2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
En iyisi cnm güvendiğin bir kadın varsa ben daha denk gelmedim orayı sil diyorum yok ben yapamam burayı sil yok eğileeme niye geldin ozaman

Gunaydın canım dip kose temizlik mi kuzum sen tek yapma o isi ben her gun tek oda yapmaya calissamda olmuyo ya esin yapsin yada bi kadın tut derim ben

Bizim kontrole daha çok var, 19kasım

Şeker yükleme de o gün yapılacak. Galiba burda herkes benden önce doğuracak en son ben kalıcam tahmini doğum 25şubat
19 kasım benim dogum gunum çoook guzel haberler alirsın insallah az kalmıs dogum iside hiç belli olmaz sağlıkla olsunda

En iyisi cnm güvendiğin bir kadın varsa ben daha denk gelmedim orayı sil diyorum yok ben yapamam burayı sil yok eğileeme niye geldin ozaman
canım nerdeyse işi bana yaptıracak olana da denk geldim :) kovaya su koyar mısın filan diyordu bana :)) bir de yumuşak yüzlü görünce çok faydalanıyorlar vaktinin yarısın ı balkonda sigara içerek geçiriyordu :)

ama bu seferki iyi gibi şimdilik benim temizlik yaparken takıldığım şeylere o da takılıyor bir bakıyorum benim gibi yapmış mutlu oluyorum :) Eşim bu konulardan uzak temizlikten, mutfaktan

İnş erken doğırmayız şuan ev temiz fakat bende titizlik var biraz tüm eşyaları kaldırıp silmem gerek eşim olmadan yapamam

Bende yardımcılardan pek memnun kalmadım şimdiye dek. Hele evlenirken bi tane vardı ki evlere şenlik. Kapıları ve banyoyu sil demiştim başında duramadım evlenme telaşesinde, bi gittim vallahi silmemiş. Sen bu kapıyı sildin mi şimdi dedim sildim dedi ama lekeler duruyor. Banyo fayanslarına elini sürmemiş. Mutfak dolaplarım yeni yapılmıştı içinde ahşap tozu vardı sadece, çekmeceyi çektiğinde sadece görünen kısmı silmiş arka taraf tozlu duruyor

Doğuma yakın aylarda bende mecbur alııcam ama başında beklicem kusura bakmasın artık gelen kadın

benim eşimin elindne pek gelmez etrafı toparlar toz alır ancak buna şükür diyorum çünkü annesi hiçbir iş yaptırmamış adam yatağını toplamıyordu bekarken kıyafetleri her yerdeydi yine bsyler yapıyor evlenince annesi bile hem şaşırıp hep laf sokuyor
e öğreteydin madem diyorum içimden

ben o yüzden temizlikçi cagırıyorum ablam geliyor yanına atoparlacak yerlestırcekleri ablamla ıkımzı yapıyoruz temizlikçi temizliğini yapıyor bazen babam geliyordu yazın terası balkonları yıkıyordu hortumu tutup çek pas
ablam babam hallediyorduk bazende annemle ablam geliyor
şimdi cam vs silinecek belki duvar kagıtlarını sildirirm o yüzden kadın ecbur cagıracağım

aynı dert bende de oldu ben iş buyuramam genelde surayı yap sıl dıyemem o yuzden arkasından yapıyorum sımdı baska bırını deneycegım

yumusak tipim ve kadınlar yaslı olunca üzülüyorum iş buyurmak yapımda yok gencte olsa surası olmamıs dıyemıyordum siliyordum arkasından ama baktım cok yoruluyorum en olmadı sırketten cagıracagım isteklerimi bastan sıralayacagım onlar elin liste versınler gelecek bayanın ona göre yapsın ben hıc muhattap olmayım dıye düşündüm

müslin bez al diyip duruyor millet nedir bu müslin diyorum agzını sileceksin omzuna koyacaksın emzirirken örteceksin diyorlar
cok al dıyorlar
anlamadım ben bu işi 3 bez yetmez mı omza koymaya agız silmeye de ayrı 3 alsam
ne biliyim agız silmeye peçete kullanırım
omzumada havlu sererim diyordum ama bilemedim kulanananız var mı

