- 12 Eylül 2015
- 4.951
- 6.142
- 158
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #20.921
Aaa onu ben duymadim 2 ay once baslamak gerektigini. Genelde yara oldugunda tedavi amacli kullaniliyor diye anladim bi de emzirmeye baslayanlar onlem icin kullaniyormus. Ya aklima bisey geliyorbenim gumus cay tabaklari var onlari mi kapatsam acaba ayni sey sonucta.
Dogumdan önce baslarsan yara olmuyormus canim yani tedavi edecek bir durum da kalmiyormus
bende yaptırmayı düşünüyorum. biraz masraflı ama değer bence.Kizlar benim de bir sorum var kordon kani saklama olayi hakkinda ne dusunuyorsunuz? Cok pahali ve daha da kanitlanmis hicbisey yok. Esimin arkadasinin bilmis bi karisi var her gorusmemizde aklima biseyler sokup duruyo, gicik oluyorum.bilmis bilmis herseyimize karisiyor, cocugun ismini falan secmeye kalkti hatta.Biz dedik daha karar veremedik, durun simdi ben size alternatifler bulayim falan diyo. Neyse iste O yaptirmis gecen sene dogumunda, olmasi gerek falan dedi. Bi size de sormak istedim.
Günaydın kızlar :)
Artık yavaştan hamileliğin zorlayıcı kısmına geçiş yapmak üzereyim
Canlar günaydın bulunduğum şehirde bebek odaları çok pahalı bende internetten almayı düşünüyorum sizce nasıl olur sağlam gelirmi güzel olurmu internette fiyatlar çok uygun n11 gittigidiyor hepsiburada falan baktım hep önerebileceğiniz başka site varmı
kızlar o zaman bugünün tartışma konusunu açıyorum
şu gümüş göğüs kalkanları kapakları vs hakkında ne düşünüyorsunuz. internette bir kaç instagram annesinin tavsiyesiyle gördüm ama güvenemedim. malum sponsorlarının reklamını yapıyorlar habire. gümüş yara iyileştirmede başarılı bir ürün. yanık kremlerinde filanda gümüş var. ne düşünüyorsunuz. 280 lira edermi?
lansinoh kremi önerenler var banada. o önlemek için sanırım. bu daha ziyade tedavi edici.gerçi bunu da doğumdan önce kullanmaya başlıyormuşsun.
Kizlar benim de bir sorum var kordon kani saklama olayi hakkinda ne dusunuyorsunuz? Cok pahali ve daha da kanitlanmis hicbisey yok. Esimin arkadasinin bilmis bi karisi var her gorusmemizde aklima biseyler sokup duruyo, gicik oluyorum.bilmis bilmis herseyimize karisiyor, cocugun ismini falan secmeye kalkti hatta.Biz dedik daha karar veremedik, durun simdi ben size alternatifler bulayim falan diyo. Neyse iste O yaptirmis gecen sene dogumunda, olmasi gerek falan dedi. Bi size de sormak istedim.
bende yaptırmayı düşünüyorum. biraz masraflı ama değer bence.
bazıları hindistancevizi yağını öneriyor. silmende gerekmiyormuş emzirmeden önce ama güvenemedim. neticede ilk 1 yıl bebeğe su bile vermiyorsun ama ağzına yağlı emmeyi dayıyorsun. kremlerde ne kadar silmenize gerek yok denilse de bana pek güven vermiyor. kalkan daha mantıklı geliyor.Ben emzirme eğitimine katıldığımda krem kesinlikle kullanmayacaksın dediler, o yüzden bu gümüşlere yöneldim zaten.
Ben de yaptırmayı düşünüyorum ama fiyatları hiç araştırmadım henüz. Ne civarda?
