2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Çok geçmiş olsun gerçekten çok üzüldüm, işte en kötü yanı da bu normal zamanda yaptıklarıyla seni çok mutlu ediyor , en iyi dostun oluyorlar ve seviyorsun bağlanıyorsun ama işte başına bir iş geldiğinde de bu sefer çok üzülünüyor. Sende hamile hamile fazla üzülme inşallah oda tez zamanda iyileşir bebişinle oynarlar...

Teşekkür ederim cnm
Kedimin de 4 yıl önce kesildi o gün Benim icin Kara gündü kangren olmustu kemik nakli yapılmıştı ama kemik yine erimişti
Sonra ikinci bacaginda yarısı gitti ama 4 yıldır cok sukur yaşıyor
Oda seker hastası
iltihap oldu bacağı tum antibiyotiklere bağışıklık kazandı sonra o mikrop kemigini eritti kangren yapti diğer bacaginda yarısına gitti ama ilerlemedi cok sukur ilk zamanlar icin zorlanmakta şimdi cok daha iyi
Valla Benim çocukların kaderinde bu var sanırım diğer 2 kedi sağlam cok sukur
Kopegim bi de epilepsi hastası yıllarca uğraştık son 2 senedir geçirmiyordu kriz sonra tabi bu çıktı
Artık hayırlısı diyorum umarım iyi olur ve ömrü guzel sağlıklı geçer

Teşekkür ederim cnm
Bebeğimle yan yana olsun cok istiyorum kaybedeceğim diye cok korktum cubku akciğere sıçradıysa ameliyat dahi edemeyiz 2 ay ancak yaşar dediler sukur sıçramamis akciğerine
Umarım bebeğimle guzel günler görürler şimdiden zaten karnıma koyuyor kafasını bizim ki de onu hissedince tekme atıyor :)

Bende 80 Kg başladım kızlar suan 80+5 boy 1.55 popo büyüdü karin kocaman yuvarlak bsy oldum kazakları 3xl aldım ki subata kadar büyürse karnım rahat rahat giyerim diye
Pantolon 46 aldım 42 den 46 fırladım gerdi birazcık bol bilerek onu aldım ki subata ne olur ne olmaz diye aldığım kilo popoya bacaklarıma gitti eski iç çamaşırlarım olmuyor resmen
Ve karnımın altı o kadar yağ sürmeme rağmen hep çatlamış göbekten görememişim gecen kaldırıp göbeği aynada öyle gordum

Bu aralar aşırı sağlıksız besleniyoru
Mc yiyorum neredeyse her hafta
Çikolatalar nutellalar cipsler coşmuş durumdayım strese girdikçe yiyen tipim geri geldi tam randıman alacağım bi diyete girmem gerek gazlayın beni kızlar

Geçmiş olsun, benim hiç beslediğim hayvanım olmadı. Çünkü korkuyorum dokunamıyorum. Apartman kedimiz var ama onu besliyorum bende, eti balığı pişirip veriyoruz doğru mu yapıyoruz bilmem ama baya kilo aldı son zamanlarda

Biz şimdi yersek bebek de bunlardan isteyecek büyüyünce sağlıksız olduğunu bile bile yiyip minicik organları zarar görsün ister miyiz, istemeyiz ( çok abartmış olabilirim)

Herkese günaydın
Bu ara bana yine uyku bastırmaya başladı

Dün akşam maç izlerken uyudum ki ben fanatik sayılabilecek bir insanım

Sizde de var mı bu durum?

Bir de kızılcık içen kimdi kızlar okudum alıntılamamışım

Haşlanmış görmeye bile tahammül edemem, düşüncesi bile midemi kaldırıyor :) ben bol sebzeli menemen ve peynirli omlet şeklinde tüketmeye çalışıyorum.
Aynen ben de dayanamazdim gormeye kizimdan sonra biraz alistim:) babasi pisirir soyar. Evdeyse kendi yedirir degilse mecbur bana kalir. Ama o kokusu yok mu bitiriyor beni:/

Yardimci olmak isterdim ama kelin ilaci olsa basina surer

Günaydın kızlar demir ilacı brnde yan etki yaptı sanırım ufaklıktan beri kanıyan burnum var ama bu ilacı aldıgım zaman kanım durmuyor dişarı cıkamaz oldum bir boşalıyor 10 fk durmuyor ve günde 4 yada 5 sefer kanıo bayılacak gibi hissediyorum okadar kan akıyor ki üstüm kan oluyor ilacı kestim kanamada kesildi rahatladım ama ilaçı almıyorum 2 gündür aklım kaldı gynoferon alıyordum birde muayne süresi ne kadar 1 hafta mı 10 gün mü en son gecen hafta perşembe gittik geç kaldıkmı

Günaydın güzel anneler ben yumurtanın her türlüsünü severim
Fakat kızıma hamileyken peynir ve yumurtadan tiksinmiştim şimdi kızım peyniri hiçbir türünü yemiyor kokusuna bile tahamülü yok yumurtayıda sadaece haşlanmış yiyor kahvaltımız zor oluyor

10.günde bile muayene olabiliyorsun canım bugün 9.gün git istersen çok bence günde 4-5 sefer kanaması

Pardon 10.gün bugün son git bence

Canın pişirip vermeniz uygundur
Doğru bsy yaptığınız afiyet olsun minige
Ben içiyorum canım sabah akşam 1 bardak doktorum sıkıntı olmayacağını söyledi

Bacım sen yine kilo almamışsın ben 80+5 olarak devam ediyorum sen yemelisin bence kilo al komplekse sokmayın bizi ahahahaha

Valla doktor almayi yasakladi :) 6 kilo ixin vermisti bana. Son 2 aya saklıyorum o hakkimi

kızlar benimde şeker sonuçlarım çıkmış.
açlık 76,62
1. saat 85,20
2. saat 64,30

herkeste yüksek bende de düşük mü acaba anlamadım. Dr. değerler iyi az az sık sık beslensin demiş sonucu alan arkadaşıma. var mı böyle sonuç alan. ??

Günaydın kızlar benim şeker sonucun çıkmış gayet iyiymiş sekreter aradı fakat doktor çok aç kalmamaya dikkat etsin demiş
Değerim 72 çıkmış sanırım referans değeri farklı yoksa o kadar glikoza normal şeker değeriyle bakıp 72 çıkarsa ben ôleyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…