- 9 Şubat 2007
- 6.965
- 3.485
- 698
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #23.521
Çok geçmiş olsun umarım mühim bsy yokturGünaydın kızlar demir ilacı brnde yan etki yaptı sanırım ufaklıktan beri kanıyan burnum var ama bu ilacı aldıgım zaman kanım durmuyor dişarı cıkamaz oldum bir boşalıyor 10 fk durmuyor ve günde 4 yada 5 sefer kanıo bayılacak gibi hissediyorum okadar kan akıyor ki üstüm kan oluyor ilacı kestim kanamada kesildi rahatladım ama ilaçı almıyorum 2 gündür aklım kaldı gynoferon alıyordum birde muayne süresi ne kadar 1 hafta mı 10 gün mü en son gecen hafta perşembe gittik geç kaldıkmı
Bana da aynısı denmiş canın değeri iyi ama aç kalmasın sık beslensin demişkızlar benimde şeker sonuçlarım çıkmış.
açlık 76,62
1. saat 85,20
2. saat 64,30
herkeste yüksek bende de düşük mü acaba anlamadım. Dr. değerler iyi az az sık sık beslensin demiş sonucu alan arkadaşıma. var mı böyle sonuç alan. ??
Canın pişirip vermeniz uygundur
Doğru bsy yaptığınız afiyet olsun minige
Ben içiyorum canım sabah akşam 1 bardak doktorum sıkıntı olmayacağını söyledi
Bacım sen yine kilo almamışsın ben 80+5 olarak devam ediyorumsen yemelisin bence kilo al komplekse sokmayın bizi ahahahaha
Bnm kontrole daha 10 gün var çok merak ediyorum bebişimi boyunu kilosunu plasentayı çabucak geçse zaman
İnş cnm kesildi ilacı bırakınca ama ilac alamıyorum bişi olurmu acabaÇok geçmiş olsun umarım mühim bsy yoktur
Çarşamba akşamı gitmişim canım ben yani 11.gün bugün bitti sayılır. Kesildi kanama cok sükür ama ilac alamıyorum ya bişi olurmu acaba10.günde bile muayene olabiliyorsun canım bugün 9.gün git istersen çok bence günde 4-5 sefer kanaması
Pardon 10.gün bugün son git bence
30-32 den sonra daha sık gidicez canım inşallah da vakit geçmiyor :))Canım kızılcık kurusunu mu kaynatıp içiyorsun? Bende en son enfeksiyon üreme vardı antibiyotik kullandım bitti, tekrar test yaptırıcam geçmiş mi diye. Ama bunu denemek istiyorum, burda okuyunca netten de baktım sadece bununla geçenler varmış. Artık temelli kurtulmak istiyorum. Bende de akıntı oluyor zaman zaman. Mantar olduğunu sanmıyorum herhangi bir kaşıntı vs. yok. Bir gün az su içsem idrarda koku oluyor ama
Benim de 20kasımbebişi görüyoruz 3-4gün geçiyor sanki 1ay geçmiş gibi oluyor bana, bidahaki aya zor ulaşıyorum. Eşim de aynısı, ne zaman gidicez diye sormaya başlıyor
Anlamadım bende olayı ben ne bulursam yerim. tatlı tuzlu demem yani bizde de düşük şeker olabilir. sık sık beslensin dediğine göre doktorun.Ba
Bana da aynısı denmiş canın değeri iyi ama aç kalmasın sık beslensin demiş
zaten benim şekerim normalde de düşüktür 70-78 arası çıkardı
Şimdi 72 çıkmış o kadar şekeri aldıktan sonra 72 çıkması garibime gitti sanırım bu ederlerin referans araligi hastaneden veya laboratuvar Dan değişiyor
Yani değerlerin düşük değilse sorun olmaz ama demir hemoglobin vitamin gibi değerlerin düşükse başka ilacla devam etÇarşamba akşamı gitmişim canım ben yani 11.gün bugün bitti sayılır. Kesildi kanama cok sükür ama ilac alamıyorum ya bişi olurmu acaba
