2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Ah o devlet hastaneleri! Benim kalbi kıpır kıpır atan bebeğime "üzgünüm kalbi durmuş, tabii sen şimdi bana inanmayacaksın ama durum ne yazık ki bu" demişti manyak bir dr. Cihazları gerçekten kötüydü ben fark ettim kızımın kalbinin attığını. Sonra düşündüm kim bilir kaç kişi fark edemeden acıyla kalktı o masadan diye ve Allah bir daha düşürmesin, eksik etmesin muhtaç da etmesin. Hiç takılma canım milattan önceden cihazları ne yazık ki durumları içler acısı.

Eeee tamam o zaman canım doktor ne derse o :)

Bu arada 3 kilo üzeri bebek saglikli 3 kilo alti bebek sağlıksız diye bir şey de yok

Hepimizinki sağlıkla gelir inşallah :)

sonunda ekledim Kızlar bugün çok yoruldum genelde hep çekiyprum böyle video ilk kez böyle güzel çıktı
arkadaki ses serap ezgü nün sesi çocuğa bunları dinletiyorumda ondan oynuyor
Canım masaAllah cok güzel birsey ya bende böyle izlemek istiyorum o zamanlar gelsin istiyorum

Hakikaten öyle cidden milattan kalma. Peki sen nasıl anladın kalbinin attığını.

Ne bileyim gereksiz ne varsa onlarla besleniyorum hiç dikkat etmedim ki. Doğru düzgün süt falan hiç içmedim. Neyse bundan sonra daha dikkatli olmalıyım
Canım ben süt içiyorum dikkat ediyorum elimden geldiğince buna ragmen azdı canım cok skilmisti bakalım bu sefer kac kilo olmus olucak canimizi sikmayalim elimizden geleni yapalım gerisi bebegimize göre değişim gostericektir illaki

Bugun programda dedikleri gibi o cocuk ellerinde kaldi yanlislikla sonra herkes kendine bi kilif yaratti. Otopsi raporu gelsim de aydinlanir

aynen canım aslında bir şeyler belli olmalı artık ama hala inatla sonuç açıklanmıyor herkes izliyor diye herhalde.

Canım masaAllah cok güzel birsey ya bende böyle izlemek istiyorum o zamanlar gelsin istiyorum

Eşin geldiğinde inşallah böyle olur canın seninde

Ne bileyim gereksiz ne varsa onlarla besleniyorum hiç dikkat etmedim ki. Doğru düzgün süt falan hiç içmedim. Neyse bundan sonra daha dikkatli olmalıyım

başta kendin için sütü yoğurt ye
Doğum sonrası her yerimiz dökülmeye başlayacak
SAçlar , dişler bebeğin bizden aldığı her vitamin o zaman açığa çıkacak.

Doğru biz ne yaparsak yapalım onun doğacağı kilo bellidir. Yeterki sağlıklı doğsun

Hakikaten öyle cidden milattan kalma. Peki sen nasıl anladın kalbinin attığını.
Hani kalp atışını gördüğümüz ilk haftalarda böyle ekranda minik bir nokta yanıp sönüyordu. Onu gördüm canım sonra dra kalbi atıyoooor dedim "ay dur bir daha bakayım, Zehra koş gel sen de bak ben emin olamadım" dedi. Sonra özür diliyor seni ağlattık kusura bakma cihaz kötü elimizdeki imkan bu vs. Düşüncelerle ve halime şükrederek çıktım ordan. Düşünsene durumu olmayıp kim bilir kaç kadın böyle kaybetti bebeğini ülkenin çeşitli yerlerinde. Allah korusun hepimizi.

sonunda ekledim Kızlar bugün çok yoruldum genelde hep çekiyprum böyle video ilk kez böyle güzel çıktı
arkadaki ses serap ezgü nün sesi çocuğa bunları dinletiyorumda ondan oynuyor

maşallah çok tatlı bir kadının yaşayabileceği en güzel en masum şiddet
bugün ben de aynı yerden tekme yedim ve dışarıdan izledim. kaç gündür az oynuyor diyordum meğerse yorgunluktan hissetmiyormuşum. öğlene kadar dinlendim baktım bebeğim gümbür gümbür :) gerçi akşam üstü yürüyüş alışveriş derken şimdi yine şişmiş ayaklarıma bakıyorum

Kesinlikle son ayları Daha güzel oluyor tüm vücudu hissedebiliyorsun. Eli kolu falan

eeee annesi omunda dinlenmeye ihtiyacı var yat ona vakit ayır

Şimdiden başladı dişlerim kemiklerim :O)

İlk hamileliğimde hiç et yemiyordum ben kırmızı et doktor başlarda önemli değil dedi kilo alımı da iyi yeme dedi ama sonra vücütum ağrımaya başladı en sonunda “sen inşaat yapıyorsun kızım tuğlan eksik” ister ye ister yeme deyince mecbur yedim şimdi köfte yiyorum yalnız

Ay senin için çok kötü bir durum olmalı. Allah kimsenin başına vermesin böyle birşey. Biran kendimi senin yerine koydum dünyam basıma yıkılırdi. Üstelik senin gibi durumu da anlamazdim böyle dediğin gibi o masadan hüsranla ayrilanlardan biride ben olurdum. Maşallah sana gözün açık ❤❤ allah doğacak evlatlarımiza sağlık sıhhat versin inşallah

Yaa hiçbir şey yapmamama rağmen çok yorgun hissediyorum kendimi oturma odasından mutfağa 2 defa gittim geldim sanki 2 km yol yürümüşüm

Aynen dediğin gibi bebekler bizi götürüyor valla. Doktorda güzel örnek vermiş sen inşaat yapıyorsun diye. Bizler birer ustamı oluyoruz bu durum da. O zaman ben bayağı malzemeden çaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…