2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Estf canm sor tabi bnm bu hafta aclik 102den inmedi tokluk 165,158bu şekilde yemkten bi saat sonra olcuyorum ilk tokma agzima attigim satten bi saat bn her parmaktan ölçüyorum

Yok canm evde ölçüyorum ya onu gosterdim bn hic ama hic tatli yemedim cok canm cekiyo ama korkuyorum sadece bi gun nescafe ictim onun haricinde diyeti bozmadim hakkimizda hayırlısi olsun az zamn kaldi biraz daha dayanalim
Aynen öyle az zaman kaldı dayanmamiz gerekiyor. Inşallah hepimizde sağlıklı şekilde atlatiriz. Yani netten bakıyorum ben 120 altindaysa tokluk güzelmiş , sıkıntı yok diye düşünüyorum ben o zaman.

Aynen öyle az zaman kaldı dayanmamiz gerekiyor. Inşallah hepimizde sağlıklı şekilde atlatiriz. Yani netten bakıyorum ben 120 altindaysa tokluk güzelmiş , sıkıntı yok diye düşünüyorum ben o zaman.
İnsallah ya bana doktor 130un altinda olsa sknti yok demisti ama bnmki aldi basini gidiyo canm

İnsallah ya bana doktor 130un altinda olsa sknti yok demisti ama bnmki aldi basini gidiyo canm
Inşallah normale döner ya bende 116 filan gördüğüm günler tatlı alıyorum .dayanamayip. hamilelikte insan ne as erse yermiş biz diyetle uğraşıyoruz. Bebekler sağlıklı doğar inşallah sonra yeriz Allah in izniyle. Benimde 130 filan oluyor çoğu zaman ama indiği de oluyor . Ve farklı parmaklardan bakınca farklı çıkıyor demek hepimizde.

Yok canm evde ölçüyorum ya onu gosterdim bn hic ama hic tatli yemedim cok canm cekiyo ama korkuyorum sadece bi gun nescafe ictim onun haricinde diyeti bozmadim hakkimizda hayırlısi olsun az zamn kaldi biraz daha dayanalim
Acilde de aletle mi ölçtüler bu arada. Kaçtı yemekten ne kadar sonraydı

Günaydın herkese

Bugün 25hafta olduk tamı tamına 26ya merhaba ay çabuk geçiyor ben bu günleri özlicem galiba kızlar

Geçsin çabucak bu günler ya sırtım belim çok agrıyor daha 90gün var daha da çok ağrıyacak demek ki
Dün çok agrım oldu magnezyum a başladım ben de

Ay malallah sana ne güzel aynen neyime güveniyorsam hala başlamadım

kızlar günaydın
haftasonuda yazdığım gibi idrar yollarında lokosit 10,yassı epitel 25 çıktı biraz yüksek geldi.Doktordan haber bekliyorum.Fikri olan varmı?çokmu kötü.

Ben hiç bilmiyorum ki doktorun görmedi hala sanırım benim o kontrollerim Çarşamba günü

Bizimkininde bıngıldağı kapalı doğmuştu büyük çocuk gibi

Vay be bizim bıngıldak doğduktan ne kadar sürede kapandı maşallah artık şaşırdılar hala kapanmadı mı diye ama süreyi unuttum :))

Oh misss eline sağlık darısı bize inşallah

göbek düşene kadar yıkamıyoruz yani

Biz yıkıyoruz canım oğlumu da yeğenleri de hep yıkadık göbek üstüne birşey koyup 3gün sonra yıkadık sabırım

Ah canım ya Senin yemenden değil sanırım
Yatkınlığın var yükselmesine bellide veya stresten
Benim de sınırda biliyorsun ama sana şimdi kaç alet mi alsam ölçmek için

Hızlı derken değerini de söyledimi canım

Bu aletleri kendimiz alabiliyor muyuz ne kadar ücreti ben de mi alsam bir da yükleme yaptırmak isteniyorum ama bi yandan değerimi merak da ediyorum

Valla ben de gün içinde okulda süperim sabah ara öğün öğle hep okulda getirdiğim hazırladıklarımı getiriyorum ama akşam yemekten sonra yarım paket bisküvi yiyorum iki günde bi canım çok çekiyor şeker normalde şekere düşlün değilim sma vücut arıyor (

Aynen canm ya hamilelikte diyet yapmak cok ama cok zormus canin hersey istiyo yok yasak demeyi anlamiyo birazcik daha sabredelim dua edelimde kalici olnasin

Aslında aletede guvensemmi guvenmesemmi bilemiyorum ki kesin dogru olcuyormu acaba aletmi degistrsem ah canm dedigin gibi stres herseyi tetikliyo

Aslında aletede guvensemmi guvenmesemmi bilemiyorum ki kesin dogru olcuyormu acaba aletmi degistrsem ah canm dedigin gibi stres herseyi tetikliyo
Ne bilim duygular karmakarışık sağlık ocağında da alet oluyordu orda iki aletle birlikte baksan asagı yukarı anlaşılır belki

Ne bilim duygular karmakarışık sağlık ocağında da alet oluyordu orda iki aletle birlikte baksan asagı yukarı anlaşılır belki
Yarin hastanede aclik tokluk bakilicak bakalim insallah bosuna telas yapmisimdir canm ondan sonra dedigin gibi saglik ocagndeki aletle kendi aletimle denicem bozuk olup olmadigi anlasilir belki

Direk yutman lazim cignemeli degil. Solgar da buyuk cok. Bir de midende eridikce agzina tadingeliyor biraz maalesef normal sivi yagini alip kasikla icenler var da ona ben dayanamam

Benim hiç ağzıma tat gelmiyor markası başka ama galiba ocean benimki

Benim midem de çok hassas çok çabuk tiksinirim bol suyla yuttum canım sonra da ağzıma tatlı bişeyler attım hemen batırmak için

Benimki koyu renk kapsül, zor yutuluyor ama ben içebildim.

Merhaba arkadaşlar,hastane için lohusa pijama takımı bakıyorum internetten ama bulamadım maalesef,yardımcı olabilir misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…