2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
slm arkadaşlar birşey sorucam, şimdi inşallah şubat gibi doğum yapınca kıyafet olarak ne alalım, mesela bebek çabuk büyüdüğü için gereksiz kıyafet almak istemiyorum. mesela 0-3 aylık kısa kollu, tshirt body lazım olur mu ? ben daha çok uzun kollu body, uzun kollu tulum alayim diyorum. ne dersiniz ?

eşimin kardeşi iki yıl önce mart19 da doğum yaptı, mayısın sonuna kadar hep uzun kollu badi falan giydirdi canım bende hem onu düşünerek hem de yaşadığım ilde kuru soğuk oluyor havalar ve bizim doğum 1 ay öncesine şubata geleceğine göre soğuk olacağını düşünüyorum. o yüzden ağırlık olarak 0-3 ay uzun kollu giyimler almayı düşünüyorum..

canım ben uzun kollu zıbın ust alt aldım yasadıgın yer soguksa uzun kollu zıbın ve altla useyebilir zıbını atlet ustune uzun kollu bsy gıydırebılırsın alt alırsın
genelde zıbın cok gıdıyor tulum alırsın ya da uzun kollu zıbının ustune gıydırırsın
ya da dedıgım gıbı zıbın alt ustune tulum gıydırırsın sen 10 tane ve uzerı al gunde cok ust degıstırebılırsın hırka yelek sarıp sarmalamak ıcın battanıye lazım olabılır
bebegın normal standartlarda olacaksa hastane cıkısı da olur 1 2 ay ancak gıyer gercı yınede ben takım olsun dıye idil bebeden aldım olmadı kendin set yaparsın
eldiven corap önlük patik

kızlar kehribar kolye olayına ne diyorsunuz rahmetli dedem tesbihçiydi gercekten kehribarın rahatlattıgını insanın negatif enerjisini aldıgını büyülü bir taş çok güzel bi taş olduğunu söylerdi
sıcak bakıyorum bende aslında kolyesını almaya ama bogazını sıkar mı alerjı yapar mı isilik yapar mı dıye de dusunmekteyım ılk cocugunda kullananlarınız var mı

Kızlar ben hiç 0.3 ay almadım kızım hiç giymemişti genelde hep 6.9 aylık aldım bebişler sandıgımozdan dah hızlı büyüyor 0.3 ay fazla almayın

h
Açlık aldılar bi koldan sekeri ictim diger koldan aldilar kanı simdi bi daha kan verecegim canım baska verecekmiyim daha bilmiyorum bekliyorum
ala iyiysen yoktur demekki. ben etrafa yalvaran gözlerle bakıyordum çok fena olmuştum. çıkarmamak için çabaladım. bana 100lük glikoz uygulanmiştı.allahtan bu sefer 75 yaptirtacak doktorum

Kızlar ben hiç 0.3 ay almadım kızım hiç giymemişti genelde hep 6.9 aylık aldım bebişler sandıgımozdan dah hızlı büyüyor 0.3 ay fazla almayın
ben artik art niyetli düşünüyorum.yoksa üretenler bilmiyormu hızlı büyüdüklerini. bende oğlumda kullnanamadım 0_3 ayları. bide pamuklu olunca yıkaýınca küçüldüler

aa
aaaa sen yazmışsın sònlara yeni geliyorrdum bende

Ay maşallah biz geriden geliyoruz maalesef ama sağlık olsun fabrikasyon değil sonuçta bu bebişler biz yeni yarım kilo olduk siz 1 kilo olmuşsunuz :))

Gozun audin canim. 1 kilo olmus nerdeyse bebiş :) kilo durumun nasildi?

Evet canım bende öyle düşünüyorum bazen keşke şimdi de olmasaydı diyorum herşey ne kadar kolay olurdu 7 8 tane doğurup hiç strese girmemek herşeyi akışına bırakmak güzel bir duygu biz bu stresle 2 tane yi zor doğururuz

ben oğluma kullandım çok şükür diş çıkarma döneminde çok huysuzluk ateş vs yaşamadık bence ise yarıyo

maşallah kuzuya

h

ala iyiysen yoktur demekki. ben etrafa yalvaran gözlerle bakıyordum çok fena olmuştum. çıkarmamak için çabaladım. bana 100lük glikoz uygulanmiştı.allahtan bu sefer 75 yaptirtacak doktorum
Bana 75 lik uyguladilar canım icmesi zordu ama Krndimi motive ettim insallah iyi sonuclar alırisınız sizlerde canım

Ay maşallah biz geriden geliyoruz maalesef ama sağlık olsun fabrikasyon değil sonuçta bu bebişler biz yeni yarım kilo olduk siz 1 kilo olmuşsunuz :))

Aynen canım sağlıklı olsunlarda onemli olan o
Hepsi buyur gider allahın izniyle :))

Gozun audin canim. 1 kilo olmus nerdeyse bebiş :) kilo durumun nasildi?
Saol canım evet 1 kilo olmuş nerdeyse ben +7 deyim kilolu oldugum icin sekerden korkmustuk ama onla ilgisi yok heralde yapı baba da bende kilosu olan insanlarız zaten bizimkide oyle olcak heralde maşallah tosuncuğuma

masallah benimki 3 hafta önce 380 gr dı suan kucukmuyuz dıye dusunmeye basladım :)
normalmıymıs bu haftalarda 933 olması yoksa sizde uzun boylu annelerden misiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…