- 22 Eylül 2013
- 658
- 319
- 103
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #24.081
Ne dedi peki doktorunevet 50 lik yüklendi açlık 92 yüklemeden sonra 175 çıktı
Benim kayinvalide onlara muslin demiyor mermersahi deniyomus. kumascidan duz beyaz metreyle alip terzide farki boyutlarda kestirip kenarlarini bastirdi. Mesela banyodan sonra havlunun icine de sermek gerekiyormus, ya da bebegin ilk basta suynu bu bezle alip sonra havluya saracakmisim. Oyle dedi kendileri. Ama ben gidip renkli desenli de aldim valla
evet canım genelde o bezi kullanıyorlar kayınvalidemde banyo için hemde mendil şeklinde olandan almış çokça sağolsun çok lazım olacakGazlı bez gibi ama daha yumuşak olanı
Kızlar bugün şeker yüklemesi yaptırttım
75gr glikoz yüklemesi Amanın o neydi öyle
Açlık kan şekeri 75
Tokluk kan şekeri 1.saatte 176
Sınır 180 miş
Ne olacak şimdi kadın Doğum doktoruma gitmemi söyledi sağlık ocağı sonra da endokronoloji sanırım
Liviya
Canm bana doktor aclik 90 altinda tokluk bir saat 180 iki saatKızlar bugün şeker yüklemesi yaptırttım
Açlık kan şekeri 75
Sınır 180 miş
Ne olacak şimdi kadın Doğum doktoruma gitmemi söyledi sağlık ocağı sonra da endokronoloji sanırım
Liviya
Ben gebelik icin tedavi gordugumden neskafeyi hayatimdan cikardim 2 yili gecti heralde. Turk kahvesi iciyordum onu bile icmedim tedavi doneminde. :))Sen yazinca ben de yaptim simdi kendime sekersiz :)
Benim cagirdiklarim iyiydi hep tavsiye uzerine almak lazim. Ama ne kadar da iyi olsa temizlik yaptirdigim gun ben de bitiyorum yorgunluktan o yorgunlugu bu halimde bi daha kaldiramam heralde. Yeni yaptirdim zaten. Bizim buralarda kisin cam silinmez pek. Doguma yakin halilari yikamaya verip esime dip kose sildirirsem mutfak falan da kendim halletmeye çalışırım oldugu kadar artık
Kızlar bugün şeker yüklemesi yaptırttım
Açlık kan şekeri 75
Sınır 180 miş
Liviya
Bazı doktorlar çok mu pimpirikli yoksa bazıları çok mu aşırı rahat. Sınıra yakın ama ikinci değer de önemli. Benim sınırın üzerinde diyet şimdilik. Daha önceki doktorum hiçbiryere göndermemişti ama nasıl diyet yapacağımı anlatmıştı. Şimdikiler bi endokrinolojiye gönderiyorlar sonra diyetisyene. Hastaneye ortaklar sanki. İnsanın aklına gelmiyo değil yani.
2.saat yaptırmadın mıKızlar bugün şeker yüklemesi yaptırttım
Açlık kan şekeri 75
Sınır 180 miş
Liviya
5 yıl önce bende de öyleydi. Onun suyu daha az şekeri yoğun kalıyo tabi. Muhtemelen 150 ml ancaydı ama yoğunduSeker yuklemesi icin ne zamandir var bilmiyorumda elma sulu bir sey cikmis, kola kutusu gibi. Sizde de oylemiydi. Ben vakti zamaninda bir yaptirmistimda bi paket seyi bir bardak suyun icine dokup ic demislerdi bana. Hala gozumun onunde onu iciSim su an vay be dedim icerken :)
Yuklemeden once icebilirsin ama yuklemeden sonra icilmiyor degerleri bozuyor dedi bana gorevli. Hatta ben cok susadigim ve ozellikle sordugum.icin son kani alacakken su getirmis bana kani alir almaz verdi saolsun ictim bende :)Hanımlar şeker yüklemesinden önce su içilebiliyor mu? Aç gidicem ama suyu sormayı unuttum, bilginiz var mı?
Ahahaa yok canım ya ben yine klasik gittim eczaneden toz aldım suya karıştırıp içtimBen gebelik icin tedavi gordugumden neskafeyi hayatimdan cikardim 2 yili gecti heralde. Turk kahvesi iciyordum onu bile icmedim tedavi doneminde. :))
Ayy eve tasinmadan once temizlik icin cagirdigim kadinin arkasindan sove sove bir hal oldum. Dah onceden evime cagirdigim kadindi uStelik. Yok sunu yaptim bunu yaptim aksama kadar oldum geberdim diyip bide benden fazla para istedi. Ben anlamiyorum ne cami duzgun silmis ne banyoyu tuvaleti ne koridoru. Heryer tozuyla duruyordu ya. Ben mi parayi zor kazaniyorum yoksa insanlarmi parayi kucumsuyorlar bilmiyorum valla(
Seker yuklemesi icin ne zamandir var bilmiyorumda elma sulu bir sey cikmis, kola kutusu gibi. Sizde de oylemiydi. Ben vakti zamaninda bir yaptirmistimda bi paket seyi bir bardak suyun icine dokup ic demislerdi bana. Hala gozumun onunde onu iciSim su an vay be dedim icerken :)
Yok doktor 1saatlik yaptı sadece2.saat yaptırmadın mı
Birşey olmaz inşallahBazı doktorlar çok mu pimpirikli yoksa bazıları çok mu aşırı rahat. Sınıra yakın ama ikinci değer de önemli. Benim sınırın üzerinde diyet şimdilik. Daha önceki doktorum hiçbiryere göndermemişti ama nasıl diyet yapacağımı anlatmıştı. Şimdikiler bi endokrinolojiye gönderiyorlar sonra diyetisyene. Hastaneye ortaklar sanki. İnsanın aklına gelmiyo değil yani.
Evet sınır 180ben 176Canm bana doktor aclik 90 altinda tokluk bir saat 180 iki saat
160 in altinda olmali demişti
Zaten diyete baslaticak canm bnmki seninkinden yuksekti diyet onerdi diyet yapiyorum şuanEvet sınır 180ben 176
Oğlumda da aynı buna benzer olmuştu 50lik içim sıkıntı olmamıştı dikkat etsem az biraz diyet falan geçer mi acaba
Senin şu bi ara paylaşmıştın dimiZaten diyete baslaticak canm bnmki seninkinden yuksekti diyet onerdi diyet yapiyorum şuan
Evet canm baska diyetisyene gittim aynisini yazdi bugun konturolum vardi kendi doktoruma gecen bir ayda 6+5 kilo almistim bu bir ayda 400grm almisim yani 6+9 olmusum doktorum diyet işe yaramış dediSenin şu bi ara paylaşmıştın dimi
Diyete benzemiyor demiştim sanki :))) onu mu yapıyorsun
Ayy benm kızımda aralıkta 3 olacak çok zorlanıyorum yaa
Arkadaşlar ben daha yeni yeni alışveriş yapabiliyorum bebeklerime,hastane çıkışı,tulum ve zıbın kaçar tane aldınız?bir de 0-3 ay alıyorum genelde yanlış yapmıyorum inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?