- 14 Eylül 2010
- 313
- 602
- 303
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın güzel hamişler,hayırlı cumalar tam olarak isimlerimizi fln bilmiyoruz kopuyoruz nasıl toplayabiliriz bu grubu:)
benim ilk gebeliğimde bu forumda tanıştığım 2009 mayıs anneleri ile hala görüşüyoruz sosyal medyada en azından...
işallh güzel muhabbetlerimiz olur sizlerle de ,insan burda birşeyler okudukça kafası dağılıyor yeni şeyler öğreniyor....
dün yine kramplarla cebelleştim ben bu ay doktra gittiğimde söyleyeyim diorum,sizlerden ne haber?Kan ve vittamin ilacı dışında ilaç kullanan varmı bu kramplar için?
tamam cnm muzu yerim de maden suyuama alışıcam:)
Günaydın kızlarrrr!.
Sabah hem aşımı oldum hem kan aldırdım. Aşı hiç ama hiç acımadı. Çok mutluyum :))
Benimki çok sevdi canım beni bı türlü geçmiyor dua bekliyorum artık sizden belki öyle geçeryoktu şimdiye kadar ...bir hafta içinde oldu.. iç çamaşırlarım hep pamuklu beyaz don..dikkat edecem inşallah..çok geçmiş olsun sanada ...şimdi nasılsın yine varmı mantar..
ütülemeyi bende başlıyayım artık.. tavsiyen için sağol cnm.
dr dedi zaten enfeksiyon bebeğe bulaşır dedi... 10 gün oldu fitil kullanmayınca artıyo..
bayram sonu tekrar gidecem
inşallah geçerrr ..
Canın magnezyum veriyor doktorlar kramp için. Ben de kullanıyorum ama pek fayda gördüğüm söylenemez özellikle sol bacağım her akşam ağrıyor. Muz ve soda da iyi geliyor kramplara.günaydın güzel hamişler,hayırlı cumalar tam olarak isimlerimizi fln bilmiyoruz kopuyoruz nasıl toplayabiliriz bu grubu:)
benim ilk gebeliğimde bu forumda tanıştığım 2009 mayıs anneleri ile hala görüşüyoruz sosyal medyada en azından...
işallh güzel muhabbetlerimiz olur sizlerle de ,insan burda birşeyler okudukça kafası dağılıyor yeni şeyler öğreniyor....
dün yine kramplarla cebelleştim ben bu ay doktra gittiğimde söyleyeyim diorum,sizlerden ne haber?Kan ve vittamin ilacı dışında ilaç kullanan varmı bu kramplar için?
hanımlar utanarak birşey soracağım![]()
eşinizle karı koca ilişkiniz nasıl
benim eşim karnımı okşamaya korkuyor bebeğe birşey olacak diye![]()
ay ne güzel canımValla biz en başından beri hiç bırakmadık :)
Sonuçta riskli gebelik değil inşallah normal istiyorum spermlerin içinde bir şey normal doğum için çok faydaliymis sadece son zamanlarda değil hep bunlardan faydalanalım dedik :)
Biliyorum iç organlara falan hep bakılıyorAma detaylı da sadece burun kemiği ya da ense kalınlığına bakılıyor ki
Kornea dan tut tüm damarlara kadar bakılıyor ve bazı sorunlara anne karnındak müdahele edilebiliyor
İnşallah sıkıntı çıkmaz hiç birimizde:)
Bize yassahh hala büyük ihtimalle de böyle gidecekhanımlar utanarak birşey soracağım![]()
bizde yasak felan yok canımBize yassahh hala büyük ihtimalle de böyle gidecek![]()
ay ne güzel canım
yok eşim hiç yaklaşmıyor artık bende sinir oldum bende yaklaşmayacağım dedim
napim yaa adamda tuhaf tuhaf haller![]()
kendime söz verdim demicem artıkİkna et ayyy hormonlar sanırım gel bakalim sen söyle bi yamacima de:)
Bu durum çoğu baba adayında görülebiliyormuş canım hamilelik süresince anneye, bebeğe zarar verme korkusu çekebiliyorlarmış. Bir dene ikna etmek için. Olmadı "az kaldı yeaa yolu yarıladık ben seni doğumdan sonra peşimde kedi yaparım" deyip gün saymaya devam etbizde yasak felan yok canım
adamcağız korkuyormuş
artık bende oğluşumu severken babanda da bir kardeş var diyorum
çünkü çok sinir oluyorum![]()
Bizdede yasak falan yok ama eşim de korkuyor hiç yaklaşmadı...ben yanaşıncada napıyosun oğlana ayıp olur diyohanımlar utanarak birşey soracağım![]()
ne dersem diyeyim korkacak yinedeBu durum çoğu baba adayında görülebiliyormuş canım hamilelik süresince anneye, bebeğe zarar verme korkusu çekebiliyorlarmış. Bir dene ikna etmek için. Olmadı "az kaldı yeaa yolu yarıladık ben seni doğumdan sonra peşimde kedi yaparım" deyip gün saymaya devam et![]()
bizim bulmamız çok şükür zor olmadı ama ben 2,5 yıl sonra ikna oldum herhalde ondanBizdede yasak falan yok ama eşim de korkuyor hiç yaklaşmadı...ben yanaşıncada napıyosun oğlana ayıp olur diyo)
9 sene sonra bulduk onun sırasımi diyo bisey olur diyo ...diyo da diyoo bende bıraktım gitii![]()