Rabbim ablanada benim gibi hic ummadigi bi anda mucizesini göndersin .. 9 senedir bekledim tedaviler igneler ilaclar yikilmalar umutsuzluklar ...ama hep istedim rabbimden 38 yasimda nasip etti hamd olsun binlercekere
Bugün maşallah resmen durmadı hala karnım dalgalanıyo ve uyuyamıyorum. Ama bazı günler de kıpırdasın diye bekliyorum resmen oynuyo benimle :) hangi haftadan sonra hareketlerinin düzenli olarak takibi gerekliydi kızlar?
Hepsi bir olmuyor galiba bazısı eekenden oynuyor bazıları uyuşuk oluyor kızım 24 saat oynardı şimdi oğlum tam bir ağır abi canı isterse onuyor azıcık yorulayım kıpırdamaz bile..
Bi risk olmadığı müddetçe doktor takip et demedikten sonra çokta dert etme dinlensin içerde minnoşlar
Gunaydin kizlar
Okul kosturmasindan giremiyorum pek malum oglum 1. Sinif cok zor.
Persembeye kontrolum var dr 20 gunde bir cagiriyor bas donmem gecmedi hala zaten.
Diger yonden bi sıkınti yok cok sukur ama cok cabuk buyudu kuzum daha alisverise baslayamadim bile ben. Herkeslerde iyidir ins.
Kizlar yeşeren kalemi kiminle konusmustuk hatirlamadim cok guzel bir sayfa hazirlamis intagramda bynazli konsepti etiketli kurdeleli yeseren kalemler car daha bi dolu sey stikirlar susisesi icin isme ozel baskilar ben ondanyaptiracagim sanirim kesin karar verdim
Sizde yoruldugunuzda sinirli oluyor musunuz ?dun kizimi gezdirdim.havuz sabah kahvaltisi derken yorulmusum evde temizlik vardi yazlik kişlik topladik dolap duzenledim mutfagimi toparladim derken cok yoruldum ve kizimin odevini yaptirirken aniden cok tepki verdim.sonra da cok uzuldum aniden patliyorum.
Sizde yoruldugunuzda sinirli oluyor musunuz ?dun kizimi gezdirdim.havuz sabah kahvaltisi derken yorulmusum evde temizlik vardi yazlik kişlik topladik dolap duzenledim mutfagimi toparladim derken cok yoruldum ve kizimin odevini yaptirirken aniden cok tepki verdim.sonra da cok uzuldum aniden patliyorum.
Canım evet şehir efsanesi :) Ben dün şeker yüklemesi yaptırdım. Bir gün önce de tatlının dibini vurdum (öyle denk geldi, bilerek yapmadım:) Dün şeker yüklemesinde çok normal çıktı sonuçlarım. Varsa çıkar, yoksa yediğin tatlılar etkilemez yani kuzucum.
Kizlar yeşeren kalemi kiminle konusmustuk hatirlamadim cok guzel bir sayfa hazirlamis intagramda bynazli konsepti etiketli kurdeleli yeseren kalemler car daha bi dolu sey stikirlar susisesi icin isme ozel baskilar ben ondanyaptiracagim sanirim kesin karar verdim
normal hayatına dikkat et tabi ama sadece 1 gece öncesinde aşırı tatlı yeme bence. Açlık şekerin normal çıksın en azından. Zaten yüklemeden sonra neyse çıkıyo ortaya kaçış yok :)