2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Gunaydin hatta tunaydin canlar dünki stresli gunun ardindan bugun çok uyumusuz biz

Canim o resmini attigin besige yatak yerine icine babynest yerlestirip kullansan olmazmı ben anne yanıni o şekilde kullanmayı planlıyorum ama tabiki benimki fikir sen nasıl istersen

Maşallah canım hayırli olsun su artisi icin havuç suyunu tavsiye ederim sağliklı gunler

dediğine baktım canım bunlar pamuktan mı oluyor nasıl oluyor

dediğine baktım canım bunlar pamuktan mı oluyor nasıl oluyor
Evet canım pamuktan yumuşacik pofuduk pofuduk hem yanları oldugu icin yan yatis yastıginada gerek kalmiyo yan rahatca yatiryosun arkadasimda anne yanini oyle kullaniyo bende oyle kullanicam daha mantikli geldi bana

Evet canım pamuktan yumuşacik pofuduk pofuduk hem yanları oldugu icin yan yatis yastıginada gerek kalmiyo yan rahatca yatiryosun arkadasimda anne yanini oyle kullaniyo bende oyle kullanicam daha mantikli geldi bana
tamamdır canım aklımda sagolasın

kızlar ılk aylarda kı gıbı yorgunluk halsızlık var mı ben bu hafta cok yorgunum gozumu acamıyorum ıs yerınde agırlastıgım ıcın mı acaba

Of azcık ev işi yapıyorum gizli gizli eşimden annemden pişman oluyorum sonra ağrım yokken ağrıttım belimi karnımı

evet tüm tüp bebek yaptıranlar kullanıyor. iğnenin riski şu ki o sırada bir kaza filan geçirirsen kan kaybın çok fazla olabilir, başını çarparsan beyin kanaması geçirme ihtimalin yüksek felan filan. valla olacağı varsa her türlü olur diyorum ben artık.

gözün aydın, boşuna stres yaptın havuç suyu ve normal su çok iç. düzelecektir merak etme.

amin canım, teşekkürler.

Ailem avrupa yakasında canım bütçe ise 5 bine kadar razıyım

memorial şişli yi araştır istersen, aynı zamanda tüp bebek hastanesi olduğu için doktorları bu konuda hassastır. doğum fiyatlarını tam olarak bilmiyorum.

bir de avrupa yakasında medipol hastanesinin iyi olduğunu duyuyorum.

21. Haftada çok normal ben son 10 gündür falan düzenli hissediyorum, panik yapılacak bir şey olduğunu düşünmüyorum

Teşekkürler, ismi Bilge olacak, kurdela da iyi fikir şık durur, haklısın

kızlar bu haftalardan sonra kaç defa doktora gidiliyor
sanırım doktorumu degıstırcem
bi doktor buldum 8 kere muayne 5 nts dogum kalması susu pusu odası refakatcı yemegı osu busu 6.500 dedıler gerı kalan seyler %20 ındırımlı seker yuklemesı ayrıca ucretlıymıs basından paket alsaydım ıcındeymıs sımdı ona ayrı ucret odeyecek mısım
5 nts gecınce nts 50 tl imiş

doktorun normal muayne ucretı 215 tl 8 kere gıtmeyeceksem paket mantıksız olacak
5 bın normal dıgum 5.500 de sezaryanmıs
kac defa gıdılıyor kı sonlara dogru

liv de dogum yaptıgım ıcınde cocugum ve kendım sanırım ömür boyu %10 ındırımden yararlanıyormusum

son haftalara doğru 2 haftada 1 gidiliyor. ama duruma görede değişir tabi.

Benim doktorum normal muayenesi 3 haftada bir, son ay her hafta çağırıyor--Doğumdan sonra da 2 defa çağırıyor.. bulduğun doktorunun periyodik kontrolünü öğren cnm

Aynen oyle. Artik bekleyecegiz 4 ay :)

Öyle olanlarda mı oluyormuş. yada paketler mi öyle acaba. bizimki paket değil. her testin muayenenin doğun ücreti ayrı ayrı. bizim doktor şimdiye kadar 6 haftada bir 5 haftada bir çağırdı. ikili test ayrıntılı ve şeker yüklemesi söyledi sadece. şimdi 25. haftamdayım. 28 de çağırdı. ondan sonra 32 de gideceğim çalıştığımız için zaten mecburuz. çalışabilir raporu alacağız o haftada. sonra herşey normalse 35 te çağıracak. ondan sonrada her hafta çağıracak. 35 ten sonra her hafta nst ye gerekli gördüğünde girerim. yada sancı vs hissedince zaten direk nst ye girersin. bu söylediklerin en az muayene sayılarıdır heralde. bide hamileliğin seyrine göre çağırma sıklıkları da değişir. neden memnun değilsin düzeldi diyordun sen

aslında gıttıgımızde ılgılendı ama cıkarken sekreterle para konusunda sıkıntı yasadık daha dogrusu esım artık gıcık oldu
aslında 3 haftamız dolmamıstı sekreter para aldı sonra hesapladık dolmamıs gercı e dolmasına 1 gun varmıs dedı esımde sınırlendı 1 gun varmıs ıste dedı parayı onumuze kemık atar gıbı attı
ben kadına nötürüm aslında bana ıyı de gelmıyor cok kotu de gelmıyor bahsedılen bu doktoru da esımın ark gıtmıs cok memnun kalmıslar basak guler dıye lıv de bı gıdıp gormek ıstıyorum ama kafam allak bullak oldu cok kararsızım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…