- 19 Nisan 2012
- 5.854
- 4.334
- 248
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #24.001
En iyisi cnm güvendiğin bir kadın varsa ben daha denk gelmedim orayı sil diyorum yok ben yapamam burayı sil yok eğileeme niye geldin ozamanbana yardımcı kadın geliyor sağolsun çünkü amniyosentezle beraber ben bırakmak zorunda kalmıştım temizliği... doğuma yakın haftada iki gün filan alıp dip köşe koltuklar perdeler detaylı bir temizlik planlıyorum inşallah
Gunaydın canım dip kose temizlik mi kuzum sen tek yapma o isi ben her gun tek oda yapmaya calissamda olmuyo ya esin yapsin yada bi kadın tut derim benGünaydın kızlar nasılsınız bu araları gece gezip sabahları uyuyorum
Dip köşe temizlik yapmayı planlıyorum eşime yıllık izin aldırayımda fakat aralıktamı başlasam siz temizlik işini napıyorsunuz
19 kasım benim dogum gunum çoook guzel haberler alirsın insallah az kalmıs dogum iside hiç belli olmaz sağlıkla olsundaBizim kontrole daha çok var, 19kasım
Şeker yükleme de o gün yapılacak. Galiba burda herkes benden önce doğuracak en son ben kalıcamtahmini doğum 25şubat
canım nerdeyse işi bana yaptıracak olana da denk geldim :) kovaya su koyar mısın filan diyordu bana :)) bir de yumuşak yüzlü görünce çok faydalanıyorlar vaktinin yarısın ı balkonda sigara içerek geçiriyordu :)En iyisi cnm güvendiğin bir kadın varsa ben daha denk gelmedim orayı sil diyorum yok ben yapamam burayı sil yok eğileeme niye geldin ozaman
İnş erken doğırmayız şuan ev temiz fakat bende titizlik var biraz tüm eşyaları kaldırıp silmem gerek eşim olmadan yapamam
benim eşimin elindne pek gelmez etrafı toparlar toz alır ancak buna şükür diyorum çünkü annesi hiçbir iş yaptırmamış adam yatağını toplamıyordu bekarken kıyafetleri her yerdeydi yine bsyler yapıyor evlenince annesi bile hem şaşırıp hep laf sokuyorEn iyisi cnm güvendiğin bir kadın varsa ben daha denk gelmedim orayı sil diyorum yok ben yapamam burayı sil yok eğileeme niye geldin ozaman
10 gün izin alsın hergün bir odaya gireriz cnm ben yapamıyorum zaten ona yaptıracam ben yapıyormuş gibi yapacamGunaydın canım dip kose temizlik mi kuzum sen tek yapma o isi ben her gun tek oda yapmaya calissamda olmuyo ya esin yapsin yada bi kadın tut derim ben
aynı dert bende de oldu ben iş buyuramam genelde surayı yap sıl dıyemem o yuzden arkasından yapıyorum sımdı baska bırını deneycegımcanım nerdeyse işi bana yaptıracak olana da denk geldim :) kovaya su koyar mısın filan diyordu bana :)) bir de yumuşak yüzlü görünce çok faydalanıyorlar vaktinin yarısın ı balkonda sigara içerek geçiriyordu :)
ama bu seferki iyi gibi şimdilik benim temizlik yaparken takıldığım şeylere o da takılıyor bir bakıyorum benim gibi yapmış mutlu oluyorum :) Eşim bu konulardan uzak temizlikten, mutfaktan
Annem şeker hastası ona diyemiyorum gel diye birde çok sigara içiyor en iyisi yavaş yavaş 1 oda 1 oda yapmakbenim eşimin elindne pek gelmez etrafı toparlar toz alır ancak buna şükür diyorum çünkü annesi hiçbir iş yaptırmamış adam yatağını toplamıyordu bekarken kıyafetleri her yerdeydi yine bsyler yapıyor evlenince annesi bile hem şaşırıp hep laf sokuyor
e öğreteydin madem diyorum içimden
ben o yüzden temizlikçi cagırıyorum ablam geliyor yanına atoparlacak yerlestırcekleri ablamla ıkımzı yapıyoruz temizlikçi temizliğini yapıyor bazen babam geliyordu yazın terası balkonları yıkıyordu hortumu tutup çek pas
ablam babam hallediyorduk bazende annemle ablam geliyor
şimdi cam vs silinecek belki duvar kagıtlarını sildirirm o yüzden kadın ecbur cagıracağım
Ben hiç iyisine denk gelmedim verdiğim paraya değmez kolayını bulmuş onlar başında durmasan hiç yapmıyorlar zatenBende yardımcılardan pek memnun kalmadım şimdiye dek. Hele evlenirken bi tane vardı ki evlere şenlik. Kapıları ve banyoyu sil demiştim başında duramadım evlenme telaşesinde, bi gittim vallahi silmemiş. Sen bu kapıyı sildin mi şimdi dedim sildim dedi ama lekeler duruyor. Banyo fayanslarına elini sürmemiş. Mutfak dolaplarım yeni yapılmıştı içinde ahşap tozu vardı sadece, çekmeceyi çektiğinde sadece görünen kısmı silmiş arka taraf tozlu duruyor
Doğuma yakın aylarda bende mecbur alııcam ama başında beklicem kusura bakmasın artık gelen kadın
Ne güzel en azından bulmuşun benim artık güvenim kalmadıcanım nerdeyse işi bana yaptıracak olana da denk geldim :) kovaya su koyar mısın filan diyordu bana :)) bir de yumuşak yüzlü görünce çok faydalanıyorlar vaktinin yarısın ı balkonda sigara içerek geçiriyordu :)
ama bu seferki iyi gibi şimdilik benim temizlik yaparken takıldığım şeylere o da takılıyor bir bakıyorum benim gibi yapmış mutlu oluyorum :) Eşim bu konulardan uzak temizlikten, mutfaktan
aynı dert bende de oldu ben iş buyuramam genelde surayı yap sıl dıyemem o yuzden arkasından yapıyorum sımdı baska bırını deneycegım
yumusak tipim ve kadınlar yaslı olunca üzülüyorum iş buyurmak yapımda yok gencte olsa surası olmamıs dıyemıyordum siliyordum arkasından ama baktım cok yoruluyorum en olmadı sırketten cagıracagım isteklerimi bastan sıralayacagım onlar elin liste versınler gelecek bayanın ona göre yapsın ben hıc muhattap olmayım dıye düşündüm
Kızlar bu arada 28. haftaya geldiğimde değişikliklerden bahsetmek istiyorum. +8 kilo devam ediyorum şimdilik.
