2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
bende yaptırmayı düşünüyorum. biraz masraflı ama değer bence.

Ben de yaptırmayı düşünüyorum ama fiyatları hiç araştırmadım henüz. Ne civarda?

Biz zaten her şeyi dondurup saklar olduk, oğlumun kardeşleri de memorial da donmuş şekilde bekliyor :)

Bende düsünmüstüm ama şöyle söylenmişti bana görüstügüm yer. Kordonun geç kesilmesi durumu olduğunda ki bunu istiyordum 5 dk sonra kesildi, kordondaki kan zaten doğan bebege aktarılıyormuş bu yüzden saklamak için bunun olmamasi gerekiyor dedi görüştüğüm bir yer. Saçma geldi biraz ama cok üstüne düsmedim kordon geç kesildi ilk oğlumda ve ten tene temas yaptık bunda da öyle istiyorum umarım olur.

Rüyamda bebişi bir emziriyordum kızlar sağı emiyodu ama solu almıyordu sonra bir sıktım sol göğsümü süt ekşimiş orda onsan emmiyormuş
Benim cinsiyet hala net degil bende tanıdığımız birinin erkek cocugu emziriyordum ama solda baya emiyor cocuk agzından bir cıkardım süt doldu her yer sol erkek derler sag kız bilemedim ben hazırlık yapmadım hala doktor netleştirelim ögle demişti

Ben aldım cnm artık heryer pembiş oldu kızımın odasının renk tonu değişmedi çok güzel oldu ama isim bulamıyorum bir türlü
Sen ayrıntılıya girmedin mi netleşmesi lazım artık

Ayrintilida soylemedi mi canim cinsiyeti?

Bebek açısından da mutlaka koku değişimi oluyormuş. Sütün ve annenin kokusunu ararken o koku memeden uzaklaştırabiliyormuş. Emzirme kursunda böyle dediler.

Hahahaaa, tüp bebek olunca böyle işte. Aslında bence yumurta ve sperm dondurmak da çok önemli bir şey.

Ben de memorial a sorayım bakayım, biz zaten embriyolara ödeyeceğiz, bir de kordona öderiz. Belki kampanya yaparlar

Ben de alacağım galiba, bir arkadaşım Yen'i Doğum yaptı 4 gün önce. Almayı düşünüyor, alır da faydasını görürse haber veririm.

Bebek açısından da mutlaka koku değişimi oluyormuş. Sütün ve annenin kokusunu ararken o koku memeden uzaklaştırabiliyormuş. Emzirme kursunda böyle dediler.

Mantikli. Kullanmamak lazim o tar seyleri. Dogumdan once belki ama dogumdan sonra uygun degil bence.

2 alana bir bedava

Ben de alacağım galiba, bir arkadaşım Yen'i Doğum yaptı 4 gün önce. Almayı düşünüyor, alır da faydasını görürse haber veririm.

O zaman top sende bizde haber vercen :)

Ben aldım cnm artık heryer pembiş oldu kızımın odasının renk tonu değişmedi çok güzel oldu ama isim bulamıyorum bir türlü
Sen ayrıntılıya girmedin mi netleşmesi lazım artık
Ayrıntılıya doktorum gerek görmedi girmedim bende 400 tl diye.
Keşke netleşse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…