2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
köpeğini kaybetmiş biri olarak konuşuyorum.yemin ediyorum kalbim ağzımda. Senin bu mesajinda ağlattı beni ikizim =(

Hassasiyetini anlıyorum canım

köpeğini kaybetmiş biri olarak konuşuyorum.yemin ediyorum kalbim ağzımda. Senin bu mesajinda ağlattı beni ikizim =(
Bende agladim yazarken zaten 2 gundur yuregim agzimda aglamaya bahane oldu
Daha aksam sokakta ne kadar kedi varsa toplandi etrafimda boyle bakiyorlar birsey verecekmiyim diye verince.gomuldiler tabi yeme. (

Aglatmayin beni hormonlarim var benim

Eklentiler

Bende agladim yazarken zaten 2 gundur yuregim agzimda aglamaya bahane oldu
Daha aksam sokakta ne kadar kedi varsa toplandi etrafimda boyle bakiyorlar birsey verecekmiyim diye verince.gomuldiler tabi yeme. (

Aglatmayin beni hormonlarim var benim
Benim hormonum yok=( ama tahmin ediyorsundur şuan ağladığımi=(

Hamilelikte gerçekten herşey tersten algılanıyor. Bu foruumda hep bunu görüyorum. Allahtan olgun biri olduğumu düşünüyorum. Kolay kolay gaza gelip atılmam. O bir söylefiyse ben 10 söylemeliyim demem. Ama çokta uzlaşmak kendimi anlatmak için zorlamam heleki saldırılıyorsa.
Şurda arkadaşım üzülmüş ve ben hala olayın etkisinde üzülürrken arkadaşa destek çıkayım onu anladığımı ifade edip acısını hafifşleteyim istedim olay bu sadece. İsteyen beni anlar , isteyen vijdansız kabul eder. Ben kendimi ve durumu herkesten daha iyi biliyorum.

Şşş tamam sakin olun kizlar noluyo yaa???? Biraz daha sakin konuşun bu ne tansiyon napiyosunuz siz Allah askina? Yapılan bir şey dogru ya da yanlış burada kullandiginiz laflara biraz dikkat edin. Laf sokacagim haddini bildirecegim derken arkadasinizin bir anda tansiyonunu çıkarıp kanamaya bile sebep olabilirsiniz lutfen.. Olay tam olarak nasil hicbirimiz görmedik ama insana da araba carptiginda hic mudahale edilemeden olay yerinde can verebiliyor.. Ha insna ha hayvan hepsinin canı aynı.. Ama siz nasil "hamileyim" diye kendinize kalkan tutuyorsaniz koruyorsaniz arkadasiniza da yapacaginiz ölçülere biraz ölçü koyun.. Lütfen hepinizi seviyorum..

Ama tehlikeli değil mi, uyandığını fark etmezsek çıkar yatağından ... beşikte olsa beni al diye ağlar gibime geldi

az sonra bir mimarla bir araya geleceğiz, bebeğe uygun halde dizayn edebilir miyiz diye bakacağız bakalım. ben aynı beşik mantığı ile yatağın iki kademede koyulabilmesini istiyorum, bebekken daha aşağıda, yürümeye başladığında biraz daha yukarıda.

valla benim kardeşim beşiğe tırmanıp kendini aşağıda atardı, yani o da kesin çözüm değil. bu yatapın mantığı kendi işini yapmaya erken yaşta başlaması. arkadaşımın 1.5 yaşındaki kızı uyanıp çıkıyor yataktan ama herhangi bir sorun yaşamıyorlar.

ayrıca beşiklerin boyları uzun boylu bebekleri daraltıyormuş. kafasını gözünü vurmasın diye yanına pedleri de koyunca arada 1 metre kalıyor.