Anlamadım bende olayı ben ne bulursam yerim. tatlı tuzlu demem yani bizde de düşük şeker olabilir. sık sık beslensin dediğine göre doktorun.Ba
Bana da aynısı denmiş canın değeri iyi ama aç kalmasın sık beslensin demiş
zaten benim şekerim normalde de düşüktür 70-78 arası çıkardı
Şimdi 72 çıkmış o kadar şekeri aldıktan sonra 72 çıkması garibime gitti sanırım bu ederlerin referans araligi hastaneden veya laboratuvar Dan değişiyor
Yarin sabah şeker yuklemem var benimde insallah cikmaz birsey.Cok duzenli yemek yememe ragmen iki gun misafir geldi 1 hafta duzenim bozuldu.+5 kilodayim şuan agirlaştim ya.fbtl sen şeker yuklemesi yaptirdin mi?Bide Nesrin hanim bu sefer 4 boyutlu ultrasonu acar dimi oğlum kime benziyor nasil merak ediyorum bilemezsin
Yarin sabah şeker yuklemem var benimde insallah cikmaz birsey.Cok duzenli yemek yememe ragmen iki gun misafir geldi 1 hafta duzenim bozuldu.+5 kilodayim şuan agirlaştim ya.fbtl sen şeker yuklemesi yaptirdin mi?Bide Nesrin hanim bu sefer 4 boyutlu ultrasonu acar dimi oğlum kime benziyor nasil merak ediyorum bilemezsin
Bu arada bnm kızın kıyafet alışverişi filan tamam da kişisel bakım ve beslenme eşyalarını almadık daha onları da alırsak tamam bir de küçük bir beşik tabi :))
Canım babam yaş alıp yapmış ama arkadaşım kurusunu alıp yapmış bence kuru yaş fark etmezCanım kızılcık kurusunu mu kaynatıp içiyorsun? Bende en son enfeksiyon üreme vardı antibiyotik kullandım bitti, tekrar test yaptırıcam geçmiş mi diye. Ama bunu denemek istiyorum, burda okuyunca netten de baktım sadece bununla geçenler varmış. Artık temelli kurtulmak istiyorum. Bende de akıntı oluyor zaman zaman. Mantar olduğunu sanmıyorum herhangi bir kaşıntı vs. yok. Bir gün az su içsem idrarda koku oluyor ama
Yaptirdim şeker yuklememi sabah sinirda çikti degerim Nesrin hanimdan haber bekliyorum.Bugun acti 4 boyutluyu ama dedigin gibi cok net degil daha bir fotograf verdi ama bekledigim kadar net degildiŞeker yüklemesi yaptırmadım ben. Ilkinde de yaptırmamiştım. Rica edersen açar zaten ben söyleyince açıyor. Aklına gelmiyor sanırım ya da bebek uygun olmuyor pozisyon olarak ondan açmıyor
Geçmiş olsun sorun olmaz insaallah. Dedim ya bebek çok uygun olmalı sanırım. Ayrıntı ultrasonda bile kaç dk bakıyor zor yakalıyor.Yaptirdim şeker yuklememi sabah sinirda çikti degerim Nesrin hanimdan haber bekliyorum.Bugun acti 4 boyutluyu ama dedigin gibi cok net degil daha bir fotograf verdi ama bekledigim kadar net degildi
He senin daha önce mi vardı şekerin?82 -83kiloyum kız. Azmı?
kızlar size bir uzmanlık sorusu. benim bebenin odası dün geldi :) bu dolapları neyse sileceğiz. elma sirkesiyle filan sil diyorlar. ben simdiden sileyim eşyalarını yıkayıp yerleştireyim diyorum. siz ne düşünüyorsunuz?
deterjanla silme mi diyorsun =)Elma sirkesi çok kokuyor ya bayağı bir havalandırmak gerekir onun yerine karbonatlı su ile de silebilirsin belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?