Biz zaten her şeyi dondurup saklar olduk, oğlumun kardeşleri de memorial da donmuş şekilde bekliyor :)
Bu benimde aklımı çok kurcaladı. Sormuştm hatta buradada. Sonuç olarak 280 lira çok pahali aventte aynı işi görüyor bence. Mucizeler olacagını sanmıyorum. Aventin kapaklarından alacağım.kızlar o zaman bugünün tartışma konusunu açıyorum
şu gümüş göğüs kalkanları kapakları vs hakkında ne düşünüyorsunuz. internette bir kaç instagram annesinin tavsiyesiyle gördüm ama güvenemedim. malum sponsorlarının reklamını yapıyorlar habire. gümüş yara iyileştirmede başarılı bir ürün. yanık kremlerinde filanda gümüş var. ne düşünüyorsunuz. 280 lira edermi?
6 ay su vermiyorsun bebegebazıları hindistancevizi yağını öneriyor. silmende gerekmiyormuş emzirmeden önce ama güvenemedim. neticede ilk 1 yıl bebeğe su bile vermiyorsun ama ağzına yağlı emmeyi dayıyorsun. kremlerde ne kadar silmenize gerek yok denilse de bana pek güven vermiyor. kalkan daha mantıklı geliyor.
avent silikon ama. burada ki ürünün özelliği gümüş olması. gümüş hem antibakteriyel hemde yara iyileştirme özelliği var. bende biraz gereksiz olduğunu düşünmüştüm ama yaralarda yanıklarda kullandığımız silverdin bile gümüş içeriyor. adı üstünde silverBu benimde aklımı çok kurcaladı. Sormuştm hatta buradada. Sonuç olarak 280 lira çok pahali aventte aynı işi görüyor bence. Mucizeler olacagını sanmıyorum. Aventin kapaklarından alacağım.
6 ay su vermiyorsun bebegebazıları hindistancevizi yağını öneriyor. silmende gerekmiyormuş emzirmeden önce ama güvenemedim. neticede ilk 1 yıl bebeğe su bile vermiyorsun ama ağzına yağlı emmeyi dayıyorsun. kremlerde ne kadar silmenize gerek yok denilse de bana pek güven vermiyor. kalkan daha mantıklı geliyor.
aman işte anladın sen ne demek istediğimi6 ay su vermiyorsun bebegebide ciğeri kurur teyzelerinden uzak duruyorsun
Krem hiç kullanmadım. Sadece kalkan ve arada kendi sütümü sürdum o kadar.
Ben 8 ay su vermedim annem ve kayınvalidwm bebeğin öleceğini düşünmüştüaman işte anladın sen ne demek istediğimianne sütünden başka bir şey vermezken bebeğe kimyasal kremi ağzına dayamak mantıklı gelmiyor.
Evet silikon ama zaten göğüs ucuna deymiyor hic. Amacı o kısmı boslukta tutmak sürtünme vs azaltıp yaranın hemrn kuruyup iyileşmesini sağlamak. Haklısın bende baya araştırdım bunu ama yinede mantıklı gelmedi. Bide şu durum var bebeği doğru emzirirsen zaten yara olmuyor pek. 1 hafta sürüyor en en fazla acı eger doğru emzirme yaparsan ama yanlış yöntem sürekli tekrarlıyor yarayı. Hastanede emzirme hemsiresi vardı ben çok faydalandım hoş sevgili yavrum 3 aylikken emmeye başladı ama sürekli irtibata devam etti çocuk doktoru ve hemsireler sayelerinde emzirdim.avent silikon ama. burada ki ürünün özelliği gümüş olması. gümüş hem antibakteriyel hemde yara iyileştirme özelliği var. bende biraz gereksiz olduğunu düşünmüştüm ama yaralarda yanıklarda kullandığımız silverdin bile gümüş içeriyor. adı üstünde silverondan acaba mı diyorum. çünkü etrafımda göğüs ucu yarasından sürünen acı çeken bebeğini emziremeyen arkadaşlarımı gördükçe aman neye para vermedik bunu da alalım bulunsun ne oalcak demek geçiyor içimden..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?