2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Artık öyle yapıcam bebeğime bişy olmasın yeterki ağlıyorum sabahtan beri inşllah sağlıklı doğar hepimizin çocukları
Ağlama dua et, Allah yardımcın olsun, bebeğini üzme, sakin ol, serklaj kurtarıcı oluyormuş ama çok dikkatli ol.Olmadı başka doktorada git fikir al..

Aynı durum bendede çktı.çentik var yazıyor fizyolojik yazıyor.fizyolojik olan şeyler 25.haftada düzelirmiş.doktor normal dediyse normaldir.hiç takma kafana.

Yapılabiliyor sadece 36 da mı ne bırakıyorsun ilacı. Sezeryan için de bırakıyorsun yoksa kan kaybı riski olur.
Tasindiktan sonra kontrole gitmistim aslinda 27 sinde.o zaman sorun yoktu. Ama bu aralar surekli hapsurup oksuruyorum. Acaba ondan olabilir mi diye dusunuyorum. Soracagim doktoruma. Neticede surekli bir kasilma hali.

Eki Görüntüle 2054438 Çok güzelmiş ya bu yataklar şimdi ki çocuklar çok şanslı valla :))
Tasindiktan sonra kontrole gitmistim aslinda 27 sinde.o zaman sorun yoktu. Ama bu aralar surekli hapsurup oksuruyorum. Acaba ondan olabilir mi diye dusunuyorum. Soracagim doktoruma. Neticede surekli bir kasilma hali.

Hımmm bilemedim onu ama çok sanmıyorum. Ayakta durmak ve çok eğilip doğrulmak etkili olabilir.

Bayildim buna ama kac yasindan iyibaren yatabilir acaba? Bi de genis oda lazim tabi.

Ben de aynı soruyu araştırıyorum, zaten yatak odasına küçük bişi alacağım ama 7-8 aydan sonra bununla yatabilir mi diye düşünüyorum. Normalde montessori nin mantığı emeklemeye başlayınca. Biz eşimle baya kararlıyız bu şekilde bişi yaptırmaya.

Ama tehlikeli değil mi, uyandığını fark etmezsek çıkar yatağından ... beşikte olsa beni al diye ağlar gibime geldi

Aynı durum bendede çktı.çentik var yazıyor fizyolojik yazıyor.fizyolojik olan şeyler 25.haftada düzelirmiş.doktor normal dediyse normaldir.hiç takma kafana.
Çentik var yazmıyor ama parantez içinde fizyolojik yazmış. Napalım onu tak bunu tak neyi takacağımı şaşırdım :) şu süreci hayırlısıyla atlaysaydık.

Bebeğim çok az hareket ediyor sizce bu normal mi? Sizler nasılsınız?

7 8 aylıkken rahatlıkla yatar hiç merak etmeyin. Beşikten bir farkı yok düsününce. Zaten insaallah emen bebekse sizde sürekli yanında olacaksınız mecburen
Ama tehlikeli değil mi, uyandığını fark etmezsek çıkar yatağından ... beşikte olsa beni al diye ağlar gibime geldi

Zaten tam olarak amaç uyansın yanımıza gelsin. Odasinı ve evinide ona göre düzenliyorsun ki bebek gündüzde aynı durumda her dk takip edilmiyor. Pek tehlikeli gelmiyor bana o yüzden.

Ben pimpirikli anne her dk takip ediyorum valla. 5 yasindaki kizimdan bile 5 dk ses cikmasa aklim cikar hemen napiyo diye bakarim. Bebegi o aylarda kendi cikabilecegi bi yatakta yatıramam yani wc ye giderken bile park yatagina koyup giderdim. Ama cevresinde cit olursa bu yataklarda ayni mantik tabi

Bugün sevmediğim bir iş arkadaşıyla çalışmak zorundayım. Daha önce de beni bununla aynı anda görevlendirmeyin demiştim ama gözden kaçtı galiba neyse stres yapmiciiimm, dün akşam canlı müzik eşliğinde ikinci yılımızı kutladık bol kahkahalı güzel bi gece oldu ben onu düşüneyim

Kızlar bir de benim akıntım var. Hep vardı beyaz-sarımsı bir akıntı. Ama iki gündür daha sıvı gibi. Yarın idrar testi vermeyi dşünüyorum hastaneye. Haftaya detaylıdan önce de kan testlerimi tekrarlıcam dr istemişti. İnşallah şu enfeksiyonum geçmiştir, güzel su içiyorum.

Bir ekleme daha yüzünde lekelenme olan var mı benim ufak tefek ellerimde egzama çıkardı şimdi yüzümde sol kaşımın dışında çıktı. Sudokrem sürdüm sabahleyin, aslında bebemin poposuna almıştım ama açıp kullandım. Siz de var mı böyle? Devamlı kaşınıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…