2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
bizimde dışardan net görülüyor cnm normal :) bol bol sırıtabiliriz :)

masallah :)

hala gribim ve öksürüyorum çok.Çocuk heralde zıplamaktan bunalmıştır.Öksürüğünde bir zararı olmaz heralde dimi:) paranoyaklıkta bir numara olmaya çalışıyorumda
cnm 18 gündür duraksızın öksürüyorum cocuk tas gibi ortada toplanıyo du ama dr gittim ve sordum birsey olamdığını olmayacagını soyledi içini rahat tut benim enfeksiyon cıkmıstı antibiyotik bitirdim o bile gecirmedi ama dün yeniden bi dahiliyeye gittim sinecod diye bi surup verdi antibiyotiğin bile gecirmediğini bi günde gecrdi bi dr görünüp sende sor istersen cnm ben surunuyordum cok fayda gördüm :)

Bana bir ilac onermedi doktor. Benim oksuruk geniz akintisindan dolayi.ondan gerek yok dedi

Bana bir ilac onermedi doktor. Benim oksuruk geniz akintisindan dolayi.ondan gerek yok dedi
anlıyorum ama işte insanın hayat kalıtesini o kadar etkiliyorki 18 gündür cekiyorum calısıyorum birde artık afedersin resmen öksürdükce altıma kacırıyordum psikolojim bozulmustu allah razı olsun valla dünden beri en azından konusabiliyorum rahatca tıkanmadan baya baya kesti gecmezse senin sikayetin aklında bulunsun o zaman canım

Eevet beslemedikçe bilinmiyor benim bi arkadaşımda öyle derdi nasıl seviyorsun vs diye annesi bi gün köpek getirdi şimdi koyun koyuna yatıyorlar hakkını helal et diyo bana cok elestırdım seni diye besleyince alısılıyor ve onların dilinden anlasılıyor baska bı duygu cidden
bi arkadasımında annesi temızlık hastasıydı eve kopegı goturdu kıyametler koptu ıstemedi sonra odadan cıkmıycak vs dedı bı gun geldık odadan cıkarmıs sonra koltuga cıkmayacak dedı bı gun geldık yanına oturtmus derken sımdı koyun koyuna yatıyorlar ve arkadasım gorev ıcın baska sehıre gıttı ben vermem dıye agladı annesı bırakmadı köpeği
cidden cok baska bı duygu herkesin tatmasını dilerim

inş atlatırız tek düşüncem şuan için kızımın ailemin onun iyi olması geçen pazartesi de babam kalp krizi geçirmiş bize söylemedi ona ayrı üzülmüştüm her şey arka arkaya geldi Allah yardımcımız olsun inş
oyy kıyamam inşallah bi care bulunur düzelir dostun
amin inş tek temennim şuan bu en azında acıları dinsin neşesi yerine gelsin istiyorum biliyorum yaşlandı ama kızım doğdugunda yanyana olmaları en büyük hayalim çünkü ben köpeğimi zor bi zamanımda sahiplendim ve daha ergendim onunla kızımında vakit geçirmesini diliyorum inş düzelir ve o günleri görürüz

Sokaktan topaldigi kedileri evinde bakan biri olarak sormadan edemeyecegim can cekisen kopegi bir veterinere goturmediniz mi?

Malesef köydeyiz denizliye yani ilgilenebilecek aklı başında bir veterinere 110 km. Akşam 9 civarıydı. Karanlıkta kardeşim görmemiş. Buralarda bulunurdu belki ama dalga geçerlerdi kesin. Zaten dayanacak gücü yoktu zavallının. Araba basmış neticede üzerinden teker geçiyor yavrunun. Nefes alamıyordu ben dayanamadım içeri geçtim. Kardeşim ölünce gömmüş artık. Kardeşim kendisininde köpeği olduğu için benden daha iyi anlar yaşayabileceğini veya yaşayamayacağını

Bir benmi bunu düşündüm dedim.
Valla ben arabamin icinde bir kedi fark ettim gecen sene cok ahsta bir kediydi soğukta motora girmis usumus.gorunce bizi kacti yaklasik 4 5 saat pesonde gezdik yakalamak icin.sonra 2 3 veteriner gezdik hepsi ölür bu bosver dedi. Sonunda insafli bir veteriner sansimizi deneyelim dedi 1 senedir benimle canavar gibi oldu. Yavruyu ezdik can cekisti ama veterinere goturmedik deyince icim ciz etti ne diyecegimi bilemedim

Seni çok iyi anlıyorum. Ama inan normalde sevmesemde allah rızası için müdahale edecek biriyimdir. Can taşıyor neticede. Ama buna hepimiz bağlanmışız resmen. Gözümüzün önünde yitip gitmesi en çok bizim canımızı acıttı. O kurtuldu belki ama biz garip kaldık

kızz gerçekten de çok güzel bir duygu. benim kızın benim hareketli ve yoğun geçirdiğim günler gıkı çıkmıyor. ozamanlar akşam dinlenmeye oturuyorumya başlıyor oynaşmaya sıpa :)) çok hoşuma gidiyor. dün resmen girişti göbüşüme üçerli beşerli içerde ya boks yapıyor yada halaya durdu artık :)) ben de dedim bu bukadar sert vuruyorsa dışardan da belli oluyordur diye geçen hafta farkettim evet belli oluyormuş attırıveriyor :) birde böyle arada sanırım dönerken oluyor içerde ne var ne yok ittiriyor bir garip oluyorum. biraz daha büyüse acıtacak canımı okadar belli yaptığı hareketten :)

Karnında can taşıyor bir de öyle bi insan.. hoş insan demeye dilim varmadi!!!!! Şuan çok kızgınim

Allah aşkına çok bağlandık deme! Sen ona bağlandın ama onu hayata bağlayacak bi harekete geçmedin! Belki de kurtulurdu. Zaten ölecekti diye birşey yok!! İnşallah vicdanin seni rahat bırakmaz!

Allah aşkına çok bağlandık deme! Sen ona bağlandın ama onu hayata bağlayacak bi harekete geçmedin! Belki de kurtulurdu. Zaten ölecekti diye birşey yok!! İnşallah vicdanin seni rahat bırakmaz!
Hı hı tamam canım tamam. Okadar yazılanlardan bunu anladıysan başka da anlatmaya çalışamam kusura bakma

Valla sokaktan caddeden o kadsr cok kedi kopek topladim goturdum ki veterinere anlatamam. Ve o kadar cok arabanin carpip kactigi kediye kopege denk geldim ki. Onlari goturmeye calisirken bana bakislarini unutamam. Hem korkuyor hem aci cekiyor hem caresiz.zarar mi verecegim yardim mi edecegim bilemiyorlar cogu zaman. Cok masum ve muhtaçlar bize.
Cok uzuldum şuan ben o yavru icin.keske orada olaydim ben gotururdum bir veterinere.en azindan sarar sarmalar sever oksardim. Olecekse bile oyle olurdu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…