2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262

sonunda ekledim Kızlar bugün çok yoruldum genelde hep çekiyprum böyle video ilk kez böyle güzel çıktı
arkadaki ses serap ezgü nün sesi çocuğa bunları dinletiyorumda ondan oynuyor
Benimkide böyle oynuyor bazen çok net anlaşılıyor dıştan ama videoya çekme fırsatı bulamıyorum hemen duruyor sen güzel yakalamışsın.

Öyle de çekerim.
Kızım geliyor konuşuyor böyle biraz sıkarak tabi hemen ittiriyor izin verse video çekmeme öyle çekecektim.
Ev sakin iken çekerim müzikle tabi yine oynarsa
Hıc sıkılmaya gelmiyor benım oglum elimi koysam yada karnım sıkıssa hemen vuruyo kalk der gibi

Merhaba kızlar..bugun detayli ultrasonda girdim bebeğimin beyninde 4×5 mm kist varmış daha sonra kayboluyormuş 24 haftaya kadar böyle birşey yaşayan oldu mu aranızda?
Burada aynı durumu yaşayan bir arkadaşımız vardı kendisi de görünce cevap verir mutlaka ama için rahat olsun onunki kaybolmuştu kendiliğinden :) seninki de kaybolacaktır inşallah. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebeklerimizi.

Merhaba kızlar..bugun detayli ultrasonda girdim bebeğimin beyninde 4×5 mm kist varmış daha sonra kayboluyormuş 24 haftaya kadar böyle birşey yaşayan oldu mu aranızda?

llylzll inn de olmuştu geçti canim

Bizimkimde de varmış doktor geçer dedi bi sonraki kontrole geçer heralde :) hiç takılma doktor geçer dediyse

Bizimde çarsamba günü kontrolümüz hem aclık tokluk testi olucaz hemde prensesimin gelişimine bakıcaz.Kızlar kontrollere gittiğimizde rahim agzı uzunluğunuz hakkında bilgi almayı unutmayın.
O ne ki:O

sonunda ekledim Kızlar bugün çok yoruldum genelde hep çekiyprum böyle video ilk kez böyle güzel çıktı
arkadaki ses serap ezgü nün sesi çocuğa bunları dinletiyorumda ondan oynuyor
Cocugun.psikolojisi alt ust sagdan soldan siddet gosterior annesine kapat diyor ama annesi anlamiyor hakan cinayetini dinlemeyecegim kapat diyor ama annesi anlamiyor. Cocuk mahsun

Canım üzülme benimkide en son az çıkmıştı ayni haftadakilere göre hepimizinki ayni kiloda olucak degil doktor sorun olsa soylerdi zaten uzulme bunun icin
Ne bileyim gereksiz ne varsa onlarla besleniyorum hiç dikkat etmedim ki. Doğru düzgün süt falan hiç içmedim. Neyse bundan sonra daha dikkatli olmalıyım

İnşallah öyle olur. Bide devlet hastanesine gittim ultrason cihazı da çok iyi değil acaba ondan da fark eder mi diye düşünüyorum. Ne bileyim 3 kilodan az doğarsa çok üzülürüm. İnşallah hepsi sağlıklı doğar inşallah❤

Ne bileyim gereksiz ne varsa onlarla besleniyorum hiç dikkat etmedim ki. Doğru düzgün süt falan hiç içmedim. Neyse bundan sonra daha dikkatli olmalıyım

Canım ben de hiç sut içmedim ama süt icemoyorum diye yoğurt yemeye çalıştım onu yiyemeseydim peynir deneyebilir dim o olmadı ayran vs vs yani hep bi alternatif bulmaya çalış.

Ki doktor normal dedikten sonra hiç takılma o ayrı konu da :)

Doktor gelişimi çok iyi dedi. Dört buçuk ay mide bulantısı yaşayınca herşeyden iğrenir oldum. İnan eve yumurta sokmak istemiyorum. Annem kendi elleriyle yoğurt yapıp gönderiyor da biraz ondan yiyebiliyorum. Sanırım seviyesını artırmam lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…