- 10 Mayıs 2017
- 1.434
- 2.641
- 63
- 45
Ben de birkaç kere farkettim kendimde ya terledim ya da idrar kaçırdım dedim. Aslında bebegin suyuysa ya diye düşündüm ama fazla takmamaya çalışıyorum randevum haftaya çarşamba o zamana kadar deliririm.. gönlümü ferah tutmaya çalışıyorum..
Bi de ben yakın zamana kadar progestan kullanıyordum sonra magnezyuma başladım. Kaslarimi çok yumuşattı hamileliğin başından beri idrarimi çok yavaş yapiyorum. Affedersin tüm mesanemi boşaltmak için 5 dakika isiyorum. O yüzden ben idrar olduğunu sanıyorum..
Kizlar bu durum benim de aklimi kurcaladi icime bi vesvese dustu. Ben ne zamandir oksurdugumde ya da hapsurdugumda idrar kaciriyorum zaten. Bu durum normalmis zaten artik mesaneye baski oldugundan dolayi takmamistim.Anladım canımm ben geldiginde hissediyorum yani vajinadan geliyor idrar olsa anlardım o yuzden ama insallah seninki idrardır kuzum
Ama sizi okuyunca sunu farkettim ki kacirdigimi hissettigimde sivi idrar yolundan degil de vajenden geliyor.
Icim rahat etmedi bugun tatilde oldigum icin devlet hastanesine gidecegim hersey yolunda desin de icim rahat etsin. Son muayenemin uzerinden de bi ay gecti zaten.
L Lilyumm_ canim senin randevun kacta?
Benden iki tahlil istedi ablam ayak sisligimden ici rahat etmedigi icin. Ama birini acilde yapamiyorlardi. Ben de hem bi uzmana gidip eksik tahlili yazsin hem de bebisi kontrol etsin diye bugun randevu ayarlamaya calisacagim. Guzel haberlerle gelelim