2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
evet benimki mor oldu heralde bebeğin suyu çok korkuyorum kızlar.Bekliyorum tekrar eski rengine dönecekmi diye.

Umarim sikinti yoktur canim. Zaten doktorun bakar su durumu nasil diye. Eksiklik yoksa sorun olmaz.
sabah gittiğimde sınırda dedi suyu yani baştan beri hep sınırdaydı zaten sıkıntı yok şu an dedi ama.Mora döndüğüne göre bebeğin suyu demekki.
yarım saate arıycam doktoru.

Plasentasi asagida olan bir sürü kişi variz burda canim.. En geç 28. Haftaya kadar yukari cikmasi bekleniyor. Eger cikmazsa biza yatak görünüyor..

Aaa lutfen yani seni yalniz birakir miyim :) ayni sekilde benim de asagidaymis ama su an kanama riski gormuyorum dedi. Ayrica gobek buyudukce cikma ihtimali cok yuksek ama eger yukari cikmazsa su an icin en kotu normal dogum yapamazsin sezeryanla aliriz dedi. Benim de hep kontrol olucak.

Sivi konusunda benim oncekinde senin anlattigin gibi cok su geliyordu, doktor sizinti var mi diye alttan muayene etmisti bende yok dedi. Istersen bir de o sekilde baktir.

benim teyzemde amniyosentez sonrasında su azalması olmuştu ilaç vermişleri arttırmak için. ayrıca bol su içmende lazım.

benimde alttan muayane etti çok düşünmüyorum ama test sonucu daha iyi verir dedi ve maalesef turnosal kağıdı kırmızıdan mora döndü.resim çekip gönderdim ama çok anlamlı değil dedi.Bir ilaç verdi vajinal duş onu kullan tekrar haberleşelim dedi.çok korkuyorum ya yarın detaylımda var.napmam lazım hiç bilmiyorum.

İnşallah detaylın iyi geçer , şimdiki durumu çok düşünme , çok var öyle olan ve ilerki dönemde suyun miktarı düzelecektir inşallah

Yaa of kızlar ben gece hiç uyuyamadın daha önce olan panik atak geri gelecek sanırım ... yarın olsa da artık öğrensem kızımın kalp durumunu , bugünde kızım o kadar hareketliki sürekli onu hissetmek ve kalbi ile ilgili olumsuz birsey düşünmek cok zor (
Eskiden annelerimiz dönemini bir düşünün ultrason diye birsey yoktu , testler , tahminler, kontroller, hiç biri yoktu belki şuan bebeğimizde ayrıntılıda çıkan ufak tefek, bu derece kafamıza taktığımız ve korktuğumuz problemler büyük ihtimal birçoğumuzun kendisinde mevcuttur ama önemsizdir ve o zamanlar bu teknoloji olmadığı için bilinmiyordur bile. Ama şimdi gerekli gereksiz herşeyi biliyoruz ve herşeyi kafaya takıyoruz, bu teknoloji bizi mahv edecek :)))))

yok canım crp bakılmadı.Kesem ve bebek çok iyi dedi.hatta suyumda baştan beri hep sınırdaydı gene sınırda.ama kağıdın rengi dönüşmesine rağmen çok anlamlı değil ilacı dene haberleşelim dedi.
Benim düşüncemde çok acil bir durum olsa beni bırakmadı diyorum hastaneden öyle kendimi teselli ediyorum şu an.

Bence kan ver ve crp degerine bakilsin.. her ihtimale karsi.. kötü bisey var veya olucak demiyorum insallah yoktur... sen önlemini alda... gerisi Allaha emanet... havuc suyunu öneririm..

Tehlikeli bir eksiklik yoksa suda sorun yaratmiyor demek ki canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…