2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Canim tokluk sekeri baska bisey seker yuklemesi baska bisey benim bildigim. Yerini tutarmi emin degilim. Ama doktorun gerek duymadiysa zaten risk yok demektir.
Tokken sekerim cikmiyorsa ne zaman cikar ki kuzum.. Serbet yapip icmiyoruz ki sonucta :)) tabi ki bilemem yapmadi diye biraz endise duyuyorum ama dedigin gibi insallah bildigi bisey vardır

Canim tokluk sekeri baska bisey seker yuklemesi baska bisey benim bildigim. Yerini tutarmi emin degilim. Ama doktorun gerek duymadiysa zaten risk yok demektir.
Tokken sekerim cikmiyorsa ne zaman cikar ki kuzum.. Serbet yapip icmiyoruz ki sonucta :)) tabi ki bilemem yapmadi diye biraz endise duyuyorum ama dedigin gibi insallah bildigi bisey vardır

benim tokluk şekerim geçen ay 146 çıkmıştı mesela ama şeker yüklemesinde çıkmadı bir şey. ondan dedim farklı olabilir diye yoksa bildiğimden değil =)

bu arada bu şeker yüklemesi sondu değil mi. artık doğum bekliyoruz bitti bütün tahliller =)

kahveci34 canım seni endokrine falan yollamadımı yani. Sadece dikkat etmenimi söyledi. Eğer öyleyse benim doktor beni sırf para için endokrine yolladı. Benim değerler daha düşüktü.

Yaw büyük çorba kasesi bulgur ve bir kase yoğurt yedim öğlen. Başka sadece acı biber okadar. 1 saat 15 dk sonraki ölçüm 140ın üzeri. Açlığım 100 dü. 2. Saat tokluğu bekliyorum. Sabahtan sadece çeyrek elma yedim arkadaş öleyimmi ben. Kafam allak bullak.

Aynen canim artik yakinda çatı muayeneleri başlar ve benim en korktuğum şey bir de saglik ocagindaki hemsire iki gün sonra bizdeki takibin de baslayacak artik buraya da muayene olacaksin kayitlarin yapilacak dedi

Aynen canim artik yakinda çatı muayeneleri başlar ve benim en korktuğum şey bir de saglik ocagindaki hemsire iki gün sonra bizdeki takibin de baslayacak artik buraya da muayene olacaksin kayitlarin yapilacak dedi
ay ben hala tetenoz aşısı olmadım. bari cumarttesi akşama gideyimde yaptırayım.

Canım kahvaltı niyetine elma ile mi duruyorsun ben mi yanlış anladim acaba.. Ya cok da kısmak istemiyorum bebek vitaminsiz kalır diye korkuyorum. Eskiden şekere falan bakmazlarmis simdi sekeri olan da olmayan da panik oluyor ya üzülüyorum bu duruma

Canım kahvaltı niyetine elma ile mi duruyorsun ben mi yanlış anladim acaba.. Ya cok da kısmak istemiyorum bebek vitaminsiz kalır diye korkuyorum. Eskiden şekere falan bakmazlarmis simdi sekeri olan da olmayan da panik oluyor ya üzülüyorum bu duruma

Daha zamanin var canim ben de ikinciyi bugün yaptirdim gitmisken. Birinciyi olmustun dimi
yok kız yaptırmadım. 24. haftada yaptıracaktım. o hafta ayrıntılıda rahim kısalması çıkıpta doktor yatış emri verince kaldı. sonrada telaseden arada kaynadı. sen sağlık ocağı deyince aklıma geldi.

Canm kahvaltida oglen aksam yemegi yaninda kirmizi biber çiğ olsun onu salataya ekleyip ye diyabetin dusmaniymis bnde her yemegi yaninda cig yiyorum hic yukselmiyo cok şükür

Canım ben sebil ve plastik kullan at kadehlerden aldım bi kutu hastane için isim yazılı çikolata yaptırdım bide kokulu taş ikram edicem kurabiye olayına pek girmeyi düşünmüyorum açıkçası bayatlama durumu var e malum şimdilik normal doğum gözüküyor ne zaman olcağı belli değil. Kokulu taşlarıda bu hafta gidip malzemeleri alıp kendim yapıcam hem maliyet daha düşük hemde oyalanmış olurum dedim

Aaaaaa hmmmm geç kalmissin biraz.. İki dozu ayrı ayrı vurmayabilir belki bilmiyorum ama erken haftalarda gidince agir olmamasi icin 2 doz olarak ayirmislardi sen doktoruna sor istersen belki hepsini tek doz halinde vurabilirler sana. Bu arada ilk dozda hic agrim oalmadi hissetmedim insallah bunda da olmaz

Kızlar sonunda oğlumuzun ismini kesinleştirdik. Nerdeyse 2 aydır 6 -7 kez isim değiştirdik ve sonunda Alp olarak karar kıldık hem kısa hemde umarım oğluma yakışır bi isim olur
Bizimki de ömer olacak canim her ne kadar kaynanam farkını gosterip yanına faruk ismin eklese de biz faruk ismini koymayacaz.. Bekarliktan beri hayalimdi ömer adinda oğlum olması çok şükür olacak inşallah:)

Yok endokrine yolladi hemen beni ama endokrin saliya randevu verdi telefonda ben de hastaneye gittim saliya kadar bekleyemem araya al diye.
Senin degerler nasildi? Galiba 200u gecen ilk ben oldum zaten.
Endokrin bana yememen gerekenler ve yiebileceklerimin listesini yazdi.gunluk menu listesi gibi vermedi. Bir de hergun 4 defa olcum yapicam. Aclik ve yemeklerden 2 saat sonra. Eger tokluk 2-4 defa 120nin uzerine cikarsa hemen tekrar gel beklemeden dedi. Insallah cikmaz yaa

Yaa harbi kuş şeysi kadar yiyorum. Sabah arabada gelirken bir elma vardı. 2-3 ısırık aldım. Bir saat sonra baktım 120 nin altındaydı. 1 çay ve 1.5 lt su içtim. Acıkıyorum ama dayandım. Öğlen gittim kendime sebzeli bulgur pilavı yaptım. Yanına süzme yoğurt koydum bu yani. Ekmek meyve vs yok. Sadece acı biber yanına. Onuda mı yemeyeyim. Cumartesi doktora gitmeliyim kesinlikle

yok o hafta hemşireyle konuşmuştum sağlık ocağında ki ilk do için 32. haftaya kadar vakit var dedi. daha 28 deyiz 4 haftam var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…