2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kızlar çok ama çok sinirliyim
Doktoruma kendi telefonundan asla ulaşamıyorum aradığımda asla açmıyor fakat whatsappa giriyor ediyor üstelik geri dönüşte yapmıyor. Önemli bi durum olsa bu kadınla nasıl iletişim kurucam ben. Paramızla rezil oluyoruz resmen. Doktorumu değiştirmek istiyorum

Miniçonun sitesinde bebek odası takımlarına bak canım çok uygun ve güzel şeyler var

Ben de bugün ayrintilidan çıktım hanımlar. Ama benim eski sonuçlarımi veya bebek görüntülerini istemedi. Sadece kendisi detaylı inceledi. Yani ayrıntılıya girip pıhtılaşma sorunu gibi birseyi anlaması benimkinin pek mümkün gelmedi bana, herhalde hepsinin tarzı farklı farklı.

doğumdan sonra doktorlar cok farklılaşacak. biri malzemeleri bulamac yap ver cocuğa diyecek biri hepsini ayrı yedir diyecek birinin yapmalısın dediğine diğeri sakın diyecek

Canım 3 kapaklı dolap büyüyen beşik şifonyer eskişehirde 3 milyardan başlıyor internette 1500 gibi falan napsam karar veremedim

Fiyat skalası çok geniş, yalnız kalite de çok farklı bilgin olsun. Bu hafta modoko ya gittim, (İstanbul Anadolu yakasının büyük mobilya sitesi) çilek mobilyaya da girdim, daha farklı mağazaları da gezdim. Çilek mobilya plaka halinde bir ürün kullanıyormuş, ben hiç beğenmedim. Fiyatı biraz yüksek olan yerlerde ise mdf kullanılmış ve gerçekten çok fark var. İnternetten bir kez kitaplık almıştım, aldığıma alacağıma pişman oldum.

Bence ikea dan da bakabilirsin. Ben dolaplarından memnunum, beşiğini kullanan çok arkadaş oldu.

Sana kendini bu kadar kötü hissettirdiğine göre hemen değiştir bence de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…