- 30 Ağustos 2016
- 1.191
- 1.665
- 63
- 36
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #21.401
yatak olayı benimde aklımda muamma yanıma park yatak asagıya salona beşik aldık besıgın kendı yatagı var dedıler ıkısınede aynı yatagı alayım dedım besıgın boyunda yatak yokmus yatagı dandık degıl dedı satıcı kız ama bılmeıyorum olmadı reflu yatagı alırsınız içine dedi
hala kafam allak bullak odasına bı yatak alacagım ama odasında 6. aydan sonra yatacak
evde suan oda yapmaya esım heves edınce 3 yatak olacak
cok yumusak degıl sert yatakta yatar bebekler demıs bı yatak yapan satıcıda esıme sıtelerde kafalar karısık ne yapsam bılemedım
salonda aksama kadar yanımda olacagı ıcın besık aldık kendı yatacagı var ama guvenemıyorum yatak almaya kalksam bu boyda yokmus ne yapcagımı sasırdım bır de bırıne alısır bırıne alısmazsa asıl o zaman hapı yuttum
beşiğimiz bu içine yatak alamaz mısım bu boy da yokmus
ne yapabılırım acaba kendım yatak mı yaptırsam ama onlarda bana su yogoncılarda yapılan yataklar cok saglksız gelıyor
beynım sulandı bu konudan benımde cry
Maşallah canım hayırli olsun su artisi icin havuç suyunu tavsiye ederim sağliklı gunlerKızlar merhaba
Detaylı ultrasondan çıktık herşey çok iyi çok şükür.tek sıkıntımız suyumuz sınırda ama bebeğim iyi olsun ben dikkat edicem.su kaybı ıcınde test yaptılar sıkıntı yok.
dediğine baktım canım bunlar pamuktan mı oluyor nasıl oluyorGunaydin hatta tunaydin canlar dünki stresli gunun ardindan bugun çok uyumusuz biz
Canim o resmini attigin besige yatak yerine icine babynest yerlestirip kullansan olmazmı ben anne yanıni o şekilde kullanmayı planlıyorum ama tabiki benimki fikir sen nasıl istersen
Maşallah canım hayırli olsun su artisi icin havuç suyunu tavsiye ederim sağliklı gunler
Evet canım pamuktan yumuşacik pofuduk pofuduk hem yanları oldugu icin yan yatis yastıginada gerek kalmiyo yan rahatca yatiryosun arkadasimda anne yanini oyle kullaniyo bende oyle kullanicam daha mantikli geldi banadediğine baktım canım bunlar pamuktan mı oluyor nasıl oluyor
tamamdır canım aklımda sagolasınEvet canım pamuktan yumuşacik pofuduk pofuduk hem yanları oldugu icin yan yatis yastıginada gerek kalmiyo yan rahatca yatiryosun arkadasimda anne yanini oyle kullaniyo bende oyle kullanicam daha mantikli geldi bana
Ben de yok canım hep yattığım için herhalde :))kızlar ılk aylarda kı gıbı yorgunluk halsızlık var mı ben bu hafta cok yorgunum gozumu acamıyorum ıs yerınde agırlastıgım ıcın mı acaba
Bilmiyorum vallahi. Suan google gibi beynim. Tamamen bilgi kirliligiartik seve seve sonucu bekleyip gorecegiz ne olacak :)
Hayir hematoliga soruyorum madem riskli neden direk igneye baslamiyoruz bebek riske girmesin diyorum. Igneninde riski var bosuna veremeyiz diyor. Kadin dogumcumla gorusuyorum biz tup bebek yapanlara bile bu igneyi test yapmadan veriyoruz risk.olmasin diye diyor. Perintolog zaten saolsun hersey cok guzel sahane aynen devam dedi gonderdi meger her halti rapora yazmis.sanirim hastayla muhattap olmak istemiyor.
Koy totosina rahvan gitsin modundayim. Aksama alisverisin dibine vurcam. Hatta kendime dogum sonrasi icin sitiletto alcam
ahhhh aşureeehamilelikte canımın çektiği belki de tek şey oldu :) neyse ki yalnız değilmişim
Başınız sağolsunHomely_angel
Ben bebek arabasını halletim bu aralar bebek odası beşik karyola zımbırtılarıyla kafayı bozdum
Canim ben dun doktora dedim benim kalcam azcik ev isi yapıyorum agriyo mksafirim geliyo olmuyo dedim b12 verdi sende soylesenmi acabaOf azcık ev işi yapıyorum gizli gizli eşimden annemden pişman oluyorum sonra ağrım yokken ağrıttım belimi karnımı
Kızlar merhaba
Detaylı ultrasondan çıktık herşey çok iyi çok şükür.tek sıkıntımız suyumuz sınırda ama bebeğim iyi olsun ben dikkat edicem.su kaybı ıcınde test yaptılar sıkıntı yok.
