2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
günaydın güzel hamişler,hayırlı cumalar tam olarak isimlerimizi fln bilmiyoruz kopuyoruz nasıl toplayabiliriz bu grubu:)
benim ilk gebeliğimde bu forumda tanıştığım 2009 mayıs anneleri ile hala görüşüyoruz sosyal medyada en azından...
işallh güzel muhabbetlerimiz olur sizlerle de ,insan burda birşeyler okudukça kafası dağılıyor yeni şeyler öğreniyor....

dün yine kramplarla cebelleştim ben bu ay doktra gittiğimde söyleyeyim diorum,sizlerden ne haber?Kan ve vittamin ilacı dışında ilaç kullanan varmı bu kramplar için?

Canım günaydın,

Ben sadece elevit içiyorum. Kramplar bende de çok oluyordu. Doktorum günde 1 adet muz ve 1 maden suyu önerdi. Kramplar geçti. tavsiye ederim. Bu arada ben sadece elevit içiyorum. Bunun dışında hiçbir ilaç içmiyorum şimdilik.

yoktu şimdiye kadar ...bir hafta içinde oldu.. iç çamaşırlarım hep pamuklu beyaz don..:KK31::KK70:dikkat edecem inşallah..çok geçmiş olsun sanada ...şimdi nasılsın yine varmı mantar..

ütülemeyi bende başlıyayım artık.. tavsiyen için sağol cnm.

dr dedi zaten enfeksiyon bebeğe bulaşır dedi... 10 gün oldu fitil kullanmayınca artıyo..
bayram sonu tekrar gidecem :KK64::KK64::KK64:
inşallah geçerrr ..
Benimki çok sevdi canım beni bı türlü geçmiyor dua bekliyorum artık sizden belki öyle geçer

günaydın güzel hamişler,hayırlı cumalar tam olarak isimlerimizi fln bilmiyoruz kopuyoruz nasıl toplayabiliriz bu grubu:)
benim ilk gebeliğimde bu forumda tanıştığım 2009 mayıs anneleri ile hala görüşüyoruz sosyal medyada en azından...
işallh güzel muhabbetlerimiz olur sizlerle de ,insan burda birşeyler okudukça kafası dağılıyor yeni şeyler öğreniyor....

dün yine kramplarla cebelleştim ben bu ay doktra gittiğimde söyleyeyim diorum,sizlerden ne haber?Kan ve vittamin ilacı dışında ilaç kullanan varmı bu kramplar için?
Canın magnezyum veriyor doktorlar kramp için. Ben de kullanıyorum ama pek fayda gördüğüm söylenemez özellikle sol bacağım her akşam ağrıyor. Muz ve soda da iyi geliyor kramplara.

hanımlar utanarak birşey soracağım:oops:
eşinizle karı koca ilişkiniz nasıl :KK8:
benim eşim karnımı okşamaya korkuyor bebeğe birşey olacak diye:kızgın::kızgın:

Valla biz en başından beri hiç bırakmadık :)

Sonuçta riskli gebelik değil inşallah normal istiyorum spermlerin içinde bir şey normal doğum için çok faydaliymis sadece son zamanlarda değil hep bunlardan faydalanalım dedik :)

Yok korunmalisiniz enfeksiyon risk var vs vs diyen de var ama çoğu doktor Korunmasız ilişkiye onay veriyor :)

Valla biz en başından beri hiç bırakmadık :)

Sonuçta riskli gebelik değil inşallah normal istiyorum spermlerin içinde bir şey normal doğum için çok faydaliymis sadece son zamanlarda değil hep bunlardan faydalanalım dedik :)
ay ne güzel canım
yok eşim hiç yaklaşmıyor artık bende sinir oldum bende yaklaşmayacağım dedim
napim yaa adamda tuhaf tuhaf haller :kızgın:

Ama detaylı da sadece burun kemiği ya da ense kalınlığına bakılıyor ki

Kornea dan tut tüm damarlara kadar bakılıyor ve bazı sorunlara anne karnındak müdahele edilebiliyor

İnşallah sıkıntı çıkmaz hiç birimizde:)
Biliyorum iç organlara falan hep bakılıyor

bizde yasak felan yok canım
adamcağız korkuyormuş
artık bende oğluşumu severken babanda da bir kardeş var diyorum
çünkü çok sinir oluyorum:kızgın::KK34:
Bu durum çoğu baba adayında görülebiliyormuş canım hamilelik süresince anneye, bebeğe zarar verme korkusu çekebiliyorlarmış. Bir dene ikna etmek için. Olmadı "az kaldı yeaa yolu yarıladık ben seni doğumdan sonra peşimde kedi yaparım" deyip gün saymaya devam et :D

Bizdede yasak falan yok ama eşim de korkuyor hiç yaklaşmadı...ben yanaşıncada napıyosun oğlana ayıp olur diyo :KK66:)
9 sene sonra bulduk onun sırasımi diyo bisey olur diyo ...diyo da diyoo bende bıraktım gitii :KK49::KK49:

Bu durum çoğu baba adayında görülebiliyormuş canım hamilelik süresince anneye, bebeğe zarar verme korkusu çekebiliyorlarmış. Bir dene ikna etmek için. Olmadı "az kaldı yeaa yolu yarıladık ben seni doğumdan sonra peşimde kedi yaparım" deyip gün saymaya devam et :KK70:
ne dersem diyeyim korkacak yinede :sinirli:
git gide uzaklaşmasından korkuyorum benden
doğumdan sonra bu halimden daha beter olucam belkide o zaman hiç mi yakınlaşmayacak acaba

Bizdede yasak falan yok ama eşim de korkuyor hiç yaklaşmadı...ben yanaşıncada napıyosun oğlana ayıp olur diyo :KK66:)
9 sene sonra bulduk onun sırasımi diyo bisey olur diyo ...diyo da diyoo bende bıraktım gitii :KK49::KK49:
bizim bulmamız çok şükür zor olmadı ama ben 2,5 yıl sonra ikna oldum herhalde ondan
ama hormonlardan mıdır nedir bu seferde tuhaf tuhaf rüyalar görüyorum:olamaz::bicak:

Back
X