- 28 Mart 2017
- 16.596
- 68.048
- 598
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #23.361
Valla en son teyzem at bunlari evden cocuk dogacak dedi. Tuttum kolundan attim. Teyzemi tabi. O gun bugundur sulale karisik..
Yazık kedicik cok üzüldüm . Benim de evde kedim var. Meğer benim gibi hem hamile hem de kedili hamilelerde varmışDoğumdan sonra bebekli ve kedili hayat için ne düşnüyorsunuz ? Çevredeki herkesin sorduğu soru kediyi ne yapıcan sanki kedi bir eşya da atıcaz, satıcaz, çocuğumuz gibi olmuş kimse anlamıyor.
Evet canm ya zaten tombilik oldum bir ayda 6bucuk kilo aldim dedigin gibi dogumdan sonra kilo vermem de kolay olur insallahCnm her iste bir hayir vardir. Hem şöyle düşün , bu diyet sayesinde hem şekerin düşecek, hem de hamilelik bitene kadar fazla kilo almayı da önlemiş olacaksın . Zaten bu saatten sonra daha da dikkat etmek gerekiyor , yoksa çok hızlı kilo alınabilir.
Canm en iyisi şeker yükleme testi yaptr icin rahat etsin biraz yuksek gibiKızlar kaç gündür yoğunlukta n pek yazamıyorum geçen gün sağlık ocağına gittim aşı için gitmişken ebeye söyledim şekeri mi ölçtü parmaktan 139 çıktı yemek yiyeli en fazla 1 saat olmuştu ve sağlık ocağına gitmeden 3 parça kare çikolata yemistim küçük yüksek mi acaba anlayalar yardimci olabilir mi
Yaa öyle mi dersin ben yaptırmayı düşünmüyordumCanm en iyisi şeker yükleme testi yaptr icin rahat etsin biraz yuksek gibi
Bnde yaptrmayi düşünmüyordum canm hatta yaptirmamakta karliydim doktorum yaptr icimiz rahat etsin diyince yaptrdim iyiki yaptrmisim doktorunla konus evde kendileri yapanlarda var belki evde yap derYaa öyle mi dersin ben yaptırmayı düşünmüyordum
Doktorum la konuşacağım kesin şeker yüklemesi yapalım der dünden meraklı zaten yapmaya ben kendim istememistimBnde yaptrmayi düşünmüyordum canm hatta yaptirmamakta karliydim doktorum yaptr icimiz rahat etsin diyince yaptrdim iyiki yaptrmisim doktorunla konus evde kendileri yapanlarda var belki evde yap der
Bana kalsa yaptr derim ama genede dusun taşın canm icinden hangisi geliyosa onu yaptrDoktorum la konuşacağım kesin şeker yüklemesi yapalım der dünden meraklı zaten yapmaya ben kendim istememistim
ilk doğumum epidural normaldi.Merhaba kızlar normal epidural doğum hakkında bilgisi olan var mı
İnşallah çıkar cnm. En çok sen çektin bu hamilelikteBnm ki de ilk başta ağızdaydı sonra biraz çekilmiş dedi doktor ama yine de sezaryen yerimde olduğu için doğumda kan kaybı riski var doktor biraz daha kaysa kurtaracak dedi inşallah kaymıştır
Cnm sıkıntı değil bence. Sınırda. Çok az dikkat etmen yeterli benceKızlar kaç gündür yoğunlukta n pek yazamıyorum geçen gün sağlık ocağına gittim aşı için gitmişken ebeye söyledim şekeri mi ölçtü parmaktan 139 çıktı yemek yiyeli en fazla 1 saat olmuştu ve sağlık ocağına gitmeden 3 parça kare çikolata yemistim küçük yüksek mi acaba anlayalar yardimci olabilir mi
Cnm bana eziyet geldiği için yaptırmak istemiyordum. Doktorum yaptıralım dedi.doktordan daha mı iyi bileceğim dedim tamam dedim. Normal bir insan için çok sıradan bişi. Sabah aç karnına kan veriyorsun. Glikozlu su içiyorsun. Bir saat daha aç kalıyorsun. Kan veriyorsun. Sonra bir saat daha aç bekleyip tekrar kan veriyorsun. Bu 75 lik yükleme için. 100lük ve 50lik biraz daha farklı. Ama bu değerlerle sana 100lük yapılacağını sanmam.Doktorum la konuşacağım kesin şeker yüklemesi yapalım der dünden meraklı zaten yapmaya ben kendim istememistim
Hissetmediğin için ıkınamıyorsun diyorlar ıkınmazsam bebeğe bir şey olur mu diye korkuyorumilk doğumum epidural normaldi.
7 cm acilma olduktan sonra belimden anestezi doktoru bi igne yapti .o igne orda kaldi dogum sonuna kadar.o igneden gerekli dozda ilac verildi.sanciyi hissetmiyorsun hic.doktorum sanci geldigini ekrandan goruyor ve ikinmami soyledi.bu sekilde dogum gerceklesti.
bi kac ay belim agridi fakaat epiduraldenmi bilemiyorum.baş agrisida yapiyor.bol.su icerek etkisiini azaltmaya calisstim.
sanirim 2. bebegimide bu sekilde dogum yapmak istiyorum.
Canım 1. Saat 180 ikinci saat. 155 altında olmalıGünaydın arkadaşlar,hepinizin iyi olmasına sevindim
Benim de derdim şeker yüklemesi,doktorum bana 75gr yükledi
Açlık 72
1.saat 142
2.saat 160 çıktı
Aynı gün doktorum yurtdışna kongreye gitti,biz sonuçları ona gösteremedik,asistanı ulaşmış ve sadece birinin biraz Yüksek olduğunu diğerlerinin normal olduğunu bu yüzden tedbire gerek olmadığını söylemiş,bana gönderdikleri test sonucunda da referans değerler yazmıyor,bu testlerin normal sonuçları nedir biliyor musunuz?
Hicbir şey olmaz kedinin aşikarı iç dış parazitini yaptırdığınız surece
Yazık kedicik cok üzüldüm . Benim de evde kedim var. Meğer benim gibi hem hamile hem de kedili hamilelerde varmışDoğumdan sonra bebekli ve kedili hayat için ne düşnüyorsunuz ? Çevredeki herkesin sorduğu soru kediyi ne yapıcan sanki kedi bir eşya da atıcaz, satıcaz, çocuğumuz gibi olmuş kimse anlamıyor.
Canim 2 saat sonra alınması daha iyi olurdu ama biraz yüksek gibi sen bence yuklemeyi kesinlikle yaptırKızlar kaç gündür yoğunlukta n pek yazamıyorum geçen gün sağlık ocağına gittim aşı için gitmişken ebeye söyledim şekeri mi ölçtü parmaktan 139 çıktı yemek yiyeli en fazla 1 saat olmuştu ve sağlık ocağına gitmeden 3 parça kare çikolata yemistim küçük yüksek mi acaba anlayalar yardimci olabilir mi
Günaydın arkadaşlar,hepinizin iyi olmasına sevindim
Benim de derdim şeker yüklemesi,doktorum bana 75gr yükledi
Açlık 72
1.saat 142
2.saat 160 çıktı
Aynı gün doktorum yurtdışna kongreye gitti,biz sonuçları ona gösteremedik,asistanı ulaşmış ve sadece birinin biraz Yüksek olduğunu diğerlerinin normal olduğunu bu yüzden tedbire gerek olmadığını söylemiş,bana gönderdikleri test sonucunda da referans değerler yazmıyor,bu testlerin normal sonuçları nedir biliyor musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?