2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Günaydın arkadaslar bugünkü konumuz kocalar galiba :) hamilelik sürecinde baska oluyor nekadar rahat olunabılırki insan bi tedirgin azı makbul gibi yinede :anneadayı:

bizim bulmamız çok şükür zor olmadı ama ben 2,5 yıl sonra ikna oldum herhalde ondan
ama hormonlardan mıdır nedir bu seferde tuhaf tuhaf rüyalar görüyorum:olamaz::bicak:
Rüya deme bana kendimi cok kötü hissediyordum bende ergenlikte bile rüya görmeyen ben wooww woowww :olamaz::olamaz::olamaz:
Özellikle 12nci haftadan sonra sapık gibi hissediyodum kendimi simdi geçti ama bende de tık yook :rapci::rapci::rapci::rapci:

Rüya deme bana kendimi cok kötü hissediyordum bende ergenlikte bile rüya görmeyen ben wooww woowww :olamaz::olamaz::olamaz:
Özellikle 12nci haftadan sonra sapık gibi hissediyodum kendimi simdi geçti ama bende de tık yook :rapci::rapci::rapci::rapci:
yaa bende kötü hissediyorum
ilkkez böyle rüyalar görüyorum
ve uyanınca kendimi çok kötü hissediyorum
bir gün anlatacağım rüyaları görecek o gününü

U UgurluKedi mmm doğum günün kutlu olsun canımm. Bu eşinle baş başa geçirdiğin son doğum günü olsun inşallah, seneye 8 aylık kuzunla birlikte kutlayacaksınız düşüncesi bile güzel ❤️ Mutlu yaşların olsun ❤️
Vallahi bugun dogum gunum oldugunu sen hatirlattin L Lilyumm_ cum :KK50:
Ya cok acaip geliyor insallah seneye kucuk bir sipaya donusmus bebislerle dogum gunu kutlamak ;)
Cok ama coook tesekkur ederim :KK200::KK200:

Canım gebelikten sonra da 3 doz vuruluyor aşı kartı vermediler mi size ben bugün 4. Dozu vurulacam kalacak geriye 1 doz toplamda 5 Doz vuruyorlar
Asi kartinda hep bir sonra ki tarihi yaziyorlar canim. Dun hemsire gebelikten sonra da bir doz var dedi. Neyse olmadi dr a da bir sorayim bakalim ne diyecek.

Benimki çok sevdi canım beni bı türlü geçmiyor dua bekliyorum artık sizden belki öyle geçer
Geçmiş olsun, benim de sık sık mantar olur. Yine burda kadınlar kulübünden öğrendiğim bir tedavi var onu yapıyorum. Yarım bardak suya 2-3 yemek kaşığı sirke koyup pamukla her yerimi iyice siliyorum. İlk önce hafifi yanıyor. Sabah akşam yapınca faydasını gördüm. Hatta şöyle yapıyorum, baktım hafiften kaşıntı var ya da akıntı var hemen sirkeli suya başlıyorum 2-3 güne geçiyor. Ben faydasını gördüm darısı başınıza:)

hanımlar utanarak birşey soracağım:oops:
eşinizle karı koca ilişkiniz nasıl :KK8:
benim eşim karnımı okşamaya korkuyor bebeğe birşey olacak diye:kızgın::kızgın:
Yok canım bizde de durumlar aynı, adam göbeğime bile dokunmuyor bana da dokundurmuyor bazen, uyuyodur belki rahatsız etmeyelim oğlanı diyor :KK70:
Bende baştan istekliydim şimdi soğudum açıkçası.
Kızlar birde dün ne oldu, ağdaya gittim, malum yüz üstü bi süre yattım , göbeğimden rahatsız oldum tabi ama dayandım, dedim bebiş güvendedir kesesinde nasıl olsa, 5 dakka sürmemiştir zaten hadi 7-8 diyelim. Şimdi de oğluşumun hareketini dünden beri hissetmiyorum yine top gibi bi sertlik var oraya buraya geçiyor yeri ama pıt pıt yok, sabahları kahvaltıdan sonra olurdu hep, içime kurt düştü açıkçası. Doktora gitmeyi bile düşündüm. Ne yapsam ki? Bişey olmuş mudur sizce? Çok mu abartıyorum yoksa? :(