Basın sağolsun canım mekanı cennet olsun
Çok güzel olmuş eline sağlık adı ne olcak kızının canım adıyla doğdun büyüsün
Altına ve ustune kalın Kurdela sabitleyip kapının altından üstünden gecirebilirsin
Ne güzel canım rahim ağzı uzamis çok sevindim
Ailem avrupa yakasında canım bütçe ise 5 bine kadar razıyım
Kizlar ben 21+1 im bu gun normalde 1-2 haftadir surekli olmasa sabah biraz ve ozellikle aksam saat 10`dan sonra hareketleri hissediyordum. Fakat 2 gundur hic bisey yok, sadece dun aksam muzik falan dinlettim biraz kipirdadi sanki. Bu sabah da hareket yok cok endiselendim. Doktoruma gitsemmi beklesemmi bilmiyorum, bosuna mi panik yapiyorum sizce benim gunumde boyle olan oldu mu? Bi kac gun hareket hissetmeme gibi.
Basın sağolsun canım mekanı cennet olsun
Çok güzel olmuş eline sağlık adı ne olcak kızının canım adıyla doğdun büyüsün
Altına ve ustune kalın Kurdela sabitleyip kapının altından üstünden gecirebilirsin
Ne güzel canım rahim ağzı uzamis çok sevindim
son haftalara doğru 2 haftada 1 gidiliyor. ama duruma görede değişir tabi.kızlar bu haftalardan sonra kaç defa doktora gidiliyor
sanırım doktorumu degıstırcem
bi doktor buldum 8 kere muayne 5 nts dogum kalması susu pusu odası refakatcı yemegı osu busu 6.500 dedıler gerı kalan seyler %20 ındırımlı seker yuklemesı ayrıca ucretlıymıs basından paket alsaydım ıcındeymıs sımdı ona ayrı ucret odeyecek mısım
5 nts gecınce nts 50 tl imiş
doktorun normal muayne ucretı 215 tl 8 kere gıtmeyeceksem paket mantıksız olacak
5 bın normal dıgum 5.500 de sezaryanmıs
kac defa gıdılıyor kı sonlara dogru
liv de dogum yaptıgım ıcınde cocugum ve kendım sanırım ömür boyu %10 ındırımden yararlanıyormusum
Benim doktorum normal muayenesi 3 haftada bir, son ay her hafta çağırıyor--Doğumdan sonra da 2 defa çağırıyor.. bulduğun doktorunun periyodik kontrolünü öğren cnmkızlar bu haftalardan sonra kaç defa doktora gidiliyor
bi doktor buldum 8 kere muayne 5 nts dogum kalması susu pusu odası refakatcı yemegı osu busu 6.500 dedıler gerı kalan seyler %20 ındırımlı seker yuklemesı ayrıca ucretlıymıs basından paket alsaydım ıcındeymıs sımdı ona ayrı ucret odeyecek mısım
doktorun normal muayne ucretı 215 tl 8 kere gıtmeyeceksem paket mantıksız olacak
liv de dogum yaptıgım ıcınde cocugum ve kendım sanırım ömür boyu %10 ındırımden yararlanıyormusum
Aynen oyle. Artik bekleyecegiz 4 ay :)evet tüm tüp bebek yaptıranlar kullanıyor. iğnenin riski şu ki o sırada bir kaza filan geçirirsen kan kaybın çok fazla olabilir, başını çarparsan beyin kanaması geçirme ihtimalin yüksek felan filan. valla olacağı varsa her türlü olur diyorum ben artık.
kızlar bu haftalardan sonra kaç defa doktora gidiliyor
aslında gıttıgımızde ılgılendı ama cıkarken sekreterle para konusunda sıkıntı yasadık daha dogrusu esım artık gıcık olduÖyle olanlarda mı oluyormuş. yada paketler mi öyle acaba. bizimki paket değil. her testin muayenenin doğun ücreti ayrı ayrı. bizim doktor şimdiye kadar 6 haftada bir 5 haftada bir çağırdı. ikili test ayrıntılı ve şeker yüklemesi söyledi sadece. şimdi 25. haftamdayım. 28 de çağırdı. ondan sonra 32 de gideceğim çalıştığımız için zaten mecburuz. çalışabilir raporu alacağız o haftada. sonra herşey normalse 35 te çağıracak. ondan sonrada her hafta çağıracak. 35 ten sonra her hafta nst ye gerekli gördüğünde girerim. yada sancı vs hissedince zaten direk nst ye girersin. bu söylediklerin en az muayene sayılarıdır heralde. bide hamileliğin seyrine göre çağırma sıklıkları da değişir. neden memnun değilsin düzeldi diyordun sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?