2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286

Hayirli olsun canim. Rabbim in hikmeti iste Ol Der ve Oluverir künfeyekun .
Saglikla kavusalim bebelerimize ins

Canim tebrikler ben de 3 asilamadan sonra kendiliğinden gebe kaldim. Tatilden sonra tüp benek yaptirmayi düsünüyordum :) gercekten bana bekle zamani var diyenler hakli cikti

Benim persembe yapilacak ve bende sizin gibi cocuklarla calisuyorum ama hamilelikten sonra bu hastaliklarla ilgili birsey yapamayiz sanirim

Canim tebrikler ben de 3 asilamadan sonra kendiliğinden gebe kaldim. Tatilden sonra tüp benek yaptirmayi düsünüyordum :) gercekten bana bekle zamani var diyenler hakli cikti
Teşekürler bende bu yaz ya da yarıyıl tatilde ikinci tüp bebek yaptırmayı düşünüyordum Allah in hikmeti

Ben kizimda 3 ay abartisiz sadece patates kuzartmasi ve zeytin yedim :)))
Doktor endişelenme şuan folik asit ve senin vicudunda depolanan vitaminlerle besleniyor 3.ayda vericem multivitamını ozaman hiç korkma demişti kızımdada 3 ay kuşmaktan kilo verdim bundada iştahsızlıktan vericem sanırım
Çarşambayı iple çekiyorum

Bende kizimda 5 kilo vermistim ilk 3 ay bunda bi tik yok simdilik.

bendede durumlar mide bulantisi vee et gormek istemiyorum hic.her yer et kokuyomus gibi hissediyorum.erik disinda bisi yiyemiyorum.diş agrisida cabasii.

tüm gün uyudum diyebilirim.oglusumuda ihnal ediyorum bazen ona daha da uzuluyorum.cok duygusalim herseye aglamakliyim.ayrica cokta sinirliyim ,herseye cok cabuk parliyorumm.

Merhabalar arkadaşlar. Ben de 2018 Şubat annesiyim. İkinci gebeliğim ve sezeryan olduğum için büyük ihtimalle Ocak annesi de olabilirim. Ama yine de buraya ait hissediyorum kendimi.

İlk çocuğum 6 yaşında.

Ve bugün ikinci meleğimin kalp atışlarını gördüm.

Allah hepimizin umudunu tamamlasın. Kucaklarımızındolduğu gelecek Şubat ayı diliyorum.

yaptırdım bende pozitif çıkmış ,inşallah bi sıkıntı olmaz ya Allah korusun

Benim de aynı ocak sonu gibi olur heralde ilki sezeryan sat 7 mayis benim

Benim doktorum duyurmadı bana 12. Haftadan önce de dinletmem dedi.

Maşallah sizinkine de.

Kızlar arada bi kalp çarpıntısı oluyor mı bugün biraz fazla gibi geldi bana ama çok uykusuzum 6 da uyandım uyuyamadım sonra işe gittim derken şimdi belirgin bi şekilde atıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…