- 30 Ağustos 2016
- 1.191
- 1.665
- 63
- 36
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #24.681
Stresten uzak dur canım allah şifanı versin kendini yıpratma lutfenHerkese mrb nasılsınız kizlarrrr bnm bir haftalik sekerim baya yuksek cikmis yarin aclik tokluk ölçtürmemi istedi doktor kesin insüline baslaticakmis sekeri cikan arkadaslar diyetiniz hic ama hic bozmayin bu seker tansyonda çıkartıyormuş bnde diyetimi hic bozmadim ama ogun kacirdim sadece dun tansyonum da yükseldi hayirlisiyle bu gunleride gecirseydim ama hersey bni buluyo ya
Canım ben internete güvenemedim özellikle bedenlere bugun gittim bi pijamacıya bi model begendim L beden oldu bi modelin XL daha iyi oldu 2 tane aldım ćıktım görerek almak daha mantıklı bence tabiki sen bilirsinMerhaba arkadaşlar,hastane için lohusa pijama takımı bakıyorum internetten ama bulamadım maalesef,yardımcı olabilir misiniz?
Ben 3 aylıkdan beri yavaş yavaş yapıyorum alışveriş hala bitmedi canımKizlar bu alisveris ne zormus al al bitmedi eksikler ki ben cok ivir zivir almiyorum. Oda gelecek aralikta herseyi yikayip yerlestirecegim.Simdiden cok yoruluyorum yerlestirme de 1 haftami alir sanirim.32.haftamdada hastane cantasini hazur etcem yeterli olur dimi
Saol canm bnm oyle yapmaya calisicam yoksa stresten hastaliktan basim cikmazStresten uzak dur canım allah şifanı versin kendini yıpratma lutfen
Canım ben internete güvenemedim özellikle bedenlere bugun gittim bi pijamacıya bi model begendim L beden oldu bi modelin XL daha iyi oldu 2 tane aldım ćıktım görerek almak daha mantıklı bence tabiki sen bilirsin
Ben 3 aylıkdan beri yavaş yavaş yapıyorum alışveriş hala bitmedi canım
Erken kapanmasıda sorun cnm heray baş ölçümü yapıldı normal çıkınca bıraktılar ama genetikmiş benimkide erken kapanmışGeçsin çabucak bu günler ya sırtım belim çok agrıyor daha 90gün var daha da çok ağrıyacak demek ki
Dün çok agrım oldu magnezyum a başladım ben de
Ay malallah sana ne güzel aynen neyime güveniyorsam hala başlamadım
Ben hiç bilmiyorum ki doktorun görmedi hala sanırım benim o kontrollerim Çarşamba günü
Vay be bizim bıngıldak doğduktan ne kadar sürede kapandı maşallah artık şaşırdılar hala kapanmadı mı diye ama süreyi unuttum :))
Oh misss eline sağlık darısı bize inşallah
Biz yıkıyoruz canım oğlumu da yeğenleri de hep yıkadık göbek üstüne birşey koyup 3gün sonra yıkadık sabırım
Ah canım ya Senin yemenden değil sanırım
Yatkınlığın var yükselmesine bellide veya stresten
Benim de sınırda biliyorsun ama sana şimdi kaç alet mi alsam ölçmek için
Hızlı derken değerini de söyledimi canım
Bu aletleri kendimiz alabiliyor muyuz ne kadar ücreti ben de mi alsam bir da yükleme yaptırmak isteniyorum ama bi yandan değerimi merak da ediyorum
Valla ben de gün içinde okulda süperim sabah ara öğün öğle hep okulda getirdiğim hazırladıklarımı getiriyorum ama akşam yemekten sonra yarım paket bisküvi yiyorum iki günde bi canım çok çekiyor şeker normalde şekere düşlün değilim sma vücut arıyor(
Bence sana benzeyecek kaçış yokAy aynı ben. Bakalim benden nasil bir deli cikacak. Insallah esime benzer bana benzerse sctim
Bende ogrenecegim insallah :))
Maşalllah cnm gözünaydınMerhaba hanımlar bugun kontrolumuz vardı. Allaha bin sükur iyiymisiz. 38 cm 1.300 gr olmuşuz 2 hafta önden gidiyoduk 1 haftaya düşmüşnormal doğum pozisyonuna geçmiş kafası aşşadaymış normal doğuma engel bi durumum yokmuş allaha şükürler olsun rahim ağzım kapalıymış ereken doğum riskim yokmuş maşallah sübhanallah bize hepinizin aynı güzel şeyleri duymanız dileğiyle tabiki butun olumlu şeylerin yanında gribim ben minoset yazdı doktorum bide çocuklar için burun spreyinden yazdı inşallah şifa olur hepinizi sevgiyle kucaklıyorum.
