2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
mandal mı
ben o yüzden göbek molfix oyuntulu almayı düşünüyorum bebek bezini. ama herkes prima öneriyor.
Bebek doğunca beyaz bir tabaka oluyor o deriye cok faydali. Onu emsin diye yıkamadim ben. Bide mikrop kapabilir diye gobek bağını bekledim. 8 günde düştü göbeği. Sonra hergün yıkadım çocuğu

Canm bn İnstagramdan bi kac sayfa ya bakiyorum aklimda olanlar lohusapijama, onlinecamasir, hamilecarsim
Bunlardan bakiyorum cok cesit var

Bebek doğunca beyaz bir tabaka oluyor o deriye cok faydali. Onu emsin diye yıkamadim ben. Bide mikrop kapabilir diye gobek bağını bekledim. 8 günde düştü göbeği. Sonra hergün yıkadım çocuğu
O zaman 1 2 gun bekle sonra sungerle sil gobek dustukten sonra yika olarak kayitlarima geciriyorum

O zaman 1 2 gun bekle sonra sungerle sil gobek dustukten sonra yika olarak kayitlarima geciriyorum

Tam bunu yaptım yine yapmak niyetim. Bu arada hangı bezle başlarsan onunla devam etmen en sağlıklısı. Yani molfixle devam edeceksen onunla başla derim. Ama farklıysa niyetin gobek baği oyuntusu yerine bezi biraz katlamak yeterli oluyor.

Bez konusuni hic bilmiyorum ya. Kimisi prima en iyisi diyor.kimisi e bebek markasini oneriyor.kimiso huggies kullandim cok iyi diyor. Bilmiyorum açıkçası. Ama ortak oneri prima sanirim prima ile baslayacagim.

Selam kızlar daha önce de yazmıştum benim göğüs ucum yok( philipsin elektronik süt sağma makinası varmış onu alsam mı şimdiden. Bebekememezsr aç kalır diye korkuyorum

Selam kızlar daha önce de yazmıştum benim göğüs ucum yok( philipsin elektronik süt sağma makinası varmış onu alsam mı şimdiden. Bebekememezsr aç kalır diye korkuyorum
Canım benimde yok bende düşündüm ama bebeğe bi kaç kere ver o emdikce çıkar dediler. Inşallah öyle olur :-(

Gogus ucu seklinde goguse takilan birsey var adini unuttum simdi ondan alabilirsiniz.Deneyimli anneler ismini bilecektir

Kizlar bu alisveris ne zormus al al bitmedi eksikler ki ben cok ivir zivir almiyorum. Oda gelecek aralikta herseyi yikayip yerlestirecegim.Simdiden cok yoruluyorum yerlestirme de 1 haftami alir sanirim.32.haftamdada hastane cantasini hazur etcem yeterli olur dimi

Canım benimde yok bende düşündüm ama bebeğe bi kaç kere ver o emdikce çıkar dediler. Inşallah öyle olur :-(

Benim de yoktu kızlargöğüs ucum. Bi de kizim dogdugunda emme refleksi gelismemis demisti hemsire tutamiyordu hic. Silikon gogus uclari var onlardan kullanmistim bi süre. Bazen de 15 dk kadar falan ugrasir tuttururduk zorla. Yaklaşık 1 ay kadar boyle devam ettik sonra benim göğüs ucumda cikti. Kizim da tutmaya başladı sorunu çözdük şükür:)

Liviya cnm diyete de uyuyormussun dusmuyorsa boyle strese girmektense insulin kullanmak daha iyi cnm az kaldi zaten az daha sabır
Evet uyuyorum canm sadece bazen ogun atlatiyorum bncede boyle stres yapmaktansa insülin kullaniyim daha iyi bi yandan şeker bi yandan tansyon cok zorluyo beni Allah bebegimi korusunda az kaldi zaten bn dayanirim

Kızlar internetten lohusa pijamasi alicam ben de 170 boyum şimdilik 74 kiloyum daha alırım da XL mi alSam l mi alsam ki doğumdan sonra hemen veriliyor kilo da bilemedim

Kızlar internetten lohusa pijamasi alicam ben de 170 boyum şimdilik 74 kiloyum daha alırım da XL mi alSam l mi alsam ki doğumdan sonra hemen veriliyor kilo da bilemedim
Bnde bu konuda kararsz kaldim canm ya genelde 38 bedenim ama suan 42 giyiyorum oda biraz dar geliyo kac beden alsam buyuk alsam dogumdan sonra cabuk kilo verirmiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…