- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #20.581
Günaydın canım benim bayadır dışardan görünüyo hareketleri olabilir yani :) çok güzel bişey bunu hissetmek görmekGünaydın güzel anneler.Dün sırt üstü uzanırken bir kaç tekme yedim karnımı açtım o da ne resmen oynadı göbeğim çok erken değil mi dışardan görülebilmesi için ya :) Çok etkilendim dünden beri sırıtık bir halde geziyorum :)
maşallah sizeGünaydın kızlar dün kontrol vardı kızlarım iyiymiş biri 500 gram 25 cm biri 450 gram 24 cm olmuşdetaylıdaki dr un yaptığı ölçümlere guvenmemistim hep farklı çıktı kendi doktorumda bizim kızlar inatçı çıktı hep sırtı dönük durdular bol bol bacak tekme gördük :) sağlıkla gelselerde sevsek
valla ben benim rahim kısalmasını ona bağlıyorum. çok fazla öksürüp hapşırdığım için. ama net bir bilgi yok elimde sadece ihaleyi ona yıktımhala gribim ve öksürüyorum çok.Çocuk heralde zıplamaktan bunalmıştır.Öksürüğünde bir zararı olmaz heralde dimi:) paranoyaklıkta bir numara olmaya çalışıyorumda
oii masallah ikizde bi ayrı güzel ya ultrasonunu ızledım de ınetnertte o ınu ıteklıyor o onu cok acayip güzeldi :)Günaydın kızlar dün kontrol vardı kızlarım iyiymiş biri 500 gram 25 cm biri 450 gram 24 cm olmuşdetaylıdaki dr un yaptığı ölçümlere guvenmemistim hep farklı çıktı kendi doktorumda bizim kızlar inatçı çıktı hep sırtı dönük durdular bol bol bacak tekme gördük :) sağlıkla gelselerde sevsek
hala öksürüyormusun sendev
valla ben benim rahim kısalmasını ona bağlıyorum. çok fazla öksürüp hapşırdığım için. ama net bir bilgi yok elimde sadece ihaleyi ona yıktım
evet öksürüyorum. öksürdükçe hep karnım sertleşiyor. ondan ihaleyi ona bıraktım.hala öksürüyormusun sende
ben öksürünce çocuk kaçıyor artık ne güzel hareket ediyordu yavrum sabah bir başladımki sorma gözümden yaş geldi öksürmektençevet öksürüyorum. öksürdükçe hep karnım sertleşiyor. ondan ihaleyi ona bıraktım.
Gerçekten müthiş bir duygu hissetmek. hayır yani 500 gr bişeysin benim o koca göbüşü yitmeyi nasıl başardın:)Günaydın canım benim bayadır dışardan görünüyo hareketleri olabilir yani :) çok güzel bişey bunu hissetmek görmek
Cidden öyle mi oluyor dışarı çıkınca da mı durmuyor yerinde.Günaydın.. Benimde çok hareketli artık.. dışardan belli oluyor... eyvahlar olsun anımızda çok hareketliydi yandım gene ben ozaman diyoeum
Ben de 2 haftadır hissetmeye başladım kafaya takıyordum neden hissetmiyorum diye.Gece uyuyor benimki ya da beni uyandıramıyor yavrucak :)canım benim kızımda çok hareketli. Üçüncü gebeliğim geç hissettim 21. Haftada başladı ama birden başladı hareketlenmeye. Gece uykumdan uyanıyorum yan yatırmıyo beni. Yarım yan durmaya çalışıyorum. Gece uyumayıp gündüz uyuyacak diye korkuyorum artık canı sağolsunda inşallah uykuyu sever. Oğlum hiç sevmez. Çok zor uyuruz
Maşşallah canım gözün aydın .Günaydın kızlar dün kontrol vardı kızlarım iyiymiş biri 500 gram 25 cm biri 450 gram 24 cm olmuşdetaylıdaki dr un yaptığı ölçümlere guvenmemistim hep farklı çıktı kendi doktorumda bizim kızlar inatçı çıktı hep sırtı dönük durdular bol bol bacak tekme gördük :) sağlıkla gelselerde sevsek
oyy kıyamam inşallah bi care bulunur düzelir dostunkızlar dün ben baya ağladım anneme gittim köpeğimin şişliği ilerlemiş artık hareket dahi edemiyor öyle bacağına bakıyor yemek yemeğe bile kalkamıyor oturduğu yerde yedirdik lokma lokma zorla beni görünce kalkmak istedi kalkamadı bile kuyruk dahi sallamadı çok üzüldüm sanki ölecek gibi cidden kaldıramam hele ki şu durumda ağladım ağladım annem sakinleştirdi bugün baika veterinere gidicek bu 3. veteriner 2. de aynısını söyledi yaslandı ameliyat edilmez diye bakalım bu 3. ne diyecek
o kadar kalkamamasına rağmen ben döndükçe kalkıp karnıma yattı soluma döndüm zorla doğrulup soluma yatıyor hissediyor kızımı kafasını koyuyor sağıma dönüyorum sağıma gelip yatıyor karnımı kızımı ıssıttı yavrum
hele kedilerim karnıma gelip gelip takla attılar süründüler :)
kızlar dün ben baya ağladım anneme gittim köpeğimin şişliği ilerlemiş artık hareket dahi edemiyor öyle bacağına bakıyor yemek yemeğe bile kalkamıyor oturduğu yerde yedirdik lokma lokma zorla beni görünce kalkmak istedi kalkamadı bile kuyruk dahi sallamadı çok üzüldüm sanki ölecek gibi cidden kaldıramam hele ki şu durumda ağladım ağladım annem sakinleştirdi bugün baika veterinere gidicek bu 3. veteriner 2. de aynısını söyledi yaslandı ameliyat edilmez diye bakalım bu 3. ne diyecek
o kadar kalkamamasına rağmen ben döndükçe kalkıp karnıma yattı soluma döndüm zorla doğrulup soluma yatıyor hissediyor kızımı kafasını koyuyor sağıma dönüyorum sağıma gelip yatıyor karnımı kızımı ıssıttı yavrum
hele kedilerim karnıma gelip gelip takla attılar süründüler :)
ben tam 18 gündür cekiyorum antibiyotik bile gecirmedi en son yine dün dahiliyeye gittim bu kez sinecod diye bi surup verdi allah razı olsun dünden beri cok cok fayda etti kızlar bi drunuza sorun isterseniz yada bi dahiliyeye izin verirse kullanın ben sürünüyorsum resmen aynı dediğiniz gibi cocuk top gibi ortaya toplanıyordu dr normal dedievet öksürüyorum. öksürdükçe hep karnım sertleşiyor. ondan ihaleyi ona bıraktım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?