- 8 Mart 2013
- 1.342
- 1.322
- 333
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın Günaydın size Günaydın hayırlı sabahlar hayırlı Cumalar hayırlı mutlu huzurlu canlı mı canlı heyecanlı enerji dolu bol bol güzel haberli bol bol bebiş hareketli güzel mi güzel harika mükemmelötesi bir Cuma günü geçirmemiz dileğiyle Günaydın Günaydın size
![]()
Oh çok şükür. Senin yerine ben rahatladım. Rabbim hiç birimize bu stres ve üzüntüyu yaşatmasinSağol canım..burun kemiği de normal...doktorum döndü, bence gerek yok teste diyor..çok ama çok düşük bi kalinlikmis. Bu daha da rahatlattı. O yüzden rahatladim
Allah yardımcımız olsun. Ama ben gideceğim galiba. İnşallah hiçbirimiz yavrularımzla ilgili en ufak kötü bir haber almayiz.Oh gözün aydın canm.
Ay biz doğana kadar ömrümüzden ömür götürecek bu doktorlar
Aynı durumdayım hiçbir testi yaptırmadım 12. Haftadaki ultrason ölçümleri dışında ,onuda rutin kontrolum esnasında öğrenmiş oldum. sadece ayrıntılı için 22. Haftaya randevu aldım burayı okudukça yaptırasim gelmiyor vallahi![]()
Ben dediğim gibi hiçbir testi yaptırmadim. Şimdi buna gitmeyede cesaret edemiyordum. Ama rutin kontrollerde doktorum burun kemiğinin falan mevcut olduğunu söylemiştiÇok zor bir karar....12.hafta ense kalınlığına baktılar mi peki..o normalse endiselenmemek gerekiyor diyo doktorum
Bugün ben biraz üzüldüm ama bütün organlarına bakilmış oldu.o anlamda iyi oldu.genetik bi problem yoksa organlar anlamında bakilmış oluyor
Günaydın canım, bir beze başına bağlayabileceğin tülbent de olabilir, karabiber ve limon kolonyası döküyorsunve başına bağlıyorsun. Sanırım sorduğun doğal yöntem bu olmalı, bunun dışında bir şey olduğunu hatırlamıyorum. Geçmiş olsun.Gunaydin kizlar..gunlerdir gecmeyen bas agrisiyla basim belada.parol icmek istemiyrm surekli.migren var zatn normalde ama bu cok daha fena basagrisiyla yatip kalkiyorm hic gecmiyor resmen.dogal bir yontemden bahsedilmsiti bilen varsa tekrar yazabilir mi
Gunaydin kizlar..gunlerdir gecmeyen bas agrisiyla basim belada.parol icmek istemiyrm surekli.migren var zatn normalde ama bu cok daha fena basagrisiyla yatip kalkiyorm hic gecmiyor resmen.dogal bir yontemden bahsedilmsiti bilen varsa tekrar yazabilir mi
Oylede canim insan ogrenmek istiyor :))Evet canım benim ki insallah kesin kız :) hakkında hayırlısı olsun bebisin sağlıklı olsun kız erkek ne fark eder :))
Ben dediğim gibi hiçbir testi yaptırmadim. Şimdi buna gitmeyede cesaret edemiyordum. Ama rutin kontrollerde doktorum burun kemiğinin falan mevcut olduğunu söylemişti
günaydın güzel hamişler,hayırlı cumalar tam olarak isimlerimizi fln bilmiyoruz kopuyoruz nasıl toplayabiliriz bu grubu:)
benim ilk gebeliğimde bu forumda tanıştığım 2009 mayıs anneleri ile hala görüşüyoruz sosyal medyada en azından...
işallh güzel muhabbetlerimiz olur sizlerle de ,insan burda birşeyler okudukça kafası dağılıyor yeni şeyler öğreniyor....
dün yine kramplarla cebelleştim ben bu ay doktra gittiğimde söyleyeyim diorum,sizlerden ne haber?Kan ve vittamin ilacı dışında ilaç kullanan varmı bu kramplar için?
yoktu şimdiye kadar ...bir hafta içinde oldu.. iç çamaşırlarım hep pamuklu beyaz don..egemenhalit mantar diyince bana gel canım benim hiç geçmedi çaresi yok bence sağlıklı beslenme ve temizlige dikkat edecen sürekli ilaçla biraz hafifliyor
ütülemeyi bende başlıyayım artık.. tavsiyen için sağol cnm.Canım bende de oldu temizliğe cok dikkat et ben pamuklu camasira ütü basıp giyiyorum artık iyice hassas olduk ondan kolay oluyormus boyle seyler bir sey olmaz korkma canım
dr dedi zaten enfeksiyon bebeğe bulaşır dedi... 10 gün oldu fitil kullanmayınca artıyo..Bende kullandım canım onu. Bebeğe zarar verecek birşeyi doktor yazmaz. Zaten hamilelikte kullanılabiliniyor. Hem mantar bebek için daha zararlı
cnm hayırlısı olsun ....az daha sabret@sibel_ahmet @Demet94 canim sizinkiler kesin kiz mı?
Günlerimiz çok yakın olanlar @Mina15 @Cnntksmpamukkksekerrr @attprm
Oktivus @oz__ @speedy-gonzales sizde de kesin erkek mi ?
Ben niye arada kaldım ya bacakları kapalı kız olabilirmiş her bacağı kapalı olan kız mıöğrenseydimde sevinseydim