- 30 Aralık 2013
- 2.974
- 1.779
- 248
- 35
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #2.321
Amin hepimizin inşallah kızım 27 aylık hemen hemen 3 yaş arası olacak bebekle bakalım nasıl olacak hayırlısıGözün aydın maşallah ne güzel bir haber. Allah yardımcin olsun. Benimde 13 aylık oğlum var ikisi beraber büyüyecek diyorum artık.
Anladim canim sen yine de doktor isini fazla geciktirme Allah korusun dış gebelik olabilir ya da düşük ihtimali olabilir ve yapilmasi gereken bir sürü testler var cok onemliler onlari yaptirmalisin ve eger tsh sorunun varsa da kadin dogum doktorunun önerdiği şekilde hemen ilaca baslaman gerekirForumu kullanmayı unutmuşum az önce yanlışlıkla mesaj yazmışım silemedim de.
Ben de kadın doğuma gitmedim daha çarşamba sağlık ocağına gideceğim inşaallah. 2. Gebeliğimde tsh sorunu yaşadığım için bir an önce kan vermek istiyorum onun dışında doktora gitmek için acele etmiyorum.
Göğüsler cok canımı acitiyor canim ve bulanti baş dönmesi uyku..Kızlar vücudumuzda değişiklikler başladı mı?
Ben akşam gördüm ya neden olur acabaSarıdan daha koyu leke gören varmı
endokrin uzmanina gitmelisin canimKızlar tsh için kadın doğum doktoruna mi gidiyorsunuz. Ben ikinci hamileligimde endokrine gidiyordum şimdi kadın doğuma gitsem tsh à da bakar mi iki muayne olmasın tek seferde halledeyim dedim. Tsh için gidenler yardimci olursa sevinirim.
Tam kahverengi de denmez kanda denmez değişik bir renk kirli bir renk yani acaba sizin de mi öyle bişey ?Ben akşam gördüm ya neden olur acaba
Tebrik ederim, sizi çok iyi anlıyprum çinlü aynı durumdayız.. benimde ilk gebeliğim tüp bebekti şimdi kendiliğinden olan 8 haftalık bir gebeyim.. allah sağlıkla kucağımıxa almayı nasip etsin..Selam bayanlar cumadan beri hayatımın şekli değişti tüp bebekten sonra kendiliğinden hamile kaldım 2. Bebeğime bugün kontrole gittim ilk Dr a , 6+1 keseyi ve az da olsa bebeği gördü kalp atımı da duyuldu şükür ..
Evet haklısın canım peki şu an bulantin filan var mı
Canım ben kan tahlillerini sağlık ocağında yaptırttım zaten daha kadın Doğum a gitmedim
Ay maşallah ne güzel ben niye hep geriden geliyorum .benim seninle aynı zamanda 6000çıktı
Çok güzel bir değer benim ilk değerim 2200 5+3ken
Çok güzel sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Benim 5+3de 2200 dü sağlıksız gebelik mi acaba
Çok gezip Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip eder inşallah
Amin canım
Amin inşallah
Geç döllenme olduğunu nasıl anlıyorsun canım
arkadaslar bugun grip sikayetim iyice artti once kadin dogumcuma goreniyim sonra dahilye ye gitmek amacimla dr gittim dr daha odasinin kapisunda niye geldin bir tavirla bakti bende siz bana carsamba gelin demistinix ancak ben cok grip oldum kontrol amcla geldim dedim drda bana degil dahiliye gideceksin bana gelmiceksin dedi bende siz bana kese olustu kalp atisi var mi yokmu ona gore ilac kullanmami etkiler mi dedim soyle gec bakalim gozukurmu gozukmrz mi deyip yattim kalp atisini duydum cok sukur ama dahileye gitt 6 haftalik oldugunu soylersin dedi anlayacaginiz ben bu dr hic memnun kalmadim yandaki dr cok met ediuorlar acaba onami gorunmsrn 3 hafta sonra bilemedim ben bi kere negatif isem bi daha pek duzelememm cok soguk ve suratsiz siz ne dusunurdunuz yandaki dr gorunsemmi bi akil verin kizlar
arkadaslar bugun grip sikayetim iyice artti once kadin dogumcuma goreniyim sonra dahilye ye gitmek amacimla dr gittim dr daha odasinin kapisunda niye geldin bir tavirla bakti bende siz bana carsamba gelin demistinix ancak ben cok grip oldum kontrol amcla geldim dedim drda bana degil dahiliye gideceksin bana gelmiceksin dedi bende siz bana kese olustu kalp atisi var mi yokmu ona gore ilac kullanmami etkiler mi dedim soyle gec bakalim gozukurmu gozukmrz mi deyip yattim kalp atisini duydum cok sukur ama dahileye gitt 6 haftalik oldugunu soylersin dedi anlayacaginiz ben bu dr hic memnun kalmadim yandaki dr cok met ediuorlar acaba onami gorunmsrn 3 hafta sonra bilemedim ben bi kere negatif isem bi daha pek duzelememm cok soguk ve suratsiz siz ne dusunurdunuz yandaki dr gorunsemmi bi akil verin kizlar
Ne yapalım canım bizde artık 12.haftaya kadar filan hep bu tedirginliği yaşayacağızYok ne yazik ki. O yuzden sende ki tedirginlik bende de var :-/
Tedirginlik yok!!! Hersey güzel olacak :)Ne yapalım canım bizde artık 12.haftaya kadar filan hep bu tedirginliği yaşayacağız
hakkımızda hayırlısı allah korusun bebeklerimizi
Günaydın gebişlerrrrrKızlar günaydınlar merhabalar:)))) 28 Şubat 2018 tahmini doğum tarihimle ben geldim:)
2 yıl sonunda ağlayarak geldimmmmmm sevinçle geldimmmmm:)
Deniz vemehtap hpşgeldinnn
dün akşam sürpriz bir şekilde hamile olduğumu öğrendim:) hcg değerim 83 çıktı:) şimdi napıcam:) hepimizin hayırlı olsun:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?