- 28 Mart 2017
- 16.596
- 68.049
- 598
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #24.641
Evet strestende yukseliyormus bunu yeni ogrendim bundan sonra daha dikkatli olmam lazim zaten cok az kaldi:))
Estf canm sor tabi bnm bu hafta aclik 102den inmedi tokluk 165,158bu şekilde yemkten bi saat sonra olcuyorum ilk tokma agzima attigim satten bi saat bn her parmaktan ölçüyorumCanim cok gecmis olsun. En az senin gunun kaldi biraz daha dayan Ne kadar yuksek degerler kac cikti? Ben de aletimden supheleniyorum bir tane daha alicam. 2 farkli parmaktan bakinca sonucu farkli cikariyor. Sen 2. Saat mi olcum yapiyorsun? Kusura bakma cok sordum ama ben de taktim bu konuya.
Aynen öyle az zaman kaldı dayanmamiz gerekiyor. Inşallah hepimizde sağlıklı şekilde atlatiriz. Yani netten bakıyorum ben 120 altindaysa tokluk güzelmiş , sıkıntı yok diye düşünüyorum ben o zaman.Yok canm evde ölçüyorum ya onu gosterdim bn hic ama hic tatli yemedim cok canm cekiyo ama korkuyorum sadece bi gun nescafe ictim onun haricinde diyeti bozmadim hakkimizda hayırlısi olsun az zamn kaldi biraz daha dayanalim
Hi evet söylemiştin canmvalla tam sopalıksın ya elli bin kere söyledim sana stress şeker yükseltir zarar verir sakin ol diye. geliyor artık bak beş kardeş =)
İnsallah ya bana doktor 130un altinda olsa sknti yok demisti ama bnmki aldi basini gidiyo canmAynen öyle az zaman kaldı dayanmamiz gerekiyor. Inşallah hepimizde sağlıklı şekilde atlatiriz. Yani netten bakıyorum ben 120 altindaysa tokluk güzelmiş , sıkıntı yok diye düşünüyorum ben o zaman.
Inşallah normale döner ya bende 116 filan gördüğüm günler tatlı alıyorum .dayanamayip. hamilelikte insan ne as erse yermiş biz diyetle uğraşıyoruz. Bebekler sağlıklı doğar inşallah sonra yeriz Allah in izniyle. Benimde 130 filan oluyor çoğu zaman ama indiği de oluyor . Ve farklı parmaklardan bakınca farklı çıkıyor demek hepimizde.İnsallah ya bana doktor 130un altinda olsa sknti yok demisti ama bnmki aldi basini gidiyo canm
Acilde de aletle mi ölçtüler bu arada. Kaçtı yemekten ne kadar sonraydıYok canm evde ölçüyorum ya onu gosterdim bn hic ama hic tatli yemedim cok canm cekiyo ama korkuyorum sadece bi gun nescafe ictim onun haricinde diyeti bozmadim hakkimizda hayırlısi olsun az zamn kaldi biraz daha dayanalim
Bol suyla yuttum canım hiç hap kullanamayan biri olarak bayağı zorlandım tiksinti geldi ama psikolojik herhalde çünkü tadı kokusu filan yoktuCanım bunlar yutmak için sen zorla kendini yut. Diğer türlü miden çok bulanır. Ağzına sürekli Balık yağı tadı gelir
Günaydın herkese
Bugün 25hafta olduk tamı tamına26ya merhaba ay çabuk geçiyor ben bu günleri özlicem galiba kızlar
Günaydın annelerr
Bugün yıkayip ütüleyeceğim herşeyi. Erken geliyordu ama kesin karar verdim. Alısverisi bitirdim haftasonu. Bir tek bez göğüs kalkanı vs kaldı onlarida bir kerede alırım kargoyla gelir. Nedense içimde simdiden hazırlama hissi var hislerimi dinledim.
kızlar günaydın
haftasonuda yazdığım gibi idrar yollarında lokosit 10,yassı epitel 25 çıktı biraz yüksek geldi.Doktordan haber bekliyorum.Fikri olan varmı?çokmu kötü.
Bizimkininde bıngıldağı kapalı doğmuştu büyük çocuk gibi
Şimdilik bitti
göbek düşene kadar yıkamıyoruz yani
Herkese mrb nasılsınız kizlarrrr bnm bir haftalik sekerim baya yuksek cikmis yarin aclik tokluk ölçtürmemi istedi doktor kesin insüline baslaticakmis sekeri cikan arkadaslar diyetiniz hic ama hic bozmayin bu seker tansyonda çıkartıyormuş bnde diyetimi hic bozmadim ama ogun kacirdim sadece dun tansyonum da yükseldi hayirlisiyle bu gunleride gecirseydim ama hersey bni buluyo ya
Merhaba iyi günler birşey sormak istiyorum, 25+5 günlük hamileyim bugun şeker yüklemesi vardı öncesinde doktor muayene ederken kalp atışının hızlı olduğunu söyledi cuma günü nst ye gelmem gerektiğini söyledi bu haftalarda böyle bir durum yaşayan varmı çok sağolun şimdiden.