Bu hafta karnımın daha çok büyüdüğünü hissediyorum ve bebiş (özellikle sağ tarafta) bir yere toplanıp duruyor bazen. Kalça ağrım ve bacak kramplarım biraz daha zorluyor artık beni. Onun dışında artık geriye doğru gün sayıyoruz her geçen daha çok heyecanlı
19 kasım benim dogum gunum çoook guzel haberler alirsın insallah az kalmıs dogum iside hiç belli olmaz sağlıkla olsunda
Canım agız bezi çok lazım oluyo peceteyle silme yeni doğmuş bebisin ağzını muslin ise çok iyi su emice oldugu icin ve çabuk kurudugu icin tercih ediliyo kullanısli benim yeni dogum yapan arkadasim hep muslin kullaniyo bebegi yikiyo muslinle kuruluyo sonra havluya alıyo uzerinde su kalmamis oluyo mesela usumuyo havlunun icinde ustunu giydirirken ama yine sen bilirsin ben bi tane aldım bide bolca ağiz bezi aldimmüslin bez al diyip duruyor millet nedir bu müslin diyorum agzını sileceksin omzuna koyacaksın emzirirken örteceksin diyorlar
cok al dıyorlar
anlamadım ben bu işi 3 bez yetmez mı omza koymaya agız silmeye de ayrı 3 alsam
ne biliyim agız silmeye peçete kullanırım
omzumada havlu sererim diyordum ama bilemedim kulanananız var mı
Kız yeter aldıkların bebiş büyüsün biraz öyle al hiçbirini giyemeden büyüyecek bebiş
ne vereyim abime diyen cem yılmaz geldi aklımanasıl bir mağaza istersin :)
cartersı online aldım ama mağazasına da bakmak isterim.hep bilindik mağazalar var canım panorada 2 tane farklı magaza gördum ama vitrin hiç iç acıcı gelmeyince girmedim
kentpark carters ve mothercare büyük baya çeşit oluyor
panorada ki mothercare baya küçük hiçbir şey yok
yapmıyorumev pis duruyor hep genel düzenleme yapıyorum 3 haftadır sanırım toz almadım
dip köşe yapamıyorum artık
ben mobılya gelmeden bı kadın cagıracagım perde cam onları halledecegım bır de mobılyadan sonra cagırırm doguma yakın yeter sanırım
müslin i etrafımdaki tüm anneler şiddetle tavsiye ediyor canım bana da farklı ölçüleri oluyormuş galiba, bi ağız bezi filan boyutlarında bir de daha bebek arabasının filan üstüne atmalık ince pike niyetinemüslin bez al diyip duruyor millet nedir bu müslin diyorum agzını sileceksin omzuna koyacaksın emzirirken örteceksin diyorlar
cok al dıyorlar
Saol canım benim 29 u bitiricem 30 a 1 kalaBen daha 24+2 bugünbenimde karnım son 10günde fazla büyüdü, dr suyun fazla deyince ona bağladım ben. Nette de yazıyor. Bebek de 1kiloya yaklaşıyor artık herhalde yada 700-800gr
Daha 100ün altına da inemedim zaten, belki kızım erken gelirse 38de filan inmiş sayılırım
İnşallah canım çok sağolşimdiden kutlarım yeni yaşını, kaç olucaksın
ahahaçok güldüm ama
ne vereyim abime diyen cem yılmaz geldi aklıma
cartersı online aldım ama mağazasına da bakmak isterim.
işin aslı bu alışverişte ıvır zıvırları almayı düşünüyorum biberondur emzikdir deterjanıdır sabumudur yok yıkama filesidir banyo küvetidir. upuzun bir listem var termometreden saç fırçasına kadar. bu ay onları da alıp alışveriş olayını kapatmak istiyorum:) eskişehir de bunların alınabileceği bir e bebek var birde joker. ama jokerede ben karşıyım. o yüzden sadece e bebek kalıyor. tek yerden almaktanda sıkıldım herşeyi biraz çeşit olsun başka yerler göreyim dedim =)
müslin bez al diyip duruyor millet nedir bu müslin diyorum agzını sileceksin omzuna koyacaksın emzirirken örteceksin diyorlar
cok al dıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?