2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Valla muslin dedikleri tulbent gibi bisey aslinda. Ama pecete filan tahris edici diye muslin kullanılıyormus. Valla soyleyenlerin yalancisiyim bende :))
Benim kayinvalide onlara muslin demiyor mermersahi deniyomus. kumascidan duz beyaz metreyle alip terzide farki boyutlarda kestirip kenarlarini bastirdi. Mesela banyodan sonra havlunun icine de sermek gerekiyormus, ya da bebegin ilk basta suynu bu bezle alip sonra havluya saracakmisim. Oyle dedi kendileri. Ama ben gidip renkli desenli de aldim valla

Aynen öyle demeyi bekliyorlar , gülüyorlar susuyorlar sonra çok ilginç bebeklere bulaşmasın onlar da olmasında dikkat ederiz çok şükür

Ilk 1 saat cok iyiydi ama 2. saat zor gecti. Midem bulandi biraz ve o kadar susadim ki kan verdikten sonra 1 litre icmis olabilirim. Sence yuksek seker belirtisi mi?
Şekerli suyu içince kusacak gibi olmadıysan bayılacak gibi olmadıysan dokunmamış sana demekki. Yoktur inşallah. Susuzluk zaten herkes yaşar bence. Geceden beri suauzsun şekeri içmişsin bence normal. Ben 2. Kanı verince 1.5 lt dikip bitirmiştim. Geçmiş olsun canım

evet canım genelde o bezi kullanıyorlar kayınvalidemde banyo için hemde mendil şeklinde olandan almış çokça sağolsun çok lazım olacak Gazlı bez gibi ama daha yumuşak olanı

aynen Dr da öyle dedi bundan sonra yediğin şeker ve hamurlar direk sana kilo aldırır dedi

Doktor da dediyse kesin bilgi o zaman canım ben de çok yemiyorum ama yine frenleyeyim kendimi doğumdan sonra başım ağrımasın kilo yüzünden nasıl zayıflıcam diye

evet mermerşahı da deniyor =) bende renkli aldım açıkcası renk renk desen desen =)

Doktor da dediyse kesin bilgi o zaman canım ben de çok yemiyorum ama yine frenleyeyim kendimi doğumdan sonra başım ağrımasın kilo yüzünden nasıl zayıflıcam diye
evet canım kesinlikle dikkat etmek gerek ben inşallah normal istiyorum allah nasip ederse çok kilom var zaten dahada alırsam sezeryane doğru gidecem yoksa

evet canım kesinlikle dikkat etmek gerek ben inşallah normal istiyorum allah nasip ederse çok kilom var zaten dahada alırsam sezeryane doğru gidecem yoksa

Keşke ben de normal yapabilseydim kısmet değilmiş inşallah yaparsın canım bebiş ve senin sağlığın içinde çok iyi olur

Keşke ben de normal yapabilseydim kısmet değilmiş inşallah yaparsın canım bebiş ve senin sağlığın içinde çok iyi olur
son anda birşey çıkmazsa inşallah normal istiyorum kısmet olursa bakalım.Annenin toparlanması daha çabuk oluyormuş normal doğumda ki doğumdan sonra zaten 3.5 ay sonra geri işe başlıycam bebeğimle dolu dolu geçirmek istiyorum o zamanı inşallah ağrısız sızısız

Kızlar kapı süsü, hastanede verilecekler, lohusa pijaması işlerini ne yaptınız? Var mı fikirleriniz?
bende daha hazırlamadım canım hastane çantamı bu hafta sonu bakıcam inşallah bir mani olmazsa.Pijama takımı ve gecelik almayı düşünüyorum bakalım birde diğer eksikler tabiki

Evet canım çabuk toparlanıyorsun sezaryen ilk 15 gün zor oluyor bayağı :)
Bol bol vakit geçirirsiniz inşallah

Hanımlar şeker yüklemesinden önce su içilebiliyor mu? Aç gidicem ama suyu sormayı unuttum, bilginiz var mı?

Hanımlar şeker yüklemesinden önce su içilebiliyor mu? Aç gidicem ama suyu sormayı unuttum, bilginiz var mı?
Şu içebiliyorsun canım öncesinde de ölçüm yapilirkende aşırıya kaçmamak koşuluyla icebilirsiniz dediler bugün bana.100 gr çok midemi bulandirdi biranda içince çünkü

SEker atmadan ictim canm sekerez almistim zaten:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…