- 1 Mayıs 2012
- 9.588
- 9.036
- 198
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #23.501
2 gundur yuva aradigim kedicigi sahiplendirdikama yinede cok uzgunum. Ne cabuk alismisim ya
Çok geçmiş olsun gerçekten çok üzüldüm, işte en kötü yanı da bu normal zamanda yaptıklarıyla seni çok mutlu ediyor , en iyi dostun oluyorlar ve seviyorsun bağlanıyorsun ama işte başına bir iş geldiğinde de bu sefer çok üzülünüyor.Benimde moralim sıfır kızlar
Kopegimin sonuçları çıktı 3 veteriner gezdik hepsi kemik kanseri dedi bacak hatta kalçadan başladığı icin kalcanin bir kısmı Pazartesi günü kesilecek eşimle uyuyamıyoruz uykularımız kaçıyor artık stresten eşimin kafasında isilik gibi seyler çıktı bende zaten ağladım hep 3 gündür kızım pek hareket etmiyor kendimi terkin etmeye çalışıyorum
Çaremiz Yok mecbur kesilecek sonrasında da kemoterapi alacakmış Pazartesi artık 3 bacaklı olarak hayatına devam edecek o bacakta taşır mi iri bi köpek gerci zayıfladı baya ama doktorlarda kalçada biraz gideceği icin zor adapte olabilir yük o bacaga binecek oda zorlanabilir dediler
Zaten suan adim atmaya mecali yok yemiyor içmiyor yese bile kanserden dolayı kusuyor onu öyle görmek daha acı
Kesilmeden bi tedavisi olsun diye 3 buyuk veteriner gezdik Yok başka çaresi kanser kemikte olduğu icin parmakta olsa kaval kemiğinde olsa ordan keserdik ama maalesef kalçada orda olması buyuk şanssızlık dedi
Her gün dua ediyorum Resmen ağlıyor artık gözlerinden yaş geliyor ağrıdan o ağladıkça ben ağlıyorum
Teşekkür ederim cnmGeçmiş olsun, inşallah bu şekilde sağlığına kavuşur, onları öyle görmek de çok zor. Dört bacaklı hayvanlar üç bacaklı yaşamaya adapte oluyor merak etme, hele ki seninki ev ortamında daha kolay alışır. Doktor pol diye bir belgesel var ya, onu eşimle hep izleriz. Orada da benzer bir vaka olmuştu ve köpek iki gün sonra normal yürüyordu. Hatta kısa bir süre sonra koşuyorlar bile.
Şanslı ki senin gibi ilgilenen bir sahibi var.
Teşekkür ederim cnmÇok geçmiş olsun gerçekten çok üzüldüm, işte en kötü yanı da bu normal zamanda yaptıklarıyla seni çok mutlu ediyor , en iyi dostun oluyorlar ve seviyorsun bağlanıyorsun ama işte başına bir iş geldiğinde de bu sefer çok üzülünüyor.Sende hamile hamile fazla üzülme inşallah oda tez zamanda iyileşir bebişinle oynarlar...
