- 3 Ekim 2012
- 2.434
- 2.339
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Komşumuz sütten kesinceye kadar adet olmadığını söyledi 2 yıl boyunca yaniArkadqslar hepimiz iyisinizdir insallah bebislerle Uzun zamandır yazamadım ama sürekli okudum size bi 1 sorum var doğumdan sonra adet görmeyen varmı aranızda ben doğum yaptıktan sonra hiç adet görmedim kızım 2 ay 20 günlük oldu ne lekelenme ne kanama hiç bir şekilde böyle olan varmi
Günde 8 kere cıvık yapıyordu geçen ay normal dediler bu ay günde iki kereye düştüMerhaba kızlar öncelikle Allah evlatlarınıza sağlık sıhhat versin. bir sorum olacaktı bebeğim 3 aylık ve günde bir bazen de iki kez cıvık şekilde gürültülü kaka yapıyor bezi nerdeyse doluyor. Doktora sordum normal dedi ama aklım takıldı sizde böyle bir durum var mı
Benimde annem de öyle imiş sütten kestikten sonra bi kaç ay sonra daha görürmüş o zamanda da korunmamasina rağmen hamile kalmıyor muş süt koruyormus dediğine göreKomşumuz sütten kesinceye kadar adet olmadığını söyledi 2 yıl boyunca yani
Ben 1 hafta sonra 3. Adeti olurum![]()
2. Ay asisi daha zor gecmisti.bence. endiselenmeAy kıyamam yaaa biz de bugün yaptırcaz rota açısını karar verdim bakalım bizi neler bekliyor inşallah Bi sıkıntı olmazbişey olacak diye çok telaş yapıyorum çok üzülüyorum
Evet yaaaa o çok zordu çok ağlamıştı2. Ay asisi daha zor gecmisti.bence. endiselenme
Ben gordum. Evet oyle bi etkisi olabilir. Ama 10 kisi yaptirdi tanidigim bi bende cikti. Herkeste olcak diil. Cogunlugu da ishal yaparmis Kuzeyi yapmadi meselaBende bugun rota aşısı yaptırdım bir arkadaş kaka da kan gördüm demiş Suan endişe etmeye başladım öyle bir yan etkisi varmı ki
Bu durumu doktora söylemelisin kan aşıdan olamayabilirBen gordum. Evet oyle bi etkisi olabilir. Ama 10 kisi yaptirdi tanidigim bi bende cikti. Herkeste olcak diil. Cogunlugu da ishal yaparmis Kuzeyi yapmadi mesela
Sence bunu atlamis olabilir miyim? Asiyi yaparken doktor dedi bi iki damla kan gorebilirsin korkma dieBu durumu doktora söylemelisin kan aşıdan olamayabilir
Muhtemelen onda yumurtlama olmuyordur ya da baskılanmıştır sen güvenme ama her bünye aynı değilBenimde annem de öyle imiş sütten kestikten sonra bi kaç ay sonra daha görürmüş o zamanda da korunmamasina rağmen hamile kalmıyor muş süt koruyormus dediğine göre
GunGünay canım ogloğ da vardı inek sütü peynir yoğurt ve mana dahil hiç bir şey kullanmadım yemedim keçi sütü iyi geldi bizeArkadaşlar günaydın bebeğinde inek sütü alerjisi olan var mı
Olabilir canim. Tanidigimin kizinin disi3 ay civarıydı çıktığında. Nasıl anladın peki.Kızlar inanamıyorum bebeğimin dişi çıkıyo, bu kadar erken olması normal mi ya![]()
Brnm kardesimin disi 4 aylikken cikmistiKızlar inanamıyorum bebeğimin dişi çıkıyo, bu kadar erken olması normal mi ya![]()
Zaten sürekli salya akıtıyordu son zamanlarda da bulduğu herseyi ağzına almaya başladı, benim elimi alıp ağzına sokuyordu, huzursuzlanıyordu. bugun de doktor kontrolümüz vardı orda sordum doktor evet dedi çıkmaya başlamış ben de elimi sürttüm hafif belli oluyo, napıcağımı bilmiyorum çok erken oldu yaOlabilir canim. Tanidigimin kizinin disi3 ay civarıydı çıktığında. Nasıl anladın peki.
Kaçınılmaz sondu sıkma canini :) salya akıtma ve herşeyi alıp ağzına götürüp kaşıma bizde de var hatta acıyorum o haline benim kaşıyasım geliyor. Ama ben diş görmedim henüz :)Zaten sürekli salya akıtıyordu son zamanlarda da bulduğu herseyi ağzına almaya başladı, benim elimi alıp ağzına sokuyordu, huzursuzlanıyordu. bugun de doktor kontrolümüz vardı orda sordum doktor evet dedi çıkmaya başlamış ben de elimi sürttüm hafif belli oluyo, napıcağımı bilmiyorum çok erken oldu ya((
Kızlar inanamıyorum bebeğimin dişi çıkıyo, bu kadar erken olması normal mi ya![]()