2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
İ
İnşallah...parlaklık evet doğuma kadar geçiyor diye bende okudum .. Bol bol dua edelim bebişlere..

dönmemesi için yastıklar var eltim vermiş acaaba onlar işe yarar mı ki

Bana dediler ki telsizde sesi ne kadar iyi duysan da surekli gidip bakasin geliyormus. Kamera al hic odasina gidip rahatsiz etmeden izlersin dediler mantikli geldi. Cunku ben kustu mu döndü mü diye gidip gidip bakarim.
Kameralar biraz pahalı gibi hangi marka önerirsiniz? Hala gerekli mi kafamda net değil ama telsiz için iyi yorumlar duymuştum şimdi hepten kafam karisti :)

Canım mamakido diye bir site var bu uykuya ilgili ve ani bebek ölümleriyle ilgili bilgi veriyor halo marka kundak satılıyor site de bebeği bu yüzden ölen bir ailenin ürettiği markaymış amerika da hastanelerde filan da kullanılıyordu bir bak istersen

Kullanılıyor muş yanlış olmuş yoksa amerika ya gittiğimden filan değil yani

Günaydın kızlar, süt sağma makinasına karar veremiyorum. Çok kafam karıştı. Oğlumda almıştım ama çok kullandım cekim gücü azaldı yenisini alacağim ama kararsızım. Aventin çiftli elektrikli pompasıydı o şimdi ne alsam bilemedim.

Kameralar biraz pahalı gibi hangi marka önerirsiniz? Hala gerekli mi kafamda net değil ama telsiz için iyi yorumlar duymuştum şimdi hepten kafam karisti :)
ben weewellin bir markasını almıştım. sonra aynı markanın daha iyisini gördüm bugün değiştireceğim

Ben ameda lactaline aldım arkadaşımdan onu kullanacağım, yedek setini aldım sadece. yorumları olumlu gayet, bi inceleyebilirsin istersen

ay çok güzelmiş kız bu çok hoşuma gitti. bende mi alsam acaba :)

Ben ameda lactaline aldım arkadaşımdan onu kullanacağım, yedek setini aldım sadece. yorumları olumlu gayet, bi inceleyebilirsin istersen
Evet ameda güzel yorumlarıda cok güzel ama fiyat olarak çok fazla çiftli elektriklisi. En uygun 600 küsüre buldum ki baya fazla. Bir tane vardı zaten o yüzden o kadar bütçe ayırmak istemiyorum.

Evet ameda güzel yorumlarıda cok güzel ama fiyat olarak çok fazla çiftli elektriklisi. En uygun 600 küsüre buldum ki baya fazla. Bir tane vardı zaten o yüzden o kadar bütçe ayırmak istemiyorum.
Ben baby plus aldim. 130 liraydi. Cekim gücüde iyi gozukuyor. Cift tarafli ve elektrikliydi benimkide.

Ben Avent elektrikli aldim, pille de calisiyor cok iyi falan dediler. Bi de kendi saklama kaplari var direk onlara sagip dondurabiliyorsun. Diger turlu sagdiktan sonra saklama posetine dokerken icine hava giriyomus da o da gaz yapiyomus da bidi bidi bir suru sey diyorlar ama kanip aliyoruz iste :) Neyse tabi kullanmadim bilmiyorum ama arastirmalar sonunda bunu aldim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…