Umarim guzel bakarlar benim minik puffyme.Gözün aydın, bak yuvasına kavuşmuş. Sen de ne güzel bir iyilik yapmış oldun ona :) üzülme sevin
Teşekkür ederim cnm
Kedimin de 4 yıl önce kesildi o gün Benim icin Kara gündü kangren olmustu kemik nakli yapılmıştı ama kemik yine erimişti
Sonra ikinci bacaginda yarısı gitti ama 4 yıldır cok sukur yaşıyor
Oda seker hastası
iltihap oldu bacağı tum antibiyotiklere bağışıklık kazandı sonra o mikrop kemigini eritti kangren yapti diğer bacaginda yarısına gitti ama ilerlemedi cok sukur ilk zamanlar icin zorlanmakta şimdi cok daha iyi
Valla Benim çocukların kaderinde bu var sanırım diğer 2 kedi sağlam cok sukur
Kopegim bi de epilepsi hastası yıllarca uğraştık son 2 senedir geçirmiyordu kriz sonra tabi bu çıktı
Artık hayırlısı diyorum umarım iyi olur ve ömrü guzel sağlıklı geçer
Bu aralar aşırı sağlıksız besleniyoru
Mc yiyorum neredeyse her hafta
Çikolatalar nutellalar cipsler coşmuş durumdayım strese girdikçe yiyen tipim geri geldi tam randıman alacağım bi diyete girmem gerek gazlayın beni kızlar
Aynen ben de dayanamazdim gormeye kizimdan sonra biraz alistim:) babasi pisirir soyar. Evdeyse kendi yedirir degilse mecbur bana kalir. Ama o kokusu yok mu bitiriyor beni:/Haşlanmış görmeye bile tahammül edemem, düşüncesi bile midemi kaldırıyor :) ben bol sebzeli menemen ve peynirli omlet şeklinde tüketmeye çalışıyorum.
Yardimci olmak isterdim ama kelin ilaci olsa basina surerBu aralar aşırı sağlıksız besleniyoru
Çikolatalar nutellalar cipsler coşmuş durumdayım strese girdikçe yiyen tipim geri geldi tam randıman alacağım bi diyete girmem gerek gazlayın beni kızlar
Yardimci olmak isterdim ama kelin ilaci olsa basina surerBu aralar aşırı sağlıksız besleniyoru
10.günde bile muayene olabiliyorsun canım bugün 9.gün git istersen çok bence günde 4-5 sefer kanamasıGünaydın kızlar demir ilacı brnde yan etki yaptı sanırım ufaklıktan beri kanıyan burnum var ama bu ilacı aldıgım zaman kanım durmuyor dişarı cıkamaz oldum bir boşalıyor 10 fk durmuyor ve günde 4 yada 5 sefer kanıo bayılacak gibi hissediyorum okadar kan akıyor ki üstüm kan oluyor ilacı kestim kanamada kesildi rahatladım ama ilaçı almıyorum 2 gündür aklım kaldı gynoferon alıyordum birde muayne süresi ne kadar 1 hafta mı 10 gün mü en son gecen hafta perşembe gittik geç kaldıkmı
Canın pişirip vermeniz uygundurGeçmiş olsun, benim hiç beslediğim hayvanım olmadı. Çünkü korkuyorum dokunamıyorum. Apartman kedimiz var ama onu besliyorum bende, eti balığı pişirip veriyoruz doğru mu yapıyoruz bilmem ama baya kilo aldı son zamanlarda
Biz şimdi yersek bebek de bunlardan isteyecek büyüyüncesağlıksız olduğunu bile bile yiyip minicik organları zarar görsün ister miyiz, istemeyiz ( çok abartmış olabilirim )
Ben içiyorum canım sabah akşam 1 bardak doktorum sıkıntı olmayacağını söylediHerkese günaydın
Bu ara bana yine uyku bastırmaya başladı
Dün akşam maç izlerken uyudumki ben fanatik sayılabilecek bir insanım
Sizde de var mı bu durum?
Bir de kızılcık içen kimdi kızlar okudum alıntılamamışım
Bacım sen yine kilo almamışsın ben 80+5 olarak devam ediyorumYardimci olmak isterdim ama kelin ilaci olsa basina surer
Valla doktor almayi yasakladi :) 6 kilo ixin vermisti bana. Son 2 aya saklıyorum o hakkimiCanın pişirip vermeniz uygundur
Doğru bsy yaptığınız afiyet olsun minige
Ben içiyorum canım sabah akşam 1 bardak doktorum sıkıntı olmayacağını söyledi
Bacım sen yine kilo almamışsın ben 80+5 olarak devam ediyorumsen yemelisin bence kilo al komplekse sokmayın bizi ahahahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?