2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Pitircik yerim seni... masallah sana
Ciddi kizsin sanki? aferin cok güzel böyle erkekler bakinca sende ciddi bakis at hep tamam misadece doktoruna degil
Insallah az daha kayar plasentana canim.. dinlen bol bol..

Pitircik yerim seni... masallah sana
Ciddi kizsin sanki? aferin cok güzel böyle erkekler bakinca sende ciddi bakis at hep tamam misadece doktoruna degil
Insallah az daha kayar plasentana canim.. dinlen bol bol..
Çok ciddi canım bir de pek fena bakmış şurdan bir çıkayım da görürsünüz siz der gibi Abisinin pozlarının aynısı veriyor çok benziyor oğluma da kopyala yapıştır olmuştur

İnşallah canım kaysın da rahat rahat tadını çıkarayım :)

merhaba hanımlar. bizimde cumartesi kontrolümüz vardı. ayrıntıntılı ultrasonu kendi dr muz yaptı özellikle kalbini falan baya inceledi. herşeyi çok iyi ve normal dedi. ultrasona göre 21+6 gün 24 cm 440 gr mış. dr gayet güzel dedi ama sizce nasıl boy kilo durumu?

Maşallah canım..sağlıcaklamdevam etsin inş..

Mrb CNN seni ilk yazına denk geldim, Hale'n kullanıyor Muş'un? Clexane

Maşallah ...benimde cumartesi 21 hafta 6 günlük 24 cm boy , 460 gr kg kız bebek . Sonuçlarımız nerdeyse aynı

Maşallah ...benimde cumartesi 21 hafta 6 günlük 24 cm boy , 460 gr kg kız bebek . Sonuçlarımız nerdeyse aynı

evet ikimizin neredeyse aynı. benim geçtiğimiz cumartesiye kadar ultrasonda hep birkaç gün önden gidiyordu. o gittiklerime göre 22+2 olması lazımdı 21+6 deyince şaşırdım ondan birazcık kafama taktım. aslında dr herşeyi çok güzel olması gerektiği gibi dedi ama yine de pimpirikliğim tuttu işte. bir sorayım dedim gerçi her bebeğin gelişimi farklıdır..

Kızlar bol c vitamini ve pekmez tüketin bebişlere ve kendinize iyi bakın hastalanmayın kefiri kesinlikle ihmal etmeyin

canım aletten alete degısıyor bende 21 dıye gıtmıstım 22 hafta cıkmıstı ayrıntılıda

carter's a gittim sonunda bi battaniye bir de takım aldım
eşim içeri girince kayboldu bayıldı resmen
Takım bu bi de pembe battaniye aldım şapkalı ayicikli bağlı olan foto dA

Eklentiler

• 37AC397F-0A69-46F0-85D7-CC3D8B4B7DE8.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 103
  • 4C6D8B5E-4A87-47D6-A0FF-B3722AE9B1FC.webp
    20,9 KB · Görüntüleme: 107
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…