- 3 Ekim 2012
- 2.434
- 2.339
- 133
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #24.201
İnşallah . Rabbim beterinden korusun ama çatlayacak gibi oluyorum sabırdan. Metin olmaya sürekli kendimi motive etmeye çalışıyorum. Ben bile pes edeceğim yakında. Ay vereceklerse versinler insülin arkadaşım. Sakinleştim şimdi. Neyin stresini yaşıyoruz yaa. Aylardır kansulandırıcı vs kullanan arkadaşlar yaşıyo alışıyor insan. Bizde alışacağız. Sabah gidip sağlık ocağına iğnemi yaptırır gelirim cumartesi gideyim doktora da artık netleşsinYok endokrine yolladi hemen beni ama endokrin saliya randevu verdi telefonda ben de hastaneye gittim saliya kadar bekleyemem araya al diye.
Senin degerler nasildi? Galiba 200u gecen ilk ben oldum zaten.
Endokrin bana yememen gerekenler ve yiebileceklerimin listesini yazdi.gunluk menu listesi gibi vermedi. Bir de hergun 4 defa olcum yapicam. Aclik ve yemeklerden 2 saat sonra. Eger tokluk 2-4 defa 120nin uzerine cikarsa hemen tekrar gel beklemeden dedi. Insallah cikmaz yaa
Bence de git canim böyle yaşamak eziyet.. İnşallah güzel bir diyet listesi verir sana da en azından doyarsin. Özellikle kahvaltı en önemli öğün canim. Yağsız beyaz peynir az tuzlu zeytin iki dilim ekmek taze salatalık taze yeşil biber böyle şeyler yemelisin benceYaa harbi kuş şeysi kadar yiyorum. Sabah arabada gelirken bir elma vardı. 2-3 ısırık aldım. Bir saat sonra baktım 120 nin altındaydı. 1 çay ve 1.5 lt su içtim. Acıkıyorum ama dayandım. Öğlen gittim kendime sebzeli bulgur pilavı yaptım. Yanına süzme yoğurt koydum bu yani. Ekmek meyve vs yok. Sadece acı biber yanına. Onuda mı yemeyeyim. Cumartesi doktora gitmeliyim kesinlikle
Hmm iyi o zaman canim iki doz arasinda da 4 hafta olmali demisti bana doktor ben 5 hafta sonra gittim ikinciye. Yarin mutlaka git vurdur bence zaten 5 saniyelik bişeyyok o hafta hemşireyle konuşmuştum sağlık ocağında ki ilk do için 32. haftaya kadar vakit var dedi. daha 28 deyiz 4 haftam var
sorun gitmek kız zaten. bu aralar işler çok yoğun fırsat bulamıyorum hiç. evimin dibinde özel hastane var acaba gitsem yapmazlar mı ki.Hmm iyi o zaman canim iki doz arasinda da 4 hafta olmali demisti bana doktor ben 5 hafta sonra gittim ikinciye. Yarin mutlaka git vurdur bence zaten 5 saniyelik bişey
Canim pilav cok gelmis olabilir bi dilim ekmek yerine 3 kasik pilav yaziyor benim diyette. Bazen ayni seyi düşünüyorum valla daha napiyim artik diyorum:/kahveci34 canım seni endokrine falan yollamadımı yani. Sadece dikkat etmenimi söyledi. Eğer öyleyse benim doktor beni sırf para için endokrine yolladı. Benim değerler daha düşüktü.
Yaw büyük çorba kasesi bulgur ve bir kase yoğurt yedim öğlen. Başka sadece acı biber okadar. 1 saat 15 dk sonraki ölçüm 140ın üzeri. Açlığım 100 dü. 2. Saat tokluğu bekliyorum. Sabahtan sadece çeyrek elma yedim arkadaş öleyimmi ben. Kafam allak bullak.
canım hiçbir şey yememek şekeri düşürmez zaten yükseltir. mesela gece 12de yatıyorsan gece 10 gibi birşeyler yemen lazım ev sabah en geç 8 de bişeyler yemen lazım. ayrıca aç karnına meyve yemekte biranda şekeri çok yükseltir. sabah kahvaltısında peynir vs yemen lazım yani protein ağırlıklı olması lazım..Canım diyet listesi sıkıntı değil benim. Yolda geçince zamanım kahvaltıya fırsatım olmadı. Diyete rağmen şekerim düşmüyor. Bırak karbonhidratsız yemeği hiçbişi yemesem bile 100 altına inmiyor.
75 lik mi yapilmisti sana? Benim 75 likte 1. Saatte olcmediler sadece aclik ve 2. Saat ölçüldü. 2. Saat 183 cikti. 1. Saat olculse 200 u gecerdi sanirimYok endokrine yolladi hemen beni ama endokrin saliya randevu verdi telefonda ben de hastaneye gittim saliya kadar bekleyemem araya al diye.
