2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Ya kizlar yaa ben yemek yiyince nefes alamiyorum. Siskinlikten olecek gibiyim. Kaburgalarim batiyor ne dik durabiliyorm ne oturabiliyorum. Yedigimde cok bisey degil aslinda sizdede var mi bu durum ??

Ya kizlar yaa ben yemek yiyince nefes alamiyorum. Siskinlikten olecek gibiyim. Kaburgalarim batiyor ne dik durabiliyorm ne oturabiliyorum. Yedigimde cok bisey degil aslinda sizdede var mi bu durum ??

Senin kadar değil ama karnım acayip geriliyor. Kaburgalarıma kadar büyüyor sanki göbeğim

Ben de öyle oluyorum canim hele de konuşmam gerekiyorsa nefesimi tutup da iki kelime edemiyorum :)) minnoş iyice diyafram kaslarımı sıkıştırdı :)

Ü

Senin kadar değil ama karnım acayip geriliyor. Kaburgalarıma kadar büyüyor sanki göbeğim

Ben de öyle oluyorum canim hele de konuşmam gerekiyorsa nefesimi tutup da iki kelime edemiyorum :)) minnoş iyice diyafram kaslarımı sıkıştırdı :)

Bu haftalarda bu şikayetler normalmiş. Rahim büyüyünce mideyi yukarı itmiş, bir de doluyken ciğerlere baskı arttığı için nefes darlığı olabilirmiş.

Kiz ozel hastanede karsilikli hasta paslasma diye birsey var. Eger birkac doktorsa mesela herkezide soylemiyorlar suna gidiceksin diyorlar. Bazilarida gerek yok diye gondermiyor kendisi hallediyor hemen isi
Yok yok ben doktoru değiştireceğim arkadaş. Aynen harfiyen dediğin gibi oldu zaten. Kendimizi kimlere emanet ediyoruz. Burada okadar insan stres yaşıyor. Yazık değilmi can taşıyoruz lan.bide kimi doktor 2 saat sonra ölç diyor kimi 1 saat sonra. Neye inanıp uygulayacağız. Bak asabım bozuldu gece gece. Yazıklar olsun insan sağlığıyla oynayanlara. Zaten ayrıntılı ultrasonda şüphelenmiştim. 20 dk sürdü ama 2 gün sonra benim doktorda 20 dk baktı herşeyine. Aynı şeyleri söyledi. E hacı madem bakabiliyorsun nediye başkasını tavsiye edip te gönderiyorsun. Çok kızdım. Belki benim diyetle kendimi bu derece sıkmama gerek yok. Ama ben bebeğe geçer kokusuyla yaşıyorum.

Şeker çıkanlar için yiyebilecek tatlı yok mu ya bildiginiz ben tatlisiz krize giriyorum resmen :-(ve bugün ilk gündü diyette

Şeker çıkanlar için yiyebilecek tatlı yok mu ya bildiginiz ben tatlisiz krize giriyorum resmen :-(ve bugün ilk gündü diyette
Ya ben bu akşam 166 şekerle tatlı yedim valla pişmanım ama dayanamadım
Bizim kontrole daha çok var, 19kasım

Şeker yükleme de o gün yapılacak. Galiba burda herkes benden önce doğuracak en son ben kalıcam tahmini doğum 25şubat
Benmde 25 Şubat baka
İstanbul yolunda baby mall var bi bak istersen

bende daha şeker ölçüm cihazı yok eczanede satiliyorsa yarın alayım da düşük olduğu an bende tatlı yerim. Yani dayanabilirsem o zamana tabi :-(

bende daha şeker ölçüm cihazı yok eczanede satiliyorsa yarın alayım da düşük olduğu an bende tatlı yerim. Yani dayanabilirsem o zamana tabi :-(
Eczanede satılıyor ben kızıma hamileyken çıkmıştı şeker hamilelik sonrası ara ara çıktı şimdi ikinci hamileliğim yine diyet yapmam gerekiyor bakıyorum düşük olduğu zaman yiyorum

Kızlar kapı süsü, hastanede verilecekler, lohusa pijaması işlerini ne yaptınız? Var mı fikirleriniz?

Çikolataları sipariş ettim canım bi hafta içinde kapı süs hastane işlerini lohusa pijamalarınıda halledicem nasipse aralık ayında bütün alışveriş işi tamamlanmış olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…