2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
nereden aldın cnm mother care den mi
Yok canim. Eskisehirde ki yerel bi bebek magazasindan aldim.ama e bebekte de gormustum aynilarindan. Mothercaredakilar cok pahaliydi. E bebekte 6 li 15 lira sanirim. Ben 6 lisini 10 liraya aldim. Mothercareda 3 kusu 20 lirami neydi.
Bu muslin bebek dunyasinin sari bezi demisti satan gorevli. Herseye lazimmis

canım 50 gr lık yüklemede bendede aynısı çıktı 2.de 100 gr yükleme yapıldı çok korkmuştum bende senin gibi ama sobuçlarım çok iyi çıktı inşallah seninde iyi çıkar korkma

Canım ıpadden giremedim, güvenlik açığı dedi. Bilgisayar başındayken atıyım, unutursam hatırlatır mısın
tmm canım sorun değil bebek doğana kadar vaktimiz var
senin ne kadar geldi ölçüyü nasıl ayarladın hangisinden aldın onları da paylasırsan bende ona göre alayım diye düşündüm

hahaha sarı bezi mi

bez kavramı bana bi tuaf geldiği için ne gerek var diyordum peçete pamuk varken ama bu furyayla bende alacağım sanırım kurulama açısından iyiymiş o aklıma yattı bi marka var instagramda önermişler adı aklıma gelmıyor da 39 lıraydı sanırım pahalı geldi bana

Sabırsızlık anneliğin doğasında var canım
İnşallah hafta da 2 ye düşer kontroller artık 29.haftada gidicem çünkü belki düşer 2 haftaya
ben bugün 2.şeker yüklemesi yaptıdım sonuç temiz çıktı çok şükür.2 hafta sonra gel dedi başladık biz artık 2 haftada bir gitmeye

Valla muslin dedikleri tulbent gibi bisey aslinda. Ama pecete filan tahris edici diye muslin kullanılıyormus. Valla soyleyenlerin yalancisiyim bende :))

kızıma bundan alacaktım hm den ama siteden kaldırılmış

inş bitmemiştir arkadaşlar görürseniz haber eder misiniz

Eklentiler

• hmprod.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 58
canım 50 gr lık yüklemede bendede aynısı çıktı 2.de 100 gr yükleme yapıldı çok korkmuştum bende senin gibi ama sobuçlarım çok iyi çıktı inşallah seninde iyi çıkar korkma

İnşallah dediğim gibi olur canım. Benim de yarın yapılacak 2. Yükleme . İlk hamileliğimde çok çektim bu diyetten şimdi tekrar çekmek istemiyorum açıkçası.. korku çok..

İnşallah dediğim gibi olur canım. Benim de yarın yapılacak 2. Yükleme . İlk hamileliğimde çok çektim bu diyetten şimdi tekrar çekmek istemiyorum açıkçası.. korku çok..
gerçi benim ilk hamileliğim daha önce yaşamadım ama inşallah çıkmaz tekrar sende dikkat et geçmiş olsun

ben bugün 2.şeker yüklemesi yaptıdım sonuç temiz çıktı çok şükür.2 hafta sonra gel dedi başladık biz artık 2 haftada bir gitmeye
Şükür canım sevindim iyi çıkmasına :)

Ohh şanslısın başlamışsınız hemen 2 haftada 1 e darısı banaa :))
Bnm riskli erken doğum riski de var , ee zaten 29.haftada gidicem kontrole beni de çağırır bu sefer bence 2 haftada , çünkü 4 hafta da olsa tee 34 de gidicem saçma olur herhalde :)

sağol canım çok şükür rahatladım yaa diyete felan gerek kalmadı ama şekerli ve hamur işi yemiycem artık dikkat edicem bu korku bana yeter erken doğum riski varsa kesin 2 hafta bire düşer o zaman.Rabbim hayırla kurtarsın hepimizi inşallah

Aynen canım dikkat hem şeker için hem zaten son aylau duble alınıyor kilolar

İnşallah canım aminn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…