- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #21.221
slm arkadaşlar birşey sorucam, şimdi inşallah şubat gibi doğum yapınca kıyafet olarak ne alalım, mesela bebek çabuk büyüdüğü için gereksiz kıyafet almak istemiyorum. mesela 0-3 aylık kısa kollu, tshirt body lazım olur mu ? ben daha çok uzun kollu body, uzun kollu tulum alayim diyorum. ne dersiniz ?
canım ben uzun kollu zıbın ust alt aldım yasadıgın yer soguksa uzun kollu zıbın ve altla useyebilir zıbını atlet ustune uzun kollu bsy gıydırebılırsın alt alırsınslm arkadaşlar birşey sorucam, şimdi inşallah şubat gibi doğum yapınca kıyafet olarak ne alalım, mesela bebek çabuk büyüdüğü için gereksiz kıyafet almak istemiyorum. mesela 0-3 aylık kısa kollu, tshirt body lazım olur mu ? ben daha çok uzun kollu body, uzun kollu tulum alayim diyorum. ne dersiniz ?
ala iyiysen yoktur demekki. ben etrafa yalvaran gözlerle bakıyordum çok fena olmuştum. çıkarmamak için çabaladım. bana 100lük glikoz uygulanmiştı.allahtan bu sefer 75 yaptirtacak doktorumAçlık aldılar bi koldan sekeri ictim diger koldan aldilar kanı simdi bi daha kan verecegim canım baska verecekmiyim daha bilmiyorum bekliyorum
ben artik art niyetli düşünüyorum.yoksa üretenler bilmiyormu hızlı büyüdüklerini. bende oğlumda kullnanamadım 0_3 ayları. bide pamuklu olunca yıkaýınca küçüldülerKızlar ben hiç 0.3 ay almadım kızım hiç giymemişti genelde hep 6.9 aylık aldım bebişler sandıgımozdan dah hızlı büyüyor 0.3 ay fazla almayın
aaaa sen yazmışsın sònlara yeni geliyorrdum bendeMerhaba hanimlar şeker yuklemesinin sonucunuda aldım doktorla görüştüm şekerim yokmuş allaha bin şükür bunuda atlattık oğluşum 933 gr 33 cm olmuş allahım nazarlardan korusun onden gidiyoruz ce tombisiz maşallah kuzucuğa sizinde saglikla atlatmanız dilegiyle
ya ben bugün doktora gittim turnosal kağıdı taktı kağıt kırmızıdan mora döndü ama onemlı bır renk degısımı yok dedi mor degıl heralde beklenen renk daha koyu bir renk bekliyolar sanırım.Evet sıvı su gibi ama bu normalmiş zaten
egûzelGünaydın herkese
İşe geldim pinekliyorum, yapcak iş yok
Ay maşallah biz geriden geliyoruz maalesef ama sağlık olsun fabrikasyon değil sonuçta bu bebişler biz yeni yarım kilo olduk siz 1 kilo olmuşsunuz :))Merhaba hanimlar şeker yuklemesinin sonucunuda aldım doktorla görüştüm şekerim yokmuş allaha bin şükür bunuda atlattık oğluşum 933 gr 33 cm olmuş allahım nazarlardan korusun onden gidiyoruz ce tombisiz maşallah kuzucuğa sizinde saglikla atlatmanız dilegiyle
Gozun audin canim. 1 kilo olmus nerdeyse bebiş :) kilo durumun nasildi?Merhaba hanimlar şeker yuklemesinin sonucunuda aldım doktorla görüştüm şekerim yokmuş allaha bin şükür bunuda atlattık oğluşum 933 gr 33 cm olmuş allahım nazarlardan korusun onden gidiyoruz ce tombisiz maşallah kuzucuğa sizinde saglikla atlatmanız dilegiyle
Evet canım bende öyle düşünüyorum bazen keşke şimdi de olmasaydı diyorum herşey ne kadar kolay olurdu 7 8 tane doğurup hiç strese girmemek herşeyi akışına bırakmak güzel bir duygu biz bu stresle 2 tane yi zor doğururuzYaa of kızlar ben gece hiç uyuyamadın daha önce olan panik atak geri gelecek sanırım ... yarın olsa da artık öğrensem kızımın kalp durumunu , bugünde kızım o kadar hareketliki sürekli onu hissetmek ve kalbi ile ilgili olumsuz birsey düşünmek cok zor(
Eskiden annelerimiz dönemini bir düşünün ultrason diye birsey yoktu , testler , tahminler, kontroller, hiç biri yoktu belki şuan bebeğimizde ayrıntılıda çıkan ufak tefek, bu derece kafamıza taktığımız ve korktuğumuz problemler büyük ihtimal birçoğumuzun kendisinde mevcuttur ama önemsizdir ve o zamanlar bu teknoloji olmadığı için bilinmiyordur bile. Ama şimdi gerekli gereksiz herşeyi biliyoruz ve herşeyi kafaya takıyoruz, bu teknoloji bizi mahv edecek :)))))
ben oğluma kullandım çok şükür diş çıkarma döneminde çok huysuzluk ateş vs yaşamadık bence ise yarıyokızlar kehribar kolye olayına ne diyorsunuz rahmetli dedem tesbihçiydi gercekten kehribarın rahatlattıgını insanın negatif enerjisini aldıgını büyülü bir taş çok güzel bi taş olduğunu söylerdi
sıcak bakıyorum bende aslında kolyesını almaya ama bogazını sıkar mı alerjı yapar mı isilik yapar mı dıye de dusunmekteyım ılk cocugunda kullananlarınız var mı
maşallah kuzuyaMerhaba hanimlar şeker yuklemesinin sonucunuda aldım doktorla görüştüm şekerim yokmuş allaha bin şükür bunuda atlattık oğluşum 933 gr 33 cm olmuş allahım nazarlardan korusun onden gidiyoruz ce tombisiz maşallah kuzucuğa sizinde saglikla atlatmanız dilegiyle
Bana 75 lik uyguladilar canım icmesi zordu ama Krndimi motive ettim insallah iyi sonuclar alırisınız sizlerde canımh
ala iyiysen yoktur demekki. ben etrafa yalvaran gözlerle bakıyordum çok fena olmuştum. çıkarmamak için çabaladım. bana 100lük glikoz uygulanmiştı.allahtan bu sefer 75 yaptirtacak doktorum
Ay maşallah biz geriden geliyoruz maalesef ama sağlık olsun fabrikasyon değil sonuçta bu bebişler biz yeni yarım kilo olduk siz 1 kilo olmuşsunuz :))
Saol canım evet 1 kilo olmuş nerdeyse ben +7 deyim kilolu oldugum icin sekerden korkmustuk ama onla ilgisi yok heralde yapı baba da bende kilosu olan insanlarız zaten bizimkide oyle olcak heralde maşallah tosuncuğumaGozun audin canim. 1 kilo olmus nerdeyse bebiş :) kilo durumun nasildi?
masallah benimki 3 hafta önce 380 gr dı suan kucukmuyuz dıye dusunmeye basladım :)Merhaba hanimlar şeker yuklemesinin sonucunuda aldım doktorla görüştüm şekerim yokmuş allaha bin şükür bunuda atlattık oğluşum 933 gr 33 cm olmuş allahım nazarlardan korusun onden gidiyoruz ce tombisiz maşallah kuzucuğa sizinde saglikla atlatmanız dilegiyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?