Papatyam321 Papatyam321
nasılsın cnm..günaydın..
bebişin nasıl
Kaç gündür giremedim canım. Bi dış ağrısı yüzünden hiç bi şeye bakamadım. En sonunda cektirdim de kurtuldum. Ben iyiyim çok şükür. Bizim ayrıntılı ultrason çekildi. Bi sorun yok. Sen nasılsın? Bebek nasıl? Senin ayrıntılı çekildi mi?

Kızlar haber bekleyenler güzel haber almışlar tebrik ederim Allah sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza aldırsın :nazar::nazar::nazar: Cinsellik konusunda da benim eşim gayet istekli ama ben hiç değilim yaa, çocuğa bişey olur diye de değil afedersiniz sanki benden o hisler söküp alınmış gibi olmuyor bir türlü :110:

Birde şunu söyleyim yaa pek çocuğu hissetmiyorum diyordum biraz önce bişeyler hissetim elimi bi koydum aman Allahımmmmmm elim dalgalandı resmen şok oldum.. Hani avucuma küçük kıpırtılar gelir diye bekliyordum bebeğin kafası mı geldi ne oldu avuc içim kadar bi kütle sürtündü elime, elim dalgalandı. :KK57: Allahımm bir korktum bir korktum :KK70: insan çocuğundan korkar mı nasıl korktum bi daha ciddiyim dokunamam ben :KK70:ne biçim anneyim yaaa :KK70:

Yok canım bizde de durumlar aynı, adam göbeğime bile dokunmuyor bana da dokundurmuyor bazen, uyuyodur belki rahatsız etmeyelim oğlanı diyor :KK70:
Bende baştan istekliydim şimdi soğudum açıkçası.
Kızlar birde dün ne oldu, ağdaya gittim, malum yüz üstü bi süre yattım , göbeğimden rahatsız oldum tabi ama dayandım, dedim bebiş güvendedir kesesinde nasıl olsa, 5 dakka sürmemiştir zaten hadi 7-8 diyelim. Şimdi de oğluşumun hareketini dünden beri hissetmiyorum yine top gibi bi sertlik var oraya buraya geçiyor yeri ama pıt pıt yok, sabahları kahvaltıdan sonra olurdu hep, içime kurt düştü açıkçası. Doktora gitmeyi bile düşündüm. Ne yapsam ki? Bişey olmuş mudur sizce? Çok mu abartıyorum yoksa? :KK43:
Hani tatlı ye sırt üstü yatıp bekle diyorlar ya canım yaptın mı bunu? Bende bugün hemşireye gittim 26.haftaya kadat düzenli hissetmemen normal dedi muhtemelen bişey yoktur ama sen takip et bence herşeyi dene olmadı sağlık ocağına git.

Ben dediğim gibi hiçbir testi yaptırmadim. Şimdi buna gitmeyede cesaret edemiyordum. Ama rutin kontrollerde doktorum burun kemiğinin falan mevcut olduğunu söylemişti
Canım burun kemiğinin olması. Bir sıkıntı olamadı anlamına gelmiyor sadece olasılığı düşürüyor bence yaptırmalısın

Hani tatlı ye sırt üstü yatıp bekle diyorlar ya canım yaptın mı bunu? Bende bugün hemşireye gittim 26.haftaya kadat düzenli hissetmemen normal dedi muhtemelen bişey yoktur ama sen takip et bence herşeyi dene olmadı sağlık ocağına git.
Denemedim canım bi de öyle yapayım bakalım, sağol :)

Back
X