- 5 Nisan 2017
- 475
- 373
- 23
- 38
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #20.601
bizimde dışardan net görülüyor cnm normal :) bol bol sırıtabiliriz :)Günaydın güzel anneler.Dün sırt üstü uzanırken bir kaç tekme yedim karnımı açtım o da ne resmen oynadı göbeğim çok erken değil mi dışardan görülebilmesi için ya :) Çok etkilendim dünden beri sırıtık bir halde geziyorum :)
masallah :)Günaydın kızlar dün kontrol vardı kızlarım iyiymiş biri 500 gram 25 cm biri 450 gram 24 cm olmuşdetaylıdaki dr un yaptığı ölçümlere guvenmemistim hep farklı çıktı kendi doktorumda bizim kızlar inatçı çıktı hep sırtı dönük durdular bol bol bacak tekme gördük :) sağlıkla gelselerde sevsek
cnm 18 gündür duraksızın öksürüyorum cocuk tas gibi ortada toplanıyo du ama dr gittim ve sordum birsey olamdığını olmayacagını soyledi içini rahat tut benim enfeksiyon cıkmıstı antibiyotik bitirdim o bile gecirmedi ama dün yeniden bi dahiliyeye gittim sinecod diye bi surup verdi antibiyotiğin bile gecirmediğini bi günde gecrdi bi dr görünüp sende sor istersen cnm ben surunuyordum cok fayda gördüm :)hala gribim ve öksürüyorum çok.Çocuk heralde zıplamaktan bunalmıştır.Öksürüğünde bir zararı olmaz heralde dimi:) paranoyaklıkta bir numara olmaya çalışıyorumda
Bana bir ilac onermedi doktor. Benim oksuruk geniz akintisindan dolayi.ondan gerek yok dediben tam 18 gündür cekiyorum antibiyotik bile gecirmedi en son yine dün dahiliyeye gittim bu kez sinecod diye bi surup verdi allah razı olsun dünden beri cok cok fayda etti kızlar bi drunuza sorun isterseniz yada bi dahiliyeye izin verirse kullanın ben sürünüyorsum resmen aynı dediğiniz gibi cocuk top gibi ortaya toplanıyordu dr normal dedi
anlıyorum ama işte insanın hayat kalıtesini o kadar etkiliyorki 18 gündür cekiyorum calısıyorum birde artık afedersin resmen öksürdükce altıma kacırıyordum psikolojim bozulmustu allah razı olsun valla dünden beri en azından konusabiliyorum rahatca tıkanmadan baya baya kesti gecmezse senin sikayetin aklında bulunsun o zaman canımBana bir ilac onermedi doktor. Benim oksuruk geniz akintisindan dolayi.ondan gerek yok dedi
Eevet beslemedikçe bilinmiyor benim bi arkadaşımda öyle derdi nasıl seviyorsun vs diye annesi bi gün köpek getirdi şimdi koyun koyuna yatıyorlar hakkını helal et diyo bana cok elestırdım seni diye besleyince alısılıyor ve onların dilinden anlasılıyor baska bı duygu ciddensana dürüstçe bişi söyleyeyimmi sana. evvelsi güne kadar kedi köpek için öyle üzülene şaşardım. vijdansız değilim. suyuydu ekmeğiydi veririm ama pek sevmem sırf Allah rızası için can taşıyor diye bakardım. kardeşimin vardı bazen bırakırdı bize pek okşayıp sevmezdim. 2 hafta önce iş arkadaşım zabıta arkadaşlara köpeklerden şikayet ediyordu.ya bide yavruluyorlar arkadaş çoğalıyorlar evin etrafı köpek doldu eve giremiyeceğiz yakında dedi. aaa abi oğlum sever yavrulardan birini getirsene bize arkadaş olur çocuğa mahallede çocuk yok sıkılıyor dedim. sağolsun getirdi. şimdi yavru ya süt verdim su verdim ekmek verdim. işe her geliş gidişimde annesinden arkadaşlarından ayrı zavallı deyip kucağımda sevdim derken önceki akşam kardeşim arabasıyla basmış kuzuya. baktım nefes alamıyo can çekişiyo. nasıl canım yandı bağlanmışım meğer köpeğe. kardeşime çemkiresim çıkışasım geldi o benden daha çok seviyordu. benden daha çok üzülmüştür diye bişi demedim içeri gidip ağladım. sonra arkadaş bir tane daha getirdi. oğlum anlamasın oda çok üzülecek diye. harbiden evimizin parçası olmuş. şuan kedisiyle foto çektiren insanları daha iyi anlıyorum. inşallah atlatırsınız
amin inş tek temennim şuan bu en azında acıları dinsin neşesi yerine gelsin istiyorum biliyorum yaşlandı ama kızım doğdugunda yanyana olmaları en büyük hayalim çünkü ben köpeğimi zor bi zamanımda sahiplendim ve daha ergendim onunla kızımında vakit geçirmesini diliyorum inş düzelir ve o günleri görürüzoyy kıyamam inşallah bi care bulunur düzelir dostun
Sokaktan topaldigi kedileri evinde bakan biri olarak sormadan edemeyecegim can cekisen kopegi bir veterinere goturmediniz mi?sana dürüstçe bişi söyleyeyimmi sana. evvelsi güne kadar kedi köpek için öyle üzülene şaşardım. vijdansız değilim. suyuydu ekmeğiydi veririm ama pek sevmem sırf Allah rızası için can taşıyor diye bakardım. kardeşimin vardı bazen bırakırdı bize pek okşayıp sevmezdim. 2 hafta önce iş arkadaşım zabıta arkadaşlara köpeklerden şikayet ediyordu.ya bide yavruluyorlar arkadaş çoğalıyorlar evin etrafı köpek doldu eve giremiyeceğiz yakında dedi. aaa abi oğlum sever yavrulardan birini getirsene bize arkadaş olur çocuğa mahallede çocuk yok sıkılıyor dedim. sağolsun getirdi. şimdi yavru ya süt verdim su verdim ekmek verdim. işe her geliş gidişimde annesinden arkadaşlarından ayrı zavallı deyip kucağımda sevdim derken önceki akşam kardeşim arabasıyla basmış kuzuya. baktım nefes alamıyo can çekişiyo. nasıl canım yandı bağlanmışım meğer köpeğe. kardeşime çemkiresim çıkışasım geldi o benden daha çok seviyordu. benden daha çok üzülmüştür diye bişi demedim içeri gidip ağladım. sonra arkadaş bir tane daha getirdi. oğlum anlamasın oda çok üzülecek diye. harbiden evimizin parçası olmuş. şuan kedisiyle foto çektiren insanları daha iyi anlıyorum. inşallah atlatırsınız
Bir benmi bunu düşündüm dedim.Sokaktan topaldigi kedileri evinde bakan biri olarak sormadan edemeyecegim can cekisen kopegi bir veterinere goturmediniz mi?
