2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
hımm doğru canım bu ara dahiliye falan olunca onları okuyunca hep gidiyormuşun gibi düşündüm.
Yok canm ya arada bi devlet hastanesinede gebe poliklinike gidiyorum ama ultrason yaptrmiyorum idrar tahlili kan tahlili icin onuda doktorum soyledigi zaman gidiyorum bir aydr bebisimi gormedim bakalim kac kilo oldu bn kac kilo aldim acaba cok heycanliyim ya:))))

ne güzel bende çok meraklanıyorum buara birde midem çok kötüleşince acaba bebek büyümüşmüdür diye düşünüyorum benimde haftaya bakalım.

Günaydın kızlar nasılsınız bu araları gece gezip sabahları uyuyorum
Dip köşe temizlik yapmayı planlıyorum eşime yıllık izin aldırayımda fakat aralıktamı başlasam siz temizlik işini napıyorsunuz

Bncede aralikta daha mantıklı canm bnm ev temizligimide esim yapiyo zaten aralikta buyuk temizlik yapicak izn alicak üç gun bakalim

bana yardımcı kadın geliyor sağolsun çünkü amniyosentezle beraber ben bırakmak zorunda kalmıştım temizliği... doğuma yakın haftada iki gün filan alıp dip köşe koltuklar perdeler detaylı bir temizlik planlıyorum inşallah

Onumuzde ki hafta sonu ankaraya gidecegim kizlar muhtemelen varmi onereceginiz magaza vs :)
hep bilindik mağazalar var canım panorada 2 tane farklı magaza gördum ama vitrin hiç iç acıcı gelmeyince girmedim
kentpark carters ve mothercare büyük baya çeşit oluyor
panorada ki mothercare baya küçük hiçbir şey yok

yapmıyorum ev pis duruyor hep genel düzenleme yapıyorum 3 haftadır sanırım toz almadım
dip köşe yapamıyorum artık

ben mobılya gelmeden bı kadın cagıracagım perde cam onları halledecegım bır de mobılyadan sonra cagırırm doguma yakın yeter sanırım

Kızlar bu arada 28. haftaya geldiğimde değişikliklerden bahsetmek istiyorum. +8 kilo devam ediyorum şimdilik.
Bu hafta karnımın daha çok büyüdüğünü hissediyorum ve bebiş (özellikle sağ tarafta) bir yere toplanıp duruyor bazen. Kalça ağrım ve bacak kramplarım biraz daha zorluyor artık beni. Onun dışında artık geriye doğru gün sayıyoruz her geçen daha çok heyecanlı

Bncede aralikta daha mantıklı canm bnm ev temizligimide esim yapiyo zaten aralikta buyuk temizlik yapicak izn alicak üç gun bakalim
İnş erken doğırmayız şuan ev temiz fakat bende titizlik var biraz tüm eşyaları kaldırıp silmem gerek eşim olmadan yapamam

Ben hiç iyi bir kadına denk gelmedim cnm çok kötü yapıyolar en iyisi eşime yaptırmak

Bizim kontrole daha çok var, 19kasım

Şeker yükleme de o gün yapılacak. Galiba burda herkes benden önce doğuracak en son ben kalıcam tahmini doğum 25şubat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…