2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
bugüne kadar dikkat etmiyordun bir gün önce bile şekerli şeyler yediysen o bile etkiliyor.
hem insülin bile olsa neolacak bak 6 aydır iğne kullanıyoruz.
hiç hiç üzülme çaresi olmayan birşey değil.

Kizlar bir de size cok acil bir sorum var cok afedersiniz ama benim diskim bildiginiz yesil renk cikti bugun 2 defa. Sizce bu ne anlama geliyor? Yesilimsi degil bildiginiz koyu yesil. Cok korkuyorum sormak istedim.

Valla istanbul yolculugunu gozuk kesmiyor. Daha dogrusu istanbula gidene kadar olannyolu gozum kesiyorda o istanbul trafigine hic cesaretim yok
Ankarayada arabayla mi gitsek hizli trenlemi bilemedik. Esim hizli tren diyor bende alisveris yapacagiz diye araba diyorum. Ama hizli tren bize 4 saat avantaj saglayacak gidis gelis :)

Kizlar bir de size cok acil bir sorum var cok afedersiniz ama benim diskim bildiginiz yesil renk cikti bugun 2 defa. Sizce bu ne anlama geliyor? Yesilimsi degil bildiginiz koyu yesil. Cok korkuyorum sormak istedim.
demir kullanmıyorsun kan hapı yani.benim hep öyle ilaçtan dolayı.

demir kullanmıyorsun kan hapı yani.benim hep öyle ilaçtan dolayı.
Vitaminimin icinde var ama koyu renk degil normal yaprak rengi yesil cikti. Kusura bakmayin boyle yazdigim icin. Internette zehirli bakteri falan yaziyor cok korkuyorum doktoru aradim hemen birazdan aricakmis beni.

Vitaminimin icinde var ama koyu renk degil normal yaprak rengi yesil cikti. Kusura bakmayin boyle yazdigim icin. Internette zehirli bakteri falan yaziyor cok korkuyorum doktoru aradim hemen birazdan aricakmis beni.
karın ağrısı ishal bulantı vs yoksa zehirlenme değildir canım o panik yapma :)

Canım demir habindan dolayı öyle oluyor ama yine de sor tabi doktora için rahat etsin.

Kızlar günaydın , ben şeker ölçüm cihazı aldım kahvaltıdan hemenn sonra mi bakıyorsunuz bekliyor musunuz doktor hiç söylemedi bana bunları

Zannetmiyorum canım, Ankaralıyım ben, soğuk dokunmuyor :) hırka falan da alcam yanıma zaten ama gerçekten sıcakla hiç aram yoktur. Sitelerde uzun kollu da var bir sürü tercihen
Cnm küçük bir tavsiye belki biliyorsundur. doğumdan sonra kan kaybettiğimiz için üşüyebilirsin.

Kan ilacı kullanıyormusun.aa yazılmış zaten ama msjı silemedim böyle düzelttim artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…