Senin degerler nasildi? Galiba 200u gecen ilk ben oldum zaten.
Endokrin bana yememen gerekenler ve yiebileceklerimin listesini yazdi.gunluk menu listesi gibi vermedi. Bir de hergun 4 defa olcum yapicam. Aclik ve yemeklerden 2 saat sonra. Eger tokluk 2-4 defa 120nin uzerine cikarsa hemen tekrar gel beklemeden dedi. Insallah cikmaz yaa
Yaparlar heralde canim bilemedim.. Ama saglik icagi takip edip not aliyor ya gidemesen de telefonla yaptirdim diye haber verirsin yaparlarsa. Bence tetanoz mutlaka yapılmalı. Ne zaman ne durumda nasil bir ortalda doğum yapacagimiz hic belli olmaz Allah korusunsorun gitmek kız zaten. bu aralar işler çok yoğun fırsat bulamıyorum hiç. evimin dibinde özel hastane var acaba gitsem yapmazlar mı ki.
zaten yaptırma taraftarıyımda işte diğer telaşlardan arada kaynadı.Yaparlar heralde canim bilemedim.. Ama saglik icagi takip edip not aliyor ya gidemesen de telefonla yaptirdim diye haber verirsin yaparlarsa. Bence tetanoz mutlaka yapılmalı. Ne zaman ne durumda nasil bir ortalda doğum yapacagimiz hic belli olmaz Allah korusun
Arkadaslara katiliyorum cnm hic bisey yememek de cozum degil duzenli beslenmek cok onemli bu seker de onu anladim. Mesela ben ikindi ara ogununu yiyemiyordum aksam yemegini erken yedigimiz icin gereksiz geliyordu. Diyetisyen kesinlikle yemelisin ilac gibi dusun bunu aksatma sakın dediCanım diyet listesi sıkıntı değil benim. Yolda geçince zamanım kahvaltıya fırsatım olmadı. Diyete rağmen şekerim düşmüyor. Bırak karbonhidratsız yemeği hiçbişi yemesem bile 100 altına inmiyor.
Tamam canım , açlık krizlerine de iyi gelir diye düşündüm tabi önce çıkıp almam gerekecekye kız onlarda protin minarel ne ararsan oluyor. bende birkaç sabahtır ondan yiyorum kahvaltıda. midem çok yanıyor sütle iyi geliyor yemesi.
Evet cnm 75 yapildi. 2. Saat 153 ona da yuksek dedi.75 lik mi yapilmisti sana? Benim 75 likte 1. Saatte olcmediler sadece aclik ve 2. Saat ölçüldü. 2. Saat 183 cikti. 1. Saat olculse 200 u gecerdi sanirim
Canım inşallah duzelecektirr değerlerimiz ya bozmayalım moralimizi , stres daha çok tetikliyor çünkü .Yaa harbi kuş şeysi kadar yiyorum. Sabah arabada gelirken bir elma vardı. 2-3 ısırık aldım. Bir saat sonra baktım 120 nin altındaydı. 1 çay ve 1.5 lt su içtim. Acıkıyorum ama dayandım. Öğlen gittim kendime sebzeli bulgur pilavı yaptım. Yanına süzme yoğurt koydum bu yani. Ekmek meyve vs yok. Sadece acı biber yanına. Onuda mı yemeyeyim. Cumartesi doktora gitmeliyim kesinlikle
Canım ben hastanede yaptırmıştım yuklemeden bi saat sonra kan aldılar . Şeker ölçüm cihaziyla olcmediler hiç . Bildiğim 140 sinir olduğu için diyet önerebilir doktor. Ya da 75 gr ya da 100 gr lik yüklemeyi yapmak isteyebilir.Merhaba hanımlar
Ben de bugun şeker yüklemesi yaptırdım 142 çıktı sinirdaymis doktoruna göster dediler bu durumda diyet gerekir mi açaba
Bi de yüklemeden bi saat sonra şeker ölçüm cihazıyla ölçüler bi daha kan almadılar belki kanda düşük çıkardı olamaz mı yanisizinki neyle ölçtuler sağlık ocaginda
Senin diyet listende yazıyor yaCanm anlamadim yaaa
Kan aşıp bakmadılar ölçümü aletle mi yaptılarMerhaba hanımlar
Ben de bugun şeker yüklemesi yaptırdım 142 çıktı sinirdaymis doktoruna göster dediler bu durumda diyet gerekir mi açaba
Bi de yüklemeden bi saat sonra şeker ölçüm cihazıyla ölçüler bi daha kan almadılar belki kanda düşük çıkardı olamaz mı yanisizinki neyle ölçtuler sağlık ocaginda
Evet canm kofte veya sebze yemeği veya iki kofte kadar tavuk göğsüSenin diyet listende yazıyor ya
Öğle menüsü köfte pilav sebze yemeği
Onlar aslında hepsi değil içlerinden biri mi yenilecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?