2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
İnşallah . Rabbim beterinden korusun ama çatlayacak gibi oluyorum sabırdan. Metin olmaya sürekli kendimi motive etmeye çalışıyorum. Ben bile pes edeceğim yakında. Ay vereceklerse versinler insülin arkadaşım. Sakinleştim şimdi. Neyin stresini yaşıyoruz yaa. Aylardır kansulandırıcı vs kullanan arkadaşlar yaşıyo alışıyor insan. Bizde alışacağız. Sabah gidip sağlık ocağına iğnemi yaptırır gelirim cumartesi gideyim doktora da artık netleşsin

Bence de git canim böyle yaşamak eziyet.. İnşallah güzel bir diyet listesi verir sana da en azından doyarsin. Özellikle kahvaltı en önemli öğün canim. Yağsız beyaz peynir az tuzlu zeytin iki dilim ekmek taze salatalık taze yeşil biber böyle şeyler yemelisin bence

yok o hafta hemşireyle konuşmuştum sağlık ocağında ki ilk do için 32. haftaya kadar vakit var dedi. daha 28 deyiz 4 haftam var
Hmm iyi o zaman canim iki doz arasinda da 4 hafta olmali demisti bana doktor ben 5 hafta sonra gittim ikinciye. Yarin mutlaka git vurdur bence zaten 5 saniyelik bişey

Canım diyet listesi sıkıntı değil benim. Yolda geçince zamanım kahvaltıya fırsatım olmadı. Diyete rağmen şekerim düşmüyor. Bırak karbonhidratsız yemeği hiçbişi yemesem bile 100 altına inmiyor.

Hmm iyi o zaman canim iki doz arasinda da 4 hafta olmali demisti bana doktor ben 5 hafta sonra gittim ikinciye. Yarin mutlaka git vurdur bence zaten 5 saniyelik bişey
sorun gitmek kız zaten. bu aralar işler çok yoğun fırsat bulamıyorum hiç. evimin dibinde özel hastane var acaba gitsem yapmazlar mı ki.

Canim pilav cok gelmis olabilir bi dilim ekmek yerine 3 kasik pilav yaziyor benim diyette. Bazen ayni seyi düşünüyorum valla daha napiyim artik diyorum:/

canım hiçbir şey yememek şekeri düşürmez zaten yükseltir. mesela gece 12de yatıyorsan gece 10 gibi birşeyler yemen lazım ev sabah en geç 8 de bişeyler yemen lazım. ayrıca aç karnına meyve yemekte biranda şekeri çok yükseltir. sabah kahvaltısında peynir vs yemen lazım yani protein ağırlıklı olması lazım..

75 lik mi yapilmisti sana? Benim 75 likte 1. Saatte olcmediler sadece aclik ve 2. Saat ölçüldü. 2. Saat 183 cikti. 1. Saat olculse 200 u gecerdi sanirim

sorun gitmek kız zaten. bu aralar işler çok yoğun fırsat bulamıyorum hiç. evimin dibinde özel hastane var acaba gitsem yapmazlar mı ki.
Yaparlar heralde canim bilemedim.. Ama saglik icagi takip edip not aliyor ya gidemesen de telefonla yaptirdim diye haber verirsin yaparlarsa. Bence tetanoz mutlaka yapılmalı. Ne zaman ne durumda nasil bir ortalda doğum yapacagimiz hic belli olmaz Allah korusun

zaten yaptırma taraftarıyımda işte diğer telaşlardan arada kaynadı.

Arkadaslara katiliyorum cnm hic bisey yememek de cozum degil duzenli beslenmek cok onemli bu seker de onu anladim. Mesela ben ikindi ara ogununu yiyemiyordum aksam yemegini erken yedigimiz icin gereksiz geliyordu. Diyetisyen kesinlikle yemelisin ilac gibi dusun bunu aksatma sakın dedi

Canım inşallah duzelecektirr değerlerimiz ya bozmayalım moralimizi , stres daha çok tetikliyor çünkü .

Merhaba hanımlar
Ben de bugun şeker yüklemesi yaptırdım 142 çıktı sinirdaymis doktoruna göster dediler bu durumda diyet gerekir mi açaba
Bi de yüklemeden bi saat sonra şeker ölçüm cihazıyla ölçüler bi daha kan almadılar belki kanda düşük çıkardı olamaz mı yani sizinki neyle ölçtuler sağlık ocaginda

Canım ben hastanede yaptırmıştım yuklemeden bi saat sonra kan aldılar . Şeker ölçüm cihaziyla olcmediler hiç . Bildiğim 140 sinir olduğu için diyet önerebilir doktor. Ya da 75 gr ya da 100 gr lik yüklemeyi yapmak isteyebilir.

Kan aşıp bakmadılar ölçümü aletle mi yaptılar
Benim de senin gibi sayılır yarın kadın Doğum a gidecem bakalım ne dicek

Çok yorgun hisseden var mı? Bazen acayip iyiyim enerjik hissediyorum ama bazen sanki dünya sırtımda. Yorgunluktan uyuyamıyorum o derece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…