2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kızlar 2 gündür tüm vücudum agrıyor kalçam dizlerim bacaklarım çatım dinlenince geçiyor ama baya zorlanıyorum artık son 3 aya girdik sıkıntılar başladı

Önce kolay gelsin, sonra güle güle otur :)

Nasıl yaaa rejimmi yapıyorsunuz siz anlamadım yada şuanki kilonuz kaçki 2 kilo almış hali valla şoktayım O zaman kendime kocaman bi

Canım benim vücutta yeterince stok var oradan yiyor :) bir de benim doktorum ilk üç ay kilo alınmayacak dedi ve dikkat ettim. Şimdi daha rahatım, canım istediğinde yiyorum tatlı filan. Çok şükür şimdilik böyleyim. 71 küsür ile başladım, 73 küsürüm işte. Boyum da 1.77 :)

Bu arada Canan Karatay videosu izledim de canlar günde 3-4 yumurta yenebilirmiş bebeğin göz kulak sinir sistemini için çok faydalıymış Çinde hamilelere 10 yumurta yediriyorlarmış günlük

Valla hamileliğe kadar ağzıma yumurta sürmüş insan değilim, nefret ederdim. Zorlayarak biraz yedim ama günde 10 tane yesem bir daha yemek yiyemem herhalde :)

Ben de hep evde kendim yapiyorum canim. Ambalajli ürün ben de hamileligin basindan beri yemiyorum zaten az kilo almami da ona bağlıyorum.

Valla hamileliğe kadar ağzıma yumurta sürmüş insan değilim, nefret ederdim. Zorlayarak biraz yedim ama günde 10 tane yesem bir daha yemek yiyemem herhalde :)
Benim sorunumda bu hele haslanmis yumurtayi elleyemem bile o kadar diyim:/ seker cikmadan patatesli omlet krep vs yapip tuketmeye calisiyordum su an nasıl yiyecegimi bilemiyorum

Yarin sabah şeker yuklemem var benimde insallah cikmaz birsey.Cok duzenli yemek yememe ragmen iki gun misafir geldi 1 hafta duzenim bozuldu.+5 kilodayim şuan agirlaştim ya. fbtl sen şeker yuklemesi yaptirdin mi?Bide Nesrin hanim bu sefer 4 boyutlu ultrasonu acar dimi oğlum kime benziyor nasil merak ediyorum bilemezsin

Hissetmediğin için ıkınamıyorsun diyorlar ıkınmazsam bebeğe bir şey olur mu diye korkuyorum
kisiden kisiye degisirmi bilmiyorum tabi .ama kabiz olmus gibi ikiniyorsun..
eger ikinamaazsam hemen sezeryana alirlardi diye dusunuyorum.doktora danismak daha yararli olur tabi.

gece 4 de suyum geldi
hastaaneye gittik hemen.2 cm acilmam vardi.sabah olupta kendi doktorum gelmesini bekledik.doktorumda suni sanci verelim yoksa ertesi gune kalir dogum diyince kabul ettim.epidural ignesini taktikdan snr 2 doz verebiliriz ilaci oyyuzden dayanabildigin kadar dayan dogum sonuna kadar etkisi gitmesin demisti.

Benim sorunumda bu hele haslanmis yumurtayi elleyemem bile o kadar diyim:/ seker cikmadan patatesli omlet krep vs yapip tuketmeye calisiyordum su an nasıl yiyecegimi bilemiyorum

Haşlanmış görmeye bile tahammül edemem, düşüncesi bile midemi kaldırıyor :) ben bol sebzeli menemen ve peynirli omlet şeklinde tüketmeye çalışıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…