Valla ben arabamin icinde bir kedi fark ettim gecen sene cok ahsta bir kediydi soğukta motora girmis usumus.gorunce bizi kacti yaklasik 4 5 saat pesonde gezdik yakalamak icin.sonra 2 3 veteriner gezdik hepsi ölür bu bosver dedi. Sonunda insafli bir veteriner sansimizi deneyelim dedi 1 senedir benimle canavar gibi oldu. Yavruyu ezdik can cekisti ama veterinere goturmedik deyince icim ciz etti ne diyecegimi bilemedimBir benmi bunu düşündüm dedim.
Gerçekten müthiş bir duygu hissetmek. hayır yani 500 gr bişeysin benim o koca göbüşü yitmeyi nasıl başardın:)
Cidden öyle mi oluyor dışarı çıkınca da mı durmuyor yerinde.
Ben de 2 haftadır hissetmeye başladım kafaya takıyordum neden hissetmiyorum diye.Gece uyuyor benimki ya da beni uyandıramıyor yavrucak :)
Maşşallah canım gözün aydın .
Karnında can taşıyor bir de öyle bi insan.. hoş insan demeye dilim varmadi!!!!! Şuan çok kızgınimValla ben arabamin icinde bir kedi fark ettim gecen sene cok ahsta bir kediydi soğukta motora girmis usumus.gorunce bizi kacti yaklasik 4 5 saat pesonde gezdik yakalamak icin.sonra 2 3 veteriner gezdik hepsi ölür bu bosver dedi. Sonunda insafli bir veteriner sansimizi deneyelim dedi 1 senedir benimle canavar gibi oldu. Yavruyu ezdik can cekisti ama veterinere goturmedik deyince icim ciz etti ne diyecegimi bilemedim
Allah aşkına çok bağlandık deme! Sen ona bağlandın ama onu hayata bağlayacak bi harekete geçmedin! Belki de kurtulurdu. Zaten ölecekti diye birşey yok!! İnşallah vicdanin seni rahat bırakmaz!Seni çok iyi anlıyorum. Ama inan normalde sevmesemde allah rızası için müdahale edecek biriyimdir. Can taşıyor neticede. Ama buna hepimiz bağlanmışız resmen. Gözümüzün önünde yitip gitmesi en çok bizim canımızı acıttı. O kurtuldu belki ama biz garip kaldık
Pardon anlamadım ne demek istedin şimdiKarnında can taşıyor bir de öyle bi insan.. hoş insan demeye dilim varmadi!!!!! Şuan çok kızgınim
Hı hı tamam canım tamam. Okadar yazılanlardan bunu anladıysan başka da anlatmaya çalışamam kusura bakmaAllah aşkına çok bağlandık deme! Sen ona bağlandın ama onu hayata bağlayacak bi harekete geçmedin! Belki de kurtulurdu. Zaten ölecekti diye birşey yok!! İnşallah vicdanin seni rahat bırakmaz!
Seni anlayamam zaten. Vicdani olmayan insanların dilinden anlamıyorum çünkü.Hı hı tamam canım tamam. Okadar yazılanlardan bunu anladıysan başka da anlatmaya çalışamam kusura bakma
Tamam canım tamamSeni anlayamam zaten. Vicdani olmayan insanların dilinden anlamıyorum çünkü.
Valla sokaktan caddeden o kadsr cok kedi kopek topladim goturdum ki veterinere anlatamam. Ve o kadar cok arabanin carpip kactigi kediye kopege denk geldim ki. Onlari goturmeye calisirken bana bakislarini unutamam. Hem korkuyor hem aci cekiyor hem caresiz.zarar mi verecegim yardim mi edecegim bilemiyorlar cogu zaman. Cok masum ve muhtaçlar bize.Seni çok iyi anlıyorum. Ama inan normalde sevmesemde allah rızası için müdahale edecek biriyimdir. Can taşıyor neticede. Ama buna hepimiz bağlanmışız resmen. Gözümüzün önünde yitip gitmesi en çok bizim canımızı acıttı. O kurtuldu belki ama biz garip kaldık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?