım, inşallah güzel çıkacak sonuç, dualarımız seninle...

Çok tesekkur ederim canım allah bebislerimizi sağ salim sağlıklı kucağınıza almayı nasip etsin

Kızlar bebişlere müzik falan dinletiyor musunuz tepki alıyo musunuz benım bu bebegım de duymaz dıye cok endıselıyım dusunup duruyorum allah korktuğuma ugratmasın beterinden de korusun ama annelik ıste

Peki pıhtılaşma eğilimi olduğunu normal yapılan kan testinden mi biliyorsun yoksa özel bir test mi yaptırdın?

Kızlar bebişlere müzik falan dinletiyor musunuz tepki alıyo musunuz benım bu bebegım de duymaz dıye cok endıselıyım dusunup duruyorum allah korktuğuma ugratmasın beterinden de korusun ama annelik ıste

Ben ne konuşuyorum, ne müzik dinletiyorum. Ne biçim anneyim ben yaf Canım hiç düşünme bunları şimdi, aklına kötü şeyler getirme.. Bebişlerimiz çok sağlıklı doğacak allahın izniyle..

MüZik sesine hemen hareket ediyor dün farkettim ama özellikle dinlemiyorum bazen tv de müzik açarım işte

Off pazarlari hic zevmiorum. Oysaki diger gunelrden hic bi farki yok. Esim calisio ben evde yine yalnizim. Uyumaktan balon gibi oldum
Benim de eşim pazar çalışıyor cumartesi izinli, pek bişey anlamadan geçiyor bütün gün , neyseki bi
Benim de çoğunlukla sağ tarafımda, orda hafif top gibi bir yükselti oluyor. Artık kafası mı poposu mu bilemiyorum ama çok tatlı duruyor :)

Peki pıhtılaşma eğilimi olduğunu normal yapılan kan testinden mi biliyorsun yoksa özel bir test mi yaptırdın?
Canım önceden kaybım olduğu için genetik ve kan tahlilleri yaptırmıştım. Protein s eksikliği çıktı o da pıhtılaşma eğilimi demek zaten clexane kullanıyorum kalp atışını duyduğumuzdan beri.

Yerler onların poposyny , kafasını

Yaparsın seeeennn ha gayrett

Ah canım fena gaza geldim şimdi yataktan çıkamıyorum yemek yapmam lazım oy oy

Canım o ağrı bende de oluyor zaman zaman, kemik ağrısı benimki, bildiğin kemiği hissediyorum , genelde sol bacagimda oluyor. Nedenini anlamadım geçen haftalarda kollarımda ve elimde eklem yerlerimde çok ağrım olmuştu, soda içince azaldı sen de soda iç belki iyi gelir.

Hayırlı akşamlar kızlar ne yapıyorsunuz bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…