Stresten uzak kal cnm şekerin en büyük düşmanıSaol canm bnm oyle yapmaya calisicam yoksa stresten hastaliktan basim cikmaz
Evet canm gene bir daha emin oldum Stres butun hastaliklari baslangici hersey Allahtan Allah dermansz dertten koruun hepimiziStresten uzak kal cnm şekerin en büyük düşmanı
Aynen çaresi var sıkma sen canınıEvet canm gene bir daha emin oldum Stres butun hastaliklari baslangici hersey Allahtan Allah dermansz dertten koruun hepimizi
Destegin icin cok saol canm bnm Allah razi olsunAynen çaresi var sıkma sen canını
Ben portbebe özelliği olsun istedim, ilk 6ayında kullanırım diye düşünüyorum. istanbulda sahile çok yakın oturuyorum, sahile inip yürüyüş yapabiliriz bebecikleaçık havada da bebekler hep uyuyor. Ana kucağında iki büklüm kalmasın, rahat yatsın diye düşündüm. E bebekte modellere baktım. Marka olarak kraft pierre cardin casual kanz filan önerdiler. Üst segmentte stokke mima vs daha estetik arabalar var. Ama hem ağır hem de port bebe yok. Bunlardan birini tercih edicem sanırım hala kesin karar veremedim
Bugaboo ufak pratik bi arabaya benziyor. Ben onu da denedim, inceledim. Ama port bebe özelliği yok. Fiyat olarak aslında bi limit koymadık ama ucuz bir araba da diyemeyiz. Ağırlık vs. olarak da çok ağır olmaması önemli. Arabanın bagajından eve hiç çıkarmayı düşünmüyorum. Ben bir de bebeği kaldırmadan yönü değişsin istedim ama öyle bir araba yok, kaliteli değil olanlar dabakalım birinde karar kılıcam sonunda
Ben antibiyotik kullandım sonra yine tekrarladıbenimde kronikleşti galiba. Bu hafta tekrar test yaptırıcam inşallah geçmiştir
Selam canım, tüp bebek doktorunun böyle birşeye karar vermesi bence çok yanlış. Benim de ilk kızım tüp bebek ve suan 2. Ye kendiliğimden hamile kaldım. Doktorum beni de hep sezeryana yönlendirmişti ve malesef sezeryan oldum. Eğer bir problemin ypkaa normal doğum yap derim. Şuan ben 2. Bebeğimi normal yalmak için uğtasıyorum. Sonuçta tüp bebek de olsa bebeklerimizin riske arılor bir dırumu yok, tüp bebek olanlar normal doğum yapamaz die bir kural yok. Bebeklerimizin sadece oluşum aşamaları farklı ama hamile kaldıktan sonra normal bir gebeden hiç bir farkımız yok. Senin yerinde olsam bir kez daha düşünürüm ben çok pişman oldum..
Aynen ben de öyleyim doğumdan sonra 1 haftada 10 kilo vermiştim ben o yüzden kararsızim.internetten bişey almayi bu yüzden sevmiyorum ama küçük yerlerde dandik pijamalar bile çok pahalı oluyor nette daha uygunBnde bu konuda kararsz kaldim canm ya genelde 38 bedenim ama suan 42 giyiyorum oda biraz dar geliyo kac beden alsam buyuk alsam dogumdan sonra cabuk kilo verirmiyim
Bende sarışın yeşil gözlüyüm eşimde renkli gözlü kızım bildiğin başkasının k7zı hiç bize benzemiyor allahtan vücut tipi bende kafam karışmıyor
Eki Görüntüle 2066907 Ya bu balık yağı kapsülleri çok büyük değil mi nasıl yutucam ki
Merhaba hanımlar bugun kontrolumuz vardı. Allaha bin sükur iyiymisiz. 38 cm 1.300 gr olmuşuz 2 hafta önden gidiyoduk 1 haftaya düşmüşnormal doğum pozisyonuna geçmiş kafası aşşadaymış normal doğuma engel bi durumum yokmuş allaha şükürler olsun rahim ağzım kapalıymış ereken doğum riskim yokmuş maşallah sübhanallah bize hepinizin aynı güzel şeyleri duymanız dileğiyle tabiki butun olumlu şeylerin yanında gribim ben minoset yazdı doktorum bide çocuklar için burun spreyinden yazdı inşallah şifa olur hepinizi sevgiyle kucaklıyorum.
kullanmıştım ben bunu bir ara, zor geçiyor gerçekten boğazdan. kolay gelsin :)
Bnde internetten almayi düşünüyorum iste ama hangi beden alsam 42beden sipariş verecem bakim olmazsa değiştircem canmAynen ben de öyleyim doğumdan sonra 1 haftada 10 kilo vermiştim ben o yüzden kararsızim.internetten bişey almayi bu yüzden sevmiyorum ama küçük yerlerde dandik pijamalar bile çok pahalı oluyor nette daha uygun
Gecmis olsun canm bnde cok şiddetli bas agrisi cekiyorum agridan agladim da boyle hi ahri yok yaDiş çıkarıyorum ya çok zor damağım öyle bir yarılmış ki yanağım boğazım kulağım gözüm başım ağrıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?