2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Valla en son teyzem at bunlari evden cocuk dogacak dedi. Tuttum kolundan attim. Teyzemi tabi. O gun bugundur sulale karisik..

Evet canm ya zaten tombilik oldum bir ayda 6bucuk kilo aldim dedigin gibi dogumdan sonra kilo vermem de kolay olur insallah

Canm en iyisi şeker yükleme testi yaptr icin rahat etsin biraz yuksek gibi

Bnde yaptrmayi düşünmüyordum canm hatta yaptirmamakta karliydim doktorum yaptr icimiz rahat etsin diyince yaptrdim iyiki yaptrmisim doktorunla konus evde kendileri yapanlarda var belki evde yap der
Doktorum la konuşacağım kesin şeker yüklemesi yapalım der dünden meraklı zaten yapmaya ben kendim istememistim

Merhaba kızlar normal epidural doğum hakkında bilgisi olan var mı
ilk doğumum epidural normaldi.
7 cm acilma olduktan sonra belimden anestezi doktoru bi igne yapti .o igne orda kaldi dogum sonuna kadar.o igneden gerekli dozda ilac verildi.sanciyi hissetmiyorsun hic.doktorum sanci geldigini ekrandan goruyor ve ikinmami soyledi.bu sekilde dogum gerceklesti.
bi kac ay belim agridi fakaat epiduraldenmi bilemiyorum.baş agrisida yapiyor.bol.su icerek etkisiini azaltmaya calisstim.
sanirim 2. bebegimide bu sekilde dogum yapmak istiyorum.

Aaa bende ilk doğumumu epidural normal yaptım suni sancı ile (sancısız gitmiştim çünki) ama bana açılmam 4cm ken iğne yapıldı 8cm ken ilaç kesildi ki sancıyı hissedemezsen ıkınmanda problem olur dediler gayet sancıyı hissettim ama daha hafif bir şekilde tabi. Normal sancı nasıl nirşey bilmiyorum ama doktorum sen şıan ciddi bir suni sancı çekiyorsun epidural yapalım biraz rahatla demişti baş ağrısı ve bel ağrısı oluyor malesef ki

Cnm sıkıntı değil bence. Sınırda. Çok az dikkat etmen yeterli bence

Günaydın millet

Herkes şeker yüklemesi yaptırdı sanırım benim henüz yapılmadı, 20kasımda yapılacak baya haftam ilerlemiş oluyor 26ya filan. Bende tereddütteydim yapıp yaptırmamakta ama yaptırıcam. Canım hep karbonhidratlı şekerli şeyler istiyor kendimden şüpheleniyorum inşallah çıkmaz. Benim sorunum meyve tüketimim. Hamilelikten önce haftada bir iki meyve anca yerdim şimdi çok canım istiyor. Bir de ilk aylar midem rahatsızlanınca meyve iyi geliyordu alıştım meyveye

Doktorum la konuşacağım kesin şeker yüklemesi yapalım der dünden meraklı zaten yapmaya ben kendim istememistim
Cnm bana eziyet geldiği için yaptırmak istemiyordum. Doktorum yaptıralım dedi.doktordan daha mı iyi bileceğim dedim tamam dedim. Normal bir insan için çok sıradan bişi. Sabah aç karnına kan veriyorsun. Glikozlu su içiyorsun. Bir saat daha aç kalıyorsun. Kan veriyorsun. Sonra bir saat daha aç bekleyip tekrar kan veriyorsun. Bu 75 lik yükleme için. 100lük ve 50lik biraz daha farklı. Ama bu değerlerle sana 100lük yapılacağını sanmam.

Günaydın arkadaşlar,hepinizin iyi olmasına sevindim
Benim de derdim şeker yüklemesi,doktorum bana 75gr yükledi
Açlık 72
1.saat 142
2.saat 160 çıktı
Aynı gün doktorum yurtdışna kongreye gitti,biz sonuçları ona gösteremedik,asistanı ulaşmış ve sadece birinin biraz Yüksek olduğunu diğerlerinin normal olduğunu bu yüzden tedbire gerek olmadığını söylemiş,bana gönderdikleri test sonucunda da referans değerler yazmıyor,bu testlerin normal sonuçları nedir biliyor musunuz?

Hissetmediğin için ıkınamıyorsun diyorlar ıkınmazsam bebeğe bir şey olur mu diye korkuyorum

Canım 1. Saat 180 ikinci saat. 155 altında olmalı

Hicbir şey olmaz kedinin aşikarı iç dış parazitini yaptırdığınız surece
Ayrıca zaten bebek daha ayaklanmamış olacak
Tıraşa hiç gerek duymadım ama en olmadı tıraş ettirirsiniz kedinizi
Öyle konuşanlara ayar oluyorum benim bileceğim is kardeşim şahane yanı
Ben öyle konuşanlara bizim vereceğimiz bi karar tartışmaya açık degil diyorum
Canim 2 saat sonra alınması daha iyi olurdu ama biraz yüksek gibi sen bence yuklemeyi kesinlikle yaptır
Her doktor öneriyorsa bunda bi sakınca görmüyorum ben Canan Karatay kardiyolog bi kadın doğum doktorundan iyi bileceğini düşünmüyorum sonuçta bu zamana kadar yaptıran insanların bebeklerinde ben hicbir sıkıntı görmedim
Bi yas pasta kadar seker aliyorsun zaten o sekeri tatlı vs yemiş oluyorsunuz korkulacak bsy yok dedi benim doktorum bunu önermezsem ben suç islerim bu kanunen söylenmek zorunda zaten dedi

Tatlım ikinci saat biraz yüksek ama çok az. Sen yediklerine dikkat et, şekerli, unlu gıdaları azalt. Doktorun da dönünce daha net bişi söyler zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…