2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Merhaba hanımlar bugun kontrolumuz vardı. Allaha bin sükur iyiymisiz. 38 cm 1.300 gr olmuşuz 2 hafta önden gidiyoduk 1 haftaya düşmüş normal doğum pozisyonuna geçmiş kafası aşşadaymış normal doğuma engel bi durumum yokmuş allaha şükürler olsun rahim ağzım kapalıymış ereken doğum riskim yokmuş maşallah sübhanallah bize hepinizin aynı güzel şeyleri duymanız dileğiyle tabiki butun olumlu şeylerin yanında gribim ben minoset yazdı doktorum bide çocuklar için burun spreyinden yazdı inşallah şifa olur hepinizi sevgiyle kucaklıyorum.

Stresten uzak dur canım allah şifanı versin kendini yıpratma lutfen

Merhaba arkadaşlar,hastane için lohusa pijama takımı bakıyorum internetten ama bulamadım maalesef,yardımcı olabilir misiniz?
Canım ben internete güvenemedim özellikle bedenlere bugun gittim bi pijamacıya bi model begendim L beden oldu bi modelin XL daha iyi oldu 2 tane aldım ćıktım görerek almak daha mantıklı bence tabiki sen bilirsin

Ben 3 aylıkdan beri yavaş yavaş yapıyorum alışveriş hala bitmedi canım

Saol canm bnm oyle yapmaya calisicam yoksa stresten hastaliktan basim cikmaz

Erken kapanmasıda sorun cnm heray baş ölçümü yapıldı normal çıkınca bıraktılar ama genetikmiş benimkide erken kapanmış

Maşalllah cnm gözünaydın

ben de sahilde oturuyorum ve araba benim için neredeyse her gün kullanılacak bir şey olacak. o yüzden bu kadar inceliyorum :)

bugaboo bee5 de port bebe yok evet ama bugaboo camelonda var. ama bahsettiğim ana kucağı da çok iş görür gibi geliyor

aynı düşüncedeyim ama Türkiye de tüp bebekse sezeryan gibi saçma bir mantık var.

Bnde bu konuda kararsz kaldim canm ya genelde 38 bedenim ama suan 42 giyiyorum oda biraz dar geliyo kac beden alsam buyuk alsam dogumdan sonra cabuk kilo verirmiyim
Aynen ben de öyleyim doğumdan sonra 1 haftada 10 kilo vermiştim ben o yüzden kararsızim.internetten bişey almayi bu yüzden sevmiyorum ama küçük yerlerde dandik pijamalar bile çok pahalı oluyor nette daha uygun

Bende sarışın yeşil gözlüyüm eşimde renkli gözlü kızım bildiğin başkasının k7zı hiç bize benzemiyor allahtan vücut tipi bende kafam karışmıyor

nasıl yani, kızın renkli gözlü değil mi? o zaman biyoloji dersinde yanlış öğretmişler bize.

ayy süper, maşallah, darısı hepimize.

Aynen ben de öyleyim doğumdan sonra 1 haftada 10 kilo vermiştim ben o yüzden kararsızim.internetten bişey almayi bu yüzden sevmiyorum ama küçük yerlerde dandik pijamalar bile çok pahalı oluyor nette daha uygun
Bnde internetten almayi düşünüyorum iste ama hangi beden alsam 42beden sipariş verecem bakim olmazsa değiştircem canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…