Çentik var yazmıyor ama parantez içinde fizyolojik yazmış. Napalım onu tak bunu tak neyi takacağımı şaşırdım :) şu süreci hayırlısıyla atlaysaydık.

kızlar hatırlarsanız aynı durum bende baştan beri vardı, bebekten bana dönen sağdaki damarda çentik değil ama direnç görülüyordu. giderek azaldı, şimdi önemsiz seviyeye indi çok şükür. benim kan sulandırıcı ve aspirin kullanmamın işe yaradığını söyledi doktor. moralinizi bozmayın, 28 e kadar düzelir çok büyük ihtimalle.

evet ben de böyle düşünüyorum. zaten odalar yanyana, telsiz ve kamera da olacak. kapının kilidini ve alarmını açıp dışarı çıkamayacağına göre yatağından çıkıp benlik kazanması önemli gibime geliyor. zaten montessori eğitiminin amacı buymuş. bakıcı değil kendim bakacağım için de içim rahat, bakalım inşallah doğru karardır.

çoğu anne öyle oluyor aslında ama ben psikolojik olarak kendimi rahat olmaya hazırlamaya çalışıyorum. umarım başarabilirim, evi daha tehlikesiz düzenlemeye gayret edeceğim.

kolay gelsin, kendini negatif etkilememeye çalış, bir gün sonuçta

akıntı ihmale gelmeyen ama sonucunda hiç bir şey de çıkmayan bir durum olabiliyor. testleri yaptırıp rahatlat kafanı benim her wc de peçeteye gelen sarı akıntım baştan beri var, geçen hafta tüm kültürler temiz çıktı.

maşallah minik hanımlara :) senin karnın kocaman olmuş olmalı o zaman :) bizden tam iki kat fazla taşıyorsun şu an :)

Kızlar ayrıntılısan çıktım çok şükür herşey yolunda bebiş 580 gr fl 42mm boyumuz kaç acaba
Birde kalpte 4 odacık gözükmüş fakat damarlar bebeğin duruşundan net değerlendirilememiş fekal eko istedi yaptırsammı bilemedim

canım evcil hayvanlar da evin bir bireyi gibi oluyor ve ayrılması çok zor biliyorum. ama unutma hayatın gerçekleri, onların acı çekmesi daha üzücü oluyor. umarım iyileşsin, kızınla oyunlar oynasın ama kendini her ihtimale hazır tutmaya da çalış. ben kuşum öldüğünde haftalarca kötü oldum, hala her sahil yolundan geçişte gömdüğümüz yere bakar hüzünlenirim ama sonra güzel günleri hatırlamaya gayret ediyorum.

Masallah canim.. gözün aydin.. boyunuz 29.4 cm
Doktorun yaptirmani önerdiyse yaptir derim...

bizimde dışardan net görülüyor cnm normal :) bol bol sırıtabiliriz :)
sırıtalım o zaman:)
ya çok güzel duygular Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.Şimdiden böyleyiz doğunca aklımızı oynatacagız diye korkuyorum:)

Gözün aydın.
Fetal eko yu ayrıntılıda ölçmüyormu zaten.Benimki ayrıntılıdayken ölçüldü.

Günaydın mı tünaydın mı demeliyim bilemedim
Bi çıkıp bi düşen ateşim sonunda dünden beri kayboldu ortalıktan ama şu öksürük ve burun tıkanıklığııı.... geceleri uyuyamıyorum kızlar nefes alamıyorum keşke hemen iyileşsem

Bacilar bi yatak/besik/anneyani yatak öneriside ben yapabilirmiyim? Belki sizede fikir olur...
anne yani yatagi cok istedim.. fakat oda belirli aya kadar sonra yine yeni yatak.. kücük oluyo cünkü ebatlari.. eeeeeennn mantikli olaya giriyorums imdi... 7 yasina kadar kullanabilecegi saglam bi yatak aldim.. ve onu baslarda önce anne yani yaptim.. ardindan büyüdügünde normal
Haline getircem insallah.. ikiz oldugu icinde yer bollugu lazim halatlada yataga sabitlestirebilirsiniz.. anlatinca pek canlanmiyo degil mi gözde? Resimler ekte
Fikir olsun sizede ..

Eklentiler

• IMG_9671.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 95
  • IMG_9672.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 90
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…