- 20 Kasım 2016
- 10.907
- 93.988
- 598
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #20.621
Valla sokaktan caddeden o kadsr cok kedi kopek topladim goturdum ki veterinere anlatamam. Ve o kadar cok arabanin carpip kactigi kediye kopege denk geldim ki. Onlari goturmeye calisirken bana bakislarini unutamam. Hem korkuyor hem aci cekiyor hem caresiz.zarar mi verecegim yardim mi edecegim bilemiyorlar cogu zaman. Cok masum ve muhtaçlar bize.
Cok uzuldum şuan ben o yavru icin.keske orada olaydim ben gotururdum bir veterinere.en azindan sarar sarmalar sever oksardim. Olecekse bile oyle olurdu.
Hassasiyetini anlıyorum canımValla sokaktan caddeden o kadsr cok kedi kopek topladim goturdum ki veterinere anlatamam. Ve o kadar cok arabanin carpip kactigi kediye kopege denk geldim ki. Onlari goturmeye calisirken bana bakislarini unutamam. Hem korkuyor hem aci cekiyor hem caresiz.zarar mi verecegim yardim mi edecegim bilemiyorlar cogu zaman. Cok masum ve muhtaçlar bize.
Cok uzuldum şuan ben o yavru icin.keske orada olaydim ben gotururdum bir veterinere.en azindan sarar sarmalar sever oksardim. Olecekse bile oyle olurdu.
Bende agladim yazarken zaten 2 gundur yuregim agzimda aglamaya bahane olduköpeğini kaybetmiş biri olarak konuşuyorum.yemin ediyorum kalbim ağzımda. Senin bu mesajinda ağlattı beni ikizim =(
Benim hormonum yok=( ama tahmin ediyorsundur şuan ağladığımi=(Bende agladim yazarken zaten 2 gundur yuregim agzimda aglamaya bahane oldu
Daha aksam sokakta ne kadar kedi varsa toplandi etrafimda boyle bakiyorlar birsey verecekmiyim diye verince.gomuldiler tabi yeme.(
Aglatmayin beni hormonlarim var benim
Ama tehlikeli değil mi, uyandığını fark etmezsek çıkar yatağından ... beşikte olsa beni al diye ağlar gibime geldi
Çentik var yazmıyor ama parantez içinde fizyolojik yazmış. Napalım onu tak bunu tak neyi takacağımı şaşırdım :) şu süreci hayırlısıyla atlaysaydık.
7 8 aylıkken rahatlıkla yatar hiç merak etmeyin. Beşikten bir farkı yok düsününce. Zaten insaallah emen bebekse sizde sürekli yanında olacaksınız mecburen
Zaten tam olarak amaç uyansın yanımıza gelsin. Odasinı ve evinide ona göre düzenliyorsun ki bebek gündüzde aynı durumda her dk takip edilmiyor. Pek tehlikeli gelmiyor bana o yüzden.
Ben pimpirikli anne her dk takip ediyorum valla. 5 yasindaki kizimdan bile 5 dk ses cikmasa aklim cikar hemen napiyo diye bakarim. Bebegi o aylarda kendi cikabilecegi bi yatakta yatıramam yaniwc ye giderken bile park yatagina koyup giderdim. Ama cevresinde cit olursa bu yataklarda ayni mantik tabi
Bugün sevmediğim bir iş arkadaşıyla çalışmak zorundayım. Daha önce de beni bununla aynı anda görevlendirmeyin demiştim ama gözden kaçtı galibaneyse stres yapmiciiimm, dün akşam canlı müzik eşliğinde ikinci yılımızı kutladık bol kahkahalı güzel bi gece oldu ben onu düşüneyim
Kızlar bir de benim akıntım var. Hep vardı beyaz-sarımsı bir akıntı. Ama iki gündür daha sıvı gibi. Yarın idrar testi vermeyi dşünüyorum hastaneye. Haftaya detaylıdan önce de kan testlerimi tekrarlıcam dr istemişti. İnşallah şu enfeksiyonum geçmiştir, güzel su içiyorum.
Bir ekleme daha yüzünde lekelenme olan var mıbenim ufak tefek ellerimde egzama çıkardı şimdi yüzümde sol kaşımın dışında çıktı. Sudokrem sürdüm sabahleyin, aslında bebemin poposuna almıştım ama açıp kullandım. Siz de var mı böyle? Devamlı kaşınıyor
Günaydın kızlar dün kontrol vardı kızlarım iyiymiş biri 500 gram 25 cm biri 450 gram 24 cm olmuşdetaylıdaki dr un yaptığı ölçümlere guvenmemistim hep farklı çıktı kendi doktorumda bizim kızlar inatçı çıktı hep sırtı dönük durdular bol bol bacak tekme gördük :) sağlıkla gelselerde sevsek
kızlar dün ben baya ağladım anneme gittim köpeğimin şişliği ilerlemiş artık hareket dahi edemiyor öyle bacağına bakıyor yemek yemeğe bile kalkamıyor oturduğu yerde yedirdik lokma lokma zorla beni görünce kalkmak istedi kalkamadı bile kuyruk dahi sallamadı çok üzüldüm sanki ölecek gibi cidden kaldıramam hele ki şu durumda ağladım ağladım annem sakinleştirdi bugün baika veterinere gidicek bu 3. veteriner 2. de aynısını söyledi yaslandı ameliyat edilmez diye bakalım bu 3. ne diyecek
o kadar kalkamamasına rağmen ben döndükçe kalkıp karnıma yattı soluma döndüm zorla doğrulup soluma yatıyor hissediyor kızımı kafasını koyuyor sağıma dönüyorum sağıma gelip yatıyor karnımı kızımı ıssıttı yavrum
hele kedilerim karnıma gelip gelip takla attılar süründüler :)
Kızlar ayrıntılısan çıktım çok şükür herşey yolunda bebiş 580 gr fl 42mm boyumuz kaç acaba
Birde kalpte 4 odacık gözükmüş fakat damarlar bebeğin duruşundan net değerlendirilememiş fekal eko istedi yaptırsammı bilemedim
sırıtalım o zaman:)bizimde dışardan net görülüyor cnm normal :) bol bol sırıtabiliriz :)
ya çok güzel duygular Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.Şimdiden böyleyiz doğunca aklımızı oynatacagız diye korkuyorum:)kızz gerçekten de çok güzel bir duygu. benim kızın benim hareketli ve yoğun geçirdiğim günler gıkı çıkmıyor. ozamanlar akşam dinlenmeye oturuyorumya başlıyor oynaşmaya sıpa :)) çok hoşuma gidiyor. dün resmen girişti göbüşüme üçerli beşerli içerde ya boks yapıyor yada halaya durdu artık :)) ben de dedim bu bukadar sert vuruyorsa dışardan da belli oluyordur diye geçen hafta farkettim evet belli oluyormuş attırıveriyor :) birde böyle arada sanırım dönerken oluyor içerde ne var ne yok ittiriyor bir garip oluyorum. biraz daha büyüse acıtacak canımı okadar belli yaptığı hareketten :)
Gözün aydın.Kızlar ayrıntılısan çıktım çok şükür herşey yolunda bebiş 580 gr fl 42mm boyumuz kaç acaba
Birde kalpte 4 odacık gözükmüş fakat damarlar bebeğin duruşundan net değerlendirilememiş fekal eko istedi yaptırsammı bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?