2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kiz subat subat donmazmisin bu askililarla
bende aynısını düşündüm gerçi yanık ayşeyim ama doğumdan sonra ne olur bşlemiyorum
Kizlar Gunaydin, seker sonucm geldi cok moralim bozuldu.

Aclik 83
1. saat 202
2. saat 158

Sali gunu endocrinology randevusu var. Insuline baslatirlar mi sizce?
canım cok yuksek degıl bence dıyet verırler sıkma canını

canım baby mall gımat outlet ters yerlerdeler ıkısı yan yana ama ıstanbul yolu uzerınde sanayıye dogru otobus dolmus zorlanabılırsınız bı de aldıklarınızı tasımak var araba en mantıklısı gibi

Günaydın kızlaarr :)

Pijamalar filan konuşulmuş :) Ben normal alt üst pijama aldım kendime üstüne de ona uygun bir hırka aldım sabahlık niyetine kış için uygun ben de çok üşürüm çünkü :) foto atarım :)

Kiz subat subat donmazmisin bu askililarla

Bende kısa kollu aldım pijamayı annem üşürsün diye başladı üstüne nasılsa bişey giyerim diye düşündüm, hastane odaları da kışın baya sıcak oluyor. Ama geceliği uzun kollu bakıcam. Bi eminönü turu daha yapacağım sanırım. Bu online çamaşıra da baktım şimdi bi tane beğendim olmadı onu alırım bulamazsam. Zaten bi hastanede giyicem büyük ihtimal geceliği

Kizlar Gunaydin, seker sonucm geldi cok moralim bozuldu.

Aclik 83
1. saat 202
2. saat 158

Sali gunu endocrinology randevusu var. Insuline baslatirlar mi sizce?

Geçmiş olsun canım, inşallah başlatmazlar. Biraz yüksek çıkmış gibi ama bilemiyorum bende daha yaptırmadım. 2gündür yediklerime dikkat ediyorum. Dün bi duygusal boşluk yaşadım canım direk tatlı istedi beynim bana oyun oynuyor resmen. Üzülme stres de tetikliyor bence şekeri, hepimiz diyet yapıp fit hamileler oliciiz diye düşünelim

Ben polar ustlere kalin pijamalara bakiyorum valla :) gecen sene -25 dereceyi gordu eskisehir :))

Selam göbüşler nasilsiniz bakiim:) benim saglik ocaginda aclik da tokluk da 75 cikmisti 24. Haftamda doktorum da şeker yükselmesine gerek duymamıştı. Ama benim aklimda kaldi. Bu sabah guzelce yedim doydum açlık 77 tokluk 1 saat sonra 96 çıktı.. Hemşire cok iyi 100 bile degil sende şeker çıkmaz artık dedi..
Size nasıl ben cok korkuyorum doktor yaptırmadı acaba cikar mi sonradan diye

Selam göbüşler nasilsiniz bakiim:) benim saglik ocaginda aclik da tokluk da 75 cikmisti 24. Haftamda doktorum da şeker yükselmesine gerek duymamıştı. Ama benim aklimda kaldi. Bu sabah guzelce yedim doydum açlık 77 tokluk 1 saat sonra 96 çıktı.. Hemşire cok iyi 100 bile degil sende şeker çıkmaz artık dedi..
Size nasıl ben cok korkuyorum doktor yaptırmadı acaba cikar mi sonradan diye

merhaba kızlar yıne bayadır giremiyorum ne çileli bi hamilelik gecirdim bu kez anlatamam ya yıne hastayım 15 gündür ciğerlerim kurudu oksurmekten koca ulkede bir hamileyi düzeltecek dr yok sanırım 6 dahiliye gezdim yine yok yine yok psikolojim bozuldu kızımda hasta yıne o da 10 gündür cekiyor ana kız yatak döşeğiz giremedik int.e hersey yolundadır insallah sizler dikkat edin valla kendinizi iyi koruyun , bu arada ciddi bir yalancı sancı yasadım resmen 6 saat 10 dk arayla yokladı tam dr a cıkmak için hazırlanmıstık ki gecti birden iki gün gecti bidaha olmadı 23 unde dr kontrolum var bakalım insallah bi sıkıntı olmaz en azından bi 30 lu haftalara geceydik içim bi parca rahat edecek

Canim tokluk sekeri baska bisey seker yuklemesi baska bisey benim bildigim. Yerini tutarmi emin degilim. Ama doktorun gerek duymadiysa zaten risk yok demektir.

ay hepimiz başka birşeyle savaşıyoruz:) bende ishalin hala sadece sabahları ama genede karnım ağrıyor sanırım gazdan.

Kızlaar benim canım diyetteyken sütle karıştırıp yediğim bir gevrekten çekti yesem bişey olmaz değil mi sonuçta zayıflamak için yemicem saçma mı soru bilmiyorum ama yine merak ettim

Kızlaar benim canım diyetteyken sütle karıştırıp yediğim bir gevrekten çekti yesem bişey olmaz değil mi sonuçta zayıflamak için yemicem saçma mı soru bilmiyorum ama yine merak ettim
ye kız onlarda protin minarel ne ararsan oluyor. bende birkaç sabahtır ondan yiyorum kahvaltıda. midem çok yanıyor sütle iyi geliyor yemesi.

ay hepimiz başka birşeyle savaşıyoruz:) bende ishalin hala sadece sabahları ama genede karnım ağrıyor sanırım gazdan.
Sorma hele ben sabahtan beri darbe ustune darbe yok seker yuksek cikti yok yesil kaka ben saliyi maliyi bekeleyemedim geldim doktora araya aldi. Diyet verdi daha insuline gerek yok dedi. 2 hafta sonra yine kontrol yapacak. Neyse artik daha kotu dertler cikmasin sayili gunumuz gecsin.

Sorma hele ben sabahtan beri darbe ustune darbe yok seker yuksek cikti yok yesil kaka ben saliyi maliyi bekeleyemedim geldim doktora araya aldi. Diyet verdi daha insuline gerek yok dedi. 2 hafta sonra yine kontrol yapacak. Neyse artik daha kotu dertler cikmasin sayili gunumuz gecsin.

iyi yapmışsın canım aklında duracağına emin ol.

Demir ilacı yeşil kaka yaparmı bendede var ve kokulu afedersiniz ispanak yedim dün eşime sordum yok bende ögle bişi dedi bilmiyorum ilaç rengi degiştiriormu

Demir ilacı yeşil kaka yaparmı bendede var ve kokulu afedersiniz ispanak yedim dün eşime sordum yok bende ögle bişi dedi bilmiyorum ilaç rengi degiştiriormu
ya bende siyaha yakın bir renk yapıyor.hiç sevmiyorum o demir ilacını.hem renk hem koku olarak çok rahatsız edici oluyor tuvalette.bilmiyorum herkeste böyle mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…