- Emoji Skoru
- 980
- Puanlar
- 73
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #21.121
Benim daha 3 haftam var ama randevu alirken soyledi bana da ama aksam 10-11 den sonra yeme icme dedi. Sabah saat 9 da ilk kan alinacak dedi.Şeker yüklemesine benim sağlık ocağında yapicaklarini söylediler akşam 6dan sonra bişey yeme dedi hemsire meyve bile yeme etkiliyor dedi size böyle bişey dendi mi
İnşallah normaldir canım iyi haberlerle gelelim bnm de plasenta bakılacak hem rutin kontrol şeker yüklemesi de olabilirYarin benimde kontrol var ak toto kara toto ortaya cikacak bakalim. Kisalma ne durumda vs.
Hayırlı haberlerle dönelim inşallah canımBenimde ayrıntılı ultrosonum var saat 10 da canım
Seker yuklemesini vs bana haftaya yapacakti. Yarin soracagim haftasi fark etmez derse isterim tahlileri ertesi sabah ac karnına gider yaptiririm. Simdi hafta gitsem yine muayene parasi vermis olacağım bosuna.İnşallah normaldir canım iyi haberlerle gelelim bnm de plasenta bakılacak hem rutin kontrol şeker yüklemesi de olabilir
Aynen canım bende aç gidicem doktor demedi ama 24 hafta bitiyor yarın belki yapar boşuna gel git yapmayayım diyorum bu hafta yapar bence amaSeker yuklemesini vs bana haftaya yapacakti. Yarin soracagim haftasi fark etmez derse isterim tahlileri ertesi sabah ac karnına gider yaptiririm. Simdi hafta gitsem yine muayene parasi vermis olacağım bosuna.
Kızlar merhaba ...
Ben 22 haftalık hamileyim ,
Dün ayrıntılı ultrason yapıldı , prof dr her organi incelerken kalbi 3 defa cok ayrintili inceledi ve bir terslik oldugunu belli etti , daha sonra dediki , kalbin sag tarafi sola gore daha zorlanarak atiyir ve daha az gelismis , simdiden korkmayalim fetal eko yaptiralim sonucunu uzman gordukten sonra tekrar konusalim , ogrenelim kalp yetmezligi gibi durumlar gelisirmi . Ben tabi odadan cikar cikmaz gozyaslarina boguldum , ne dusunecegimi sasirdim simdi sakinlestim ve iyi dusunmeye calisiyorum . Kizlar boyle durumda olan veya yakini olan varmi ? Sali gunu Fetal eko dan hersey yolunda sonucunu duymayi o kadar cok istiyorumki , ama bir yandan diyoruumki kadin dogum prof sanirim soylerdi endiselenecek bi
Bence doktoruna yine de sor ama 10gün içinde gittiğinde muayene ücreti ödemiyorsun kontrol e giriyor oSeker yuklemesini vs bana haftaya yapacakti. Yarin soracagim haftasi fark etmez derse isterim tahlileri ertesi sabah ac karnına gider yaptiririm. Simdi hafta gitsem yine muayene parasi vermis olacağım bosuna.
Selamlar hoşgeldinHerkeze selamlar bende hamıleyım subat 14 te dogum yapıcam nasıp olursa aranıza kabul edersenız sevınırım hayırlı aksamlar
Kolay gelsin canım uzun iş o hayırlı haberlerle bekliyoruz seniYarınn şeker yüklemesi günüm sabah 8 bucukda hastanede olacağım heycan dorukta hanımlar inşallah çıkmaz şekerim sağlıkla bu kontrolumuzude geçiririz
Ne güzel keşke Benin sağlık ocağı da yapsa bana hastaneşerde sürğnmekten iyidirŞeker yüklemesine benim sağlık ocağında yapicaklarini söylediler akşam 6dan sonra bişey yeme dedi hemsire meyve bile yeme etkiliyor dedi size böyle bişey dendi mi
10.gun icinde bendende almiyorlar.gecen hafta muayene ucreti odedim zaten. Bu hafta kontrolum var. Eger testi yapariz derse yaptiririm haftaya ucret odemek zorunda kalmam.Bence doktoruna yine de sor ama 10gün içinde gittiğinde muayene ücreti ödemiyorsun kontrol e giriyor o
Geçen ben 11gün üstüne gittim veya tam 10.gündü kesin alırlar dedim kontrol dediler ücret almadılar ,üstüne de doktorum uzun uzun inceledi en uzun ultrasonumuzdu o gidiş
Bugun yarısını hallettik çok şükür Toker’e girdik aklımıza geldiğini sorduk iyi bir temsilciye geldik oda Baya ilgilendi aldik çoğunu o yastıktan eltim verdi kullanisliymis kamerayı almadık suan arastirmaya bıraktık Ateş ölçer Alman malı bsy önerdiler onu nemlendirici de Weewell aldik ben ne kadar tipini vs beğenmesem de eşim büyük litrelik diye aldı ama değiştirmek istiyorum çok büyük ve tipsiz :dGunaydin canim en zevkli kisma geldik sanirim:) ben de bugun fermuarli hazir kundak ve inekli bi havlu siparisi verdim:)
Kamera olarak ben motorola alicam. Chicco dan da ay seklinde emzirme yastiklari var ondan almayi dusunuyorum.
Hava nemlendiricisi icin simdilik panasonic ama onu daha net bakamadim.
Kerem ali bence cok güzel olur ikisini bir koyun derimBizimkinin adi Ali olacak sanirim. Biraz Kerem de de aklim kaldi ama simdilik Ali diyoruz kendisine:)
Merakımdan soruyorum cnm ne gibi seyler oluyormus bende şimdi duyunca iskillendim kullanmasam mi acabaBen uyurken battaniye yorgan,yastık vs kullanmayı düşünmüyorum, bebeklerde boğulmalara ve ani bebek ölümüne neden olabildiği için, bu yüzdem uyku tulumu Alacağım bir kaç tane.
Hee ben bu hafta ücret ödeyeceksin sandım10.gun icinde bendende almiyorlar.gecen hafta muayene ucreti odedim zaten. Bu hafta kontrolum var. Eger testi yapariz derse yaptiririm haftaya ucret odemek zorunda kalmam.
Tsk ederım kac haftalık hamılesınız aynı haftalardamıyız acaba ?
Evet ben de acikirim 6dan sonra baya baya yiyorum yani sen sor bakalim cevabini paylaşırsin demi canim
Butun gorevler sana kilitlendi kizPaylaşırım
Butun gorevler sana kilitlendi kiz
Bugun yarısını hallettik çok şükür Toker’e girdik aklımıza geldiğini sorduk iyi bir temsilciye geldik oda Baya ilgilendi aldik çoğunu o yastıktan eltim verdi kullanisliymis kamerayı almadık suan arastirmaya bıraktık Ateş ölçer Alman malı bsy önerdiler onu nemlendirici de Weewell aldik ben ne kadar tipini vs beğenmesem de eşim büyük litrelik diye aldı ama değiştirmek istiyorum çok büyük ve tipsiz :d
Kerem ali bence cok güzel olur ikisini bir koyun derim
Merakımdan soruyorum cnm ne gibi seyler oluyormus bende şimdi duyunca iskillendim kullanmasam mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?