Canim cok gecmis olsun. En az senin gunun kaldi biraz daha dayan Ne kadar yuksek degerler kac cikti? Ben de aletimden supheleniyorum bir tane daha alicam. 2 farkli parmaktan bakinca sonucu farkli cikariyor. Sen 2. Saat mi olcum yapiyorsun? Kusura bakma cok sordum ama ben de taktim bu konuya.
Inşallah normale döner ya bende 116 filan gördüğüm günler tatlı alıyorum .dayanamayip. hamilelikte insan ne as erse yermiş biz diyetle uğraşıyoruz. Bebekler sağlıklı doğar inşallah sonra yeriz Allah in izniyle. Benimde 130 filan oluyor çoğu zaman ama indiği de oluyor . Ve farklı parmaklardan bakınca farklı çıkıyor demek hepimizde.
Aynen canm ya hamilelikte diyet yapmak cok ama cok zormus canin hersey istiyo yok yasak demeyi anlamiyo birazcik daha sabredelim dua edelimde kalici olnasinInşallah normale döner ya bende 116 filan gördüğüm günler tatlı alıyorum .dayanamayip. hamilelikte insan ne as erse yermiş biz diyetle uğraşıyoruz. Bebekler sağlıklı doğar inşallah sonra yeriz Allah in izniyle. Benimde 130 filan oluyor çoğu zaman ama indiği de oluyor . Ve farklı parmaklardan bakınca farklı çıkıyor demek hepimizde.
Yok damardan kan aldilar yanlis hatirlamiyorsam yemekten bir bucuk iki saat sonra 168 ciktiAcilde de aletle mi ölçtüler bu arada. Kaçtı yemekten ne kadar sonraydı
Aslında aletede guvensemmi guvenmesemmi bilemiyorum ki kesin dogru olcuyormu acaba aletmi degistrsem ah canm dedigin gibi stres herseyi tetikliyoGeçsin çabucak bu günler ya sırtım belim çok agrıyor daha 90gün var daha da çok ağrıyacak demek ki
Dün çok agrım oldu magnezyum a başladım ben de
Ay malallah sana ne güzel aynen neyime güveniyorsam hala başlamadım
Ben hiç bilmiyorum ki doktorun görmedi hala sanırım benim o kontrollerim Çarşamba günü
Vay be bizim bıngıldak doğduktan ne kadar sürede kapandı maşallah artık şaşırdılar hala kapanmadı mı diye ama süreyi unuttum :))
Oh misss eline sağlık darısı bize inşallah
Biz yıkıyoruz canım oğlumu da yeğenleri de hep yıkadık göbek üstüne birşey koyup 3gün sonra yıkadık sabırım
Ah canım ya Senin yemenden değil sanırım
Yatkınlığın var yükselmesine bellide veya stresten
Benim de sınırda biliyorsun ama sana şimdi kaç alet mi alsam ölçmek için
Hızlı derken değerini de söyledimi canım
Bu aletleri kendimiz alabiliyor muyuz ne kadar ücreti ben de mi alsam bir da yükleme yaptırmak isteniyorum ama bi yandan değerimi merak da ediyorum
Valla ben de gün içinde okulda süperim sabah ara öğün öğle hep okulda getirdiğim hazırladıklarımı getiriyorum ama akşam yemekten sonra yarım paket bisküvi yiyorum iki günde bi canım çok çekiyor şeker normalde şekere düşlün değilim sma vücut arıyor(
Ne bilim duygular karmakarışık sağlık ocağında da alet oluyordu orda iki aletle birlikte baksan asagı yukarı anlaşılır belkiAslında aletede guvensemmi guvenmesemmi bilemiyorum ki kesin dogru olcuyormu acaba aletmi degistrsem ah canm dedigin gibi stres herseyi tetikliyo
Yarin hastanede aclik tokluk bakilicak bakalim insallah bosuna telas yapmisimdir canm ondan sonra dedigin gibi saglik ocagndeki aletle kendi aletimle denicem bozuk olup olmadigi anlasilir belkiNe bilim duygular karmakarışık sağlık ocağında da alet oluyordu orda iki aletle birlikte baksan asagı yukarı anlaşılır belki
İyi sonuçlarla gelirsin inşallah canımYarin hastanede aclik tokluk bakilicak bakalim insallah bosuna telas yapmisimdir canm ondan sonra dedigin gibi saglik ocagndeki aletle kendi aletimle denicem bozuk olup olmadigi anlasilir belki
Şidmdikiler yıkayacaksın diyor.göbek düşene kadar yıkamıyoruz yani
Geçmiş olsun canm ama bnm nabzim hamileligin basindan beri cok hızlı bana bsy demedi doktor
Direk yutman lazim cignemeli degil. Solgar da buyuk cok. Bir de midende eridikce agzina tadingeliyor biraz maalesefnormal sivi yagini alip kasikla icenler var da ona ben dayanamam
Benim midem de çok hassas çok çabuk tiksinirim bol suyla yuttum canım sonra da ağzıma tatlı bişeyler attım hemen batırmak için
İnsallah saol canm bnmİyi sonuçlarla gelirsin inşallah canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?