2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Yarina esimin arkadasi gitti bi yer varmis gidicem bakim belki daha iyi liste verir artik listeye uyucam hic kacamak yamicam canm bakalim belki insuline gerek kalmaz :))))

bizimde ismimiz belli oldu selin ve derin

Bak git kendine bol yeşillikli kısır yap. Benden gelsin. Hatta bulabilirsen esmer bulgur bul. Yeşillikler şeker konusunda çok faydalı. Hele marul.

Korkma canim takip edersin tuza dikkat edersin sorun olmaz bence

eskişehirli arkadaşlarım :) siz veya cevrenizden biri kedi sahiplenmek istermi dün yine yolda bir miniş bulduk. gözleri hasta ama düzelecek tedavisi devam ediyor. bir gecede toparlandı ısınıp yemek yiyip vitamini dayayınca. gözleride 2 3 güne düzelecek tamamen evdeki 2 kedi durumdan pek hoşlanmadığından onu sahiplenemiyorum acil yuva bulmam lazım

Evet canm doktorumu aradim biraz once senin dediklerini aynisini soyle cok şükür caresi olan bsymis biraz sakinleştim simdi
Canim benim daha seker olcumum yapilmadi haftaya ama kilo almamfan dolayi doktor cikabilir dedi. Tabi panik oldum ama gercekten halledilmeyecek bisey degil. 200den cok ciksa bile insulin veririm onu yaparsin dedi. Moralini hic bozma troid gibi bisey. Ben de 3 haftada bir troidime baktiriyorum her gun ilac aliyorum. Allah baska dert vermesin inan ki seker cikmasi daha dikkatli olundugu icin anne ve bebek icin saglikli bile olabiliyor

Aynen canm Allah dermansz dert vermesin cok şükür caresi olan bsy aslinda bnde şeker yüklemesi yaptrmicaktim cok emindim kendimden ama iyiki yaptrmisim bi iğnelik bsymis zaten az zmn kaldi insallah bu gunleride saglikli şekilde atlatiriz

Ay kiyamam ona bnmde kedim var gecen bnde sokakta kedi buldum getirdim bnm kedi kabullenmedi hp dovdu yoldu acidim bi arkadasa verdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…