2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
İnsallah dedigin gibi alettendir bi yandan da cok şükür ki az kaldi dayanicaz artik bebek saglikli olsun da

Odayi da halletsem rahatlicam, duvar kagidi yapayim dedim su an cok gozumde buyuyo keske onu da onceden yapsaymisim

duvar kağıdı ve tül perde kaldı bende de onlarıda bir halletsem olacak...

Nasıl alıştırırsan öyle gidiyor aslında.
valla bakıcaz artık. bizim evde küvet var. ben birde boyuna takılan simitlerden almıştım. suya alışsın diye 3 aylıktan sonra doldurup küveti atıcam içine oynasın =)

acilde kan verdiğin saatte önemli ama yemekten ne zaman sonra verdin vs. sen yarın kendi aletinle git ölçüme. onlar ölçerken sende ölç. makinayı kontrol et.

Evet dogru diyosun canm bunu düşünmemiştim simdiden stres yapadan yarini beklim de bakalim ne cikicak

göbek düşene kadar yıkamıyoruz yani
Hayir ama ilk gunden su ve yumusak bez ya da pamukla silin yaziyor. Zaten dogumdan sonra doktor mutlaka soyluyormus ne yapmak gerektigini o yuzden belki de hic bisey yapma falan derse ona gore davraniriz.

Bir de kizlar gobegi mandalla kapatiyorlarmis cok dikkat etmek lazimmis ona. En ufak zedelenmede kanama yapiyormus. Kucaga falan alirken dikkat edin diyorlar.

mandal mı
ben o yüzden göbek molfix oyuntulu almayı düşünüyorum bebek bezini. ama herkes prima öneriyor.

Ben de kıstırgeç diyordum ona. Panik yapmayın okadar canım. Zamanla hepsine de alışıyorsun. Bir bakmışsın kapı gibi annesin

Canim cok gecmis olsun. En az senin gunun kaldi biraz daha dayan Ne kadar yuksek degerler kac cikti? Ben de aletimden supheleniyorum bir tane daha alicam. 2 farkli parmaktan bakinca sonucu farkli cikariyor. Sen 2. Saat mi olcum yapiyorsun? Kusura bakma cok sordum ama ben de taktim bu konuya.

Direk yutman lazim cignemeli degil. Solgar da buyuk cok. Bir de midende eridikce agzina tadingeliyor biraz maalesef normal sivi yagini alip kasikla icenler var da ona ben dayanamam

Benim midem de çok hassas çok çabuk tiksinirim bol suyla yuttum canım sonra da ağzıma tatlı bişeyler attım hemen batırmak için

Banyo yapınca yıkayıp tırnaklarını kestim ondan öyle dedim. Yoksa iliskisi yok aslında

Geçmiş olsun canım ya ben diyete uymaya çalışıyorum ama tatlıya dayanamıyorum mutlaka yiyorum bozacak şeyler maalesef. Nasıl anladılar peki bi haftalık sekerinin yüksek olduğunu tekrar mi yükleme yapıldı ?

Yok canm evde ölçüyorum ya onu gosterdim bn hic ama hic tatli yemedim cok canm cekiyo ama korkuyorum sadece bi gun nescafe ictim onun haricinde diyeti bozmadim hakkimizda hayırlısi olsun az zamn kaldi biraz daha dayanalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…