2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kızlar bende hiç mide bulantısı yok endişe ediyorum bir sorun mu var diye geçen seferde hiç olmamıştı 10 haftalikken kaybettim Bebeğimi korkuyorum o yüzden

Kızlar bende hiç mide bulantısı yok endişe ediyorum bir sorun mu var diye geçen seferde hiç olmamıştı 10 haftalikken kaybettim Bebeğimi korkuyorum o yüzden
Bende de Yok endişe etme bünyeden bünyeye değişiyor iyi düşünelim iyi olsun ama anlıyorum seni ya yine olursa diyorsun Allah'a emanetler öyle düşün

Kan testlerini yaptıranlar var mı?Cuma günü kan vermiştim sonuçları çıkmış, rubella igg yani kızamıkçık negatif görünüyor. Yani geçirmemişim maalesef. Perşembe günü doktorumun yorumlarını bekleyeceğim, işim gereği çocuklarla çalışıyorum bulaşıcı hastalık durumu maalesef büyük risk benim için.

Senin geç döllenme bence.çünkü benim 6+1de değerim 75300dü ve illkkez kalp atışı duyuldu.bir kaç gün daha bekle.inşallah duyarsın
benimde 5+5 de 17800 du kişiden kişiye değişiyormuş bu değer kalp atışı duyamamıştı. çarşamba 6+5 olucak inşallah duyarız.

ya benim 5+2 bu gün ama mide bulantım falan olmadı hiç.. sadece yorulunca sol kasığım ağrıyor. endişeleniyorum çokk ((

evet hasta hasta yorulma daha fazla. eve servis yapan bir market varsa söylesen daha iyi olur. üzüm de yakınlarında makrocenter varsa kesin bulursun.
İsmi başka ama öyle büyük bir market var canım annemler alıcak birazdan alışverişe çıkacaklar Allah tan yan apartmanda oturuyorlar aynı sitedeyiz :))

ya benim 5+2 bu gün ama mide bulantım falan olmadı hiç.. sadece yorulunca sol kasığım ağrıyor. endişeleniyorum çokk ((
canım bende 5+3üm ama bendede yok sadece kasık agrıları var o da bı kac gun onceye kadar coktu buaralar ara ara oluyor. ama uyku asırı yapıyo yaa

kan sonucu çıkmış bhcg 24350 baya yüksek buna göre bebekte kalp atışıda olmasi gerek ama dr kafamı karıştırdı
Canim kalp atisi icin 6 haftani doldurmak gerek sen degerlere takilma benim de 6+3 bugün. Deger 100.000 leri çoktan aşmıştır ama sabirla bekliyorum. Yeter ki her sey yolunda olsun gec duysak da olur. Persembe günü randevum vsr insallah duyarim kalp atisini... Hepimiz duyariz insallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…