- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #21.241
Ph sına bakmş.zaten idrarda 8 civarı ph buda hafif mor yapar.kimyacıyım bu arada:)ya ben bugün doktora gittim turnosal kağıdı taktı kağıt kırmızıdan mora döndü ama onemlı bır renk degısımı yok dedi mor degıl heralde beklenen renk daha koyu bir renk bekliyolar sanırım.
o zaman alayım bende doguncaben oğluma kullandım çok şükür diş çıkarma döneminde çok huysuzluk ateş vs yaşamadık bence ise yarıyo
amnion sıvısı olsa peki rengi ne olurdu canım?seni bulmuşken sorayım dedim.Ph sına bakmş.zaten idrarda 8 civarı ph buda hafif mor yapar.kimyacıyım bu arada:)
makarna olsa keske benım ıstedlerım gecen hafta 3 kere hamburger yedimKızlar benim canım sürekli makarna istiyor tam buğday makarna aldım ama o da hiç lezzetli değil normal makarnanın yerini tutmaz asla( neden güzel seyler zararlı
masallah benimki 3 hafta önce 380 gr dı suan kucukmuyuz dıye dusunmeye basladım :)
normalmıymıs bu haftalarda 933 olması yoksa sizde uzun boylu annelerden misiniz
evet sız benden esınızden esımden uzunmusBen çok uzun sayılmam boyum 1.68 esim uzun 1.83 ama ikimizde iriyiz bebisde iri olacak bizimki fazla sizinkilerin az olduğunu dusunmuyorum canım önden gidiyoruz biz 24+2 iz ama bizim paşa 26+1 çıktı ultrosonda maşallah sübhanallah tosun paşama
makarna olsa keske benım ıstedlerım gecen hafta 3 kere hamburger yedimdogru duzgun beslenıyordum son haftalarda sapıttım cıkoltalar tatlılar pastalar borekler zaten 1 kılo almısım
ye kız bir kereden bir şey olmaz.Biri hamburger mi dediresmen aşeriyorum
O gün yana dogru devrılıyordum öyle aş erdim ve yedim ki anlatamam ilk defa bu kadar aş erdim ve fazla yedimBiri hamburger mi dediresmen aşeriyorum
ye kız bir kereden bir şey olmaz.
O gün yana dogru devrılıyordum öyle aş erdim ve yedim ki anlatamam ilk defa bu kadar aş erdim ve fazla yedim
eşim arkamdan seslendı sıgara ıcın cıkmıstı dısarı
seslenince dönemedim bile eşimetabi sonrası kahkaha krizi millet anlamadı ama biz benim halime baya güldük
Onda problem YÖK21 saat üstüne ders almasanız... hakkınız sonuçtaaa
bende günlerdir aşure diye zırıncıyordum. demin kardeşimin arkadaşının annesi yapmış getirmiş 1 tencere 2 tabak yedim 1 tabakta akşama sakladım ama mide fesadı geçiriyorum şuan
işte o karnım doyuyor kusacak gibi oluyorum ama gözüm nefsim doymuyor resmen ağzım sulanıyor ya gördükçeYesemde aşeriyorum yemesemde yiyorum 1 saat sonra yine hamburger diye deliriyorum nolucak böyle
baya yedim ya sonra yürüyüş yaptık 4 km de nefes alabildim yoksa hık hık diye gidecektimHahahahakendinden geçmişin canım naptın sen öylee bende yiyorum mesela 1 saat sonra yine canım istiyor geçen eşime dedim keşke burger king te çalışsaydın diye garibim yüzüme bakakaldı
benimde geçen hafta çekti geberdim aşure diye insgramdan her yerden her eve bı kap asure bu soguk havalarda sevaptırbende günlerdir aşure diye zırıncıyordum. demin kardeşimin arkadaşının annesi yapmış getirmiş 1 tencere 2 tabak yedim 1 tabakta akşama sakladım ama mide fesadı geçiriyorum şuan
Bizde bi tencere var ne eşim yiyor ne de ben biz sevmiyoruz aşure. Annemde kayınvalidemde yapmış göndermiş koca 2 tencere valla duruyo ziyan olucak bize gel
işte o karnım doyuyor kusacak gibi oluyorum ama gözüm nefsim doymuyor resmen ağzım sulanıyor ya gördükçe
ciğerdi kedisi gibiyim :)
baya yedim ya sonra yürüyüş yaptık 4 km de nefes alabildim yoksa hık hık diye gidecektim
benimde geçen hafta çekti geberdim aşure diye insgramdan her yerden her eve bı kap asure bu soguk havalarda sevaptırdiye kamu spotu verdim sonunda iş yerinde bi arkadaş yapıp getirdi bi tencere hepimize de doya doya yedim
gebeler için elden ele yayalım arkadaşlargeliyorum
ya sorma her taraf aşure resmi tarifi paylaşanlarla dolu bir de her gördüğümde ağzım kamaşıyordu. artık gelene geçene dedim aşure allah aşure iye sonunda kardeşimin arkadaşının annesi gönderdi düşün yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?