Cocuk alacagi besinleri senden alir dogum sonrasi depolarin tukenmis olarak kalirsin dikkat et beslenmene bebek buluyor beslenmenin yolunu ozellikle bu haftakarda dedi benim doktorum.
İyi akşamlar kızlar , bugün minik yavrumuzu gördük nihayet .. 770 gram olmuş yanakları dudakları burnu maşallah kilo alınca iyice şekillenmiş .. Allahım hepimize sağlıklı Doğum nasip etsin inşallah
Ben de eve yeni geldim ama.yorgunluktan ancak kk ödevimi yapıyorum daha ortada yemek yok, neyseki bu akşam geç gelecekmiş menü kafada bitti makarna çorba :) bugün çok iş yaptım yemek öğrenci işi olacak artık
Bizimde çarsamba günü kontrolümüz hem aclık tokluk testi olucaz hemde prensesimin gelişimine bakıcaz.Kızlar kontrollere gittiğimizde rahim agzı uzunluğunuz hakkında bilgi almayı unutmayın.
Ben ne konuşuyorum, ne müzik dinletiyorum. Ne biçim anneyim ben yaf Canım hiç düşünme bunları şimdi, aklına kötü şeyler getirme.. Bebişlerimiz çok sağlıklı doğacak allahın izniyle..
Ben ne konuşuyorum, ne müzik dinletiyorum. Ne biçim anneyim ben yaf Canım hiç düşünme bunları şimdi, aklına kötü şeyler getirme.. Bebişlerimiz çok sağlıklı doğacak allahın izniyle..
Benım oglum cok uyuyor belirgin olarak uyandığını anlıyorum gunde 3 4 kere ama normal zamanda hıc oynamıyo hatta baska yere gıtsem anneme falan hıc oynamıyo sankı evini bılıyo uyuma saatleri de duzenlı
Canım üzülme benimkide en son az çıkmıştı ayni haftadakilere göre hepimizinki ayni kiloda olucak degil doktor sorun olsa soylerdi zaten uzulme bunun icin
Canım unutma her bebek ve gelişimi farklıdır. Hiç takılma değerlere. Son zamanlarda alacaktır senin minnak kilosunu hem belki form tutuyordur içerde strese girip de üzme miniğini. Sağlıkla doğsun da varsın zayıf olsun ne olacak ki? Bir de makine ölçüm değerleri -+ 250/300 gr civarı oynuyor doğumda. İnan üzülmeye değmez.
Benım oglum cok uyuyor belirgin olarak uyandığını anlıyorum gunde 3 4 kere ama normal zamanda hıc oynamıyo hatta baska yere gıtsem anneme falan hıc oynamıyo sankı evini bılıyo uyuma saatleri de duzenlı
Merhaba kızlar..bugun detayli ultrasonda girdim bebeğimin beyninde 4×5 mm kist varmış daha sonra kayboluyormuş 24 haftaya kadar böyle birşey yaşayan oldu mu aranızda?
sonunda ekledim Kızlar bugün çok yoruldum genelde hep çekiyprum böyle video ilk kez böyle güzel çıktı
arkadaki ses serap ezgü nün sesi çocuğa bunları dinletiyorumda ondan oynuyor