Annem şeker hastası ona diyemiyorum gel diye birde çok sigara içiyor en iyisi yavaş yavaş 1 oda 1 oda yapmak

Ben hiç iyisine denk gelmedim verdiğim paraya değmez kolayını bulmuş onlar başında durmasan hiç yapmıyorlar zaten

Ne güzel en azından bulmuşun benim artık güvenim kalmadı

ben bir kere armut.com dan çağırdım. nelerin yapılmasını istiyorsan seçiyorsun ona göre ücret çıkarıyorlar. dr kontrolüm vardı başına iki saat arkadaşımı bıraktım gelmiş dedikodu yapmış. yok işte sizin ev kaç m2 size gelen temizlikçi bunlara neden gelmiyor, oo siz daha fazla para veriyorsunuzdur filan :) yalap şalap yapmış gitmiş.

Bi tanesi de temizliği bitirmiş bu eve bu para az dedi nerdeyse 3te1i fazla istedi verdim ben de sonra eve bi baktım karış karış toz her yer. Kimsenin emeğine saygısızlık yapacağımdan değil ama nasıl içlerine siniyor böylesi anlayamıyorum

Ben daha 24+2 bugün benimde karnım son 10günde fazla büyüdü, dr suyun fazla deyince ona bağladım ben. Nette de yazıyor. Bebek de 1kiloya yaklaşıyor artık herhalde yada 700-800gr
Daha 100ün altına da inemedim zaten, belki kızım erken gelirse 38de filan inmiş sayılırım

19 kasım benim dogum gunum çoook guzel haberler alirsın insallah az kalmıs dogum iside hiç belli olmaz sağlıkla olsunda

İnşallah canım çok sağol şimdiden kutlarım yeni yaşını, kaç olucaksın

Canım agız bezi çok lazım oluyo peceteyle silme yeni doğmuş bebisin ağzını muslin ise çok iyi su emice oldugu icin ve çabuk kurudugu icin tercih ediliyo kullanısli benim yeni dogum yapan arkadasim hep muslin kullaniyo bebegi yikiyo muslinle kuruluyo sonra havluya alıyo uzerinde su kalmamis oluyo mesela usumuyo havlunun icinde ustunu giydirirken ama yine sen bilirsin ben bi tane aldım bide bolca ağiz bezi aldim

Kız yeter aldıkların bebiş büyüsün biraz öyle al hiçbirini giyemeden büyüyecek bebiş

ahaha çok güldüm ama

nasıl bir mağaza istersin :)
ne vereyim abime diyen cem yılmaz geldi aklıma

cartersı online aldım ama mağazasına da bakmak isterim.

işin aslı bu alışverişte ıvır zıvırları almayı düşünüyorum biberondur emzikdir deterjanıdır sabumudur yok yıkama filesidir banyo küvetidir. upuzun bir listem var termometreden saç fırçasına kadar. bu ay onları da alıp alışveriş olayını kapatmak istiyorum:) eskişehir de bunların alınabileceği bir e bebek var birde joker. ama jokerede ben karşıyım. o yüzden sadece e bebek kalıyor. tek yerden almaktanda sıkıldım herşeyi biraz çeşit olsun başka yerler göreyim dedim =)

müslin i etrafımdaki tüm anneler şiddetle tavsiye ediyor canım bana da farklı ölçüleri oluyormuş galiba, bi ağız bezi filan boyutlarında bir de daha bebek arabasının filan üstüne atmalık ince pike niyetine

Saol canım benim 29 u bitiricem 30 a 1 kala

o zaman Ankara'da istanbul yolunda gimart avm var. Orda toker bebe, e bebek bir de baby mall var karşısında.

Bende 2tane aldım 120*120 ölçülerinde. Küçük olanlar da var onlardan almadım. Ben puset üstüne filan örterim diye aldım. Belki kullandıkça anlarım başka kullanım yerlerini de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…