- 20 Ağustos 2016
- 4.083
- 2.420
- 63
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #24.621
İnsallah dedigin gibi alettendir bi yandan da cok şükür ki az kaldi dayanicaz artik bebek saglikli olsun daDur telaş etme hemen. Bi git yarın laboratuvarda baktır kaç çıkacak. Benimki gibi aletin bozuktur belki.tek öğün geçirmekle şeker yükselmezki. Benim öğünlerim çok belirsiz çoğu zaman bende atlıyorum cnm
Odayi da halletsem rahatlicam, duvar kagidi yapayim dedim su an cok gozumde buyuyo keske onu da onceden yapsaymisim
valla bakıcaz artık. bizim evde küvet var. ben birde boyuna takılan simitlerden almıştım. suya alışsın diye 3 aylıktan sonra doldurup küveti atıcam içine oynasın =)Nasıl alıştırırsan öyle gidiyor aslında.
acilde kan verdiğin saatte önemli ama yemekten ne zaman sonra verdin vs. sen yarın kendi aletinle git ölçüme. onlar ölçerken sende ölç. makinayı kontrol et.Aslinda bnde şüphelendim canm ama dun tansyonum nobetci eczanede ölçtürmeye gitmistim acile gonderdiler yuksek diye acilde de hm sekere de baktilar cok yuksek dediler bugun de hastanedeki doktor yarin burda da aclik tokluk bakalim emin olalim sonra insülin yazicam dedi
Eee iyi okumamisim canm :)))Bebeğin nabzı canım galiba
Maksimum 10 gunmus canim, en erken de 4 diyolar.bu arada bu göbek kaç günde düşüyor. okuduğum kaynaklar bebeği her gece yıkayıp öyle uyutun rutini olsun diyor. ama aynı körolasıca kaynaklar göbek düşmeden yıkamayında diyorşimdi ilk ne zaman yıkıycaz biz bebişi..
Teşekkür ederim canm sabr artik yapicak bsy yokGeçmiş olsun, sıkılma olsun. Şurda 3ay kaldı en fazla. Dişimizi sıkıcaz napalım
Evet dogru diyosun canm bunu düşünmemiştim simdiden stres yapadan yarini beklim de bakalim ne cikicakduvar kağıdı ve tül perde kaldı bende de onlarıda bir halletsem olacak...
valla bakıcaz artık. bizim evde küvet var. ben birde boyuna takılan simitlerden almıştım. suya alışsın diye 3 aylıktan sonra doldurup küveti atıcam içine oynasın =)
acilde kan verdiğin saatte önemli ama yemekten ne zaman sonra verdin vs. sen yarın kendi aletinle git ölçüme. onlar ölçerken sende ölç. makinayı kontrol et.
Senin daha da az kaldı zaten. 10 hafta. Hayırlısı allahtanİnsallah dedigin gibi alettendir bi yandan da cok şükür ki az kaldi dayanicaz artik bebek saglikli olsun da
Hayir ama ilk gunden su ve yumusak bez ya da pamukla silin yaziyor. Zaten dogumdan sonra doktor mutlaka soyluyormus ne yapmak gerektigini o yuzden belki de hic bisey yapma falan derse ona gore davraniriz.göbek düşene kadar yıkamıyoruz yani
mandal mıHayir ama ilk gunden su ve yumusak bez ya da pamukla silin yaziyor. Zaten dogumdan sonra doktor mutlaka soyluyormus ne yapmak gerektigini o yuzden belki de hic bisey yapma falan derse ona gore davraniriz.
Bir de kizlar gobegi mandalla kapatiyorlarmis cok dikkat etmek lazimmis ona. En ufak zedelenmede kanama yapiyormus. Kucaga falan alirken dikkat edin diyorlar.
Direk yutman lazim cignemeli degil. Solgar da buyuk cok. Bir de midende eridikce agzina tadingeliyor biraz maalesefEki Görüntüle 2066907 Ya bu balık yağı kapsülleri çok büyük değil mi nasıl yutucam ki
sen çok panik ataksın. stress ve üzüntüde şekeri fırlatıyor. en başından beri diyorum sana biraz sakinleşmen lazım..Evet dogru diyosun canm bunu düşünmemiştim simdiden stres yapadan yarini beklim de bakalim ne cikicak
Ben de kıstırgeç diyordum ona. Panik yapmayın okadar canım. Zamanla hepsine de alışıyorsun. Bir bakmışsın kapı gibi annesinHayir ama ilk gunden su ve yumusak bez ya da pamukla silin yaziyor. Zaten dogumdan sonra doktor mutlaka soyluyormus ne yapmak gerektigini o yuzden belki de hic bisey yapma falan derse ona gore davraniriz.
Bir de kizlar gobegi mandalla kapatiyorlarmis cok dikkat etmek lazimmis ona. En ufak zedelenmede kanama yapiyormus. Kucaga falan alirken dikkat edin diyorlar.
Canim cok gecmis olsun. En az senin gunun kaldi biraz daha dayan Ne kadar yuksek degerler kac cikti? Ben de aletimden supheleniyorum bir tane daha alicam. 2 farkli parmaktan bakinca sonucu farkli cikariyor. Sen 2. Saat mi olcum yapiyorsun? Kusura bakma cok sordum ama ben de taktim bu konuya.Herkese mrb nasılsınız kizlarrrr bnm bir haftalik sekerim baya yuksek cikmis yarin aclik tokluk ölçtürmemi istedi doktor kesin insüline baslaticakmis sekeri cikan arkadaslar diyetiniz hic ama hic bozmayin bu seker tansyonda çıkartıyormuş bnde diyetimi hic bozmadim ama ogun kacirdim sadece dun tansyonum da yükseldi hayirlisiyle bu gunleride gecirseydim ama hersey bni buluyo ya
Direk yutman lazim cignemeli degil. Solgar da buyuk cok. Bir de midende eridikce agzina tadingeliyor biraz maalesefnormal sivi yagini alip kasikla icenler var da ona ben dayanamam
Banyo yapınca yıkayıp tırnaklarını kestim ondan öyle dedim. Yoksa iliskisi yok aslındaBen de göbeği düşünce çıkartmıştım. 10 günlüktü düştüğünde. Kimi arkadaşların daha erken düştü kimininki daha geç. Aslında onunla ilişkisi olduğunu bilmiyordu. 10.15 günlük olunca bırakırım takmayı demiştim. Denk geldi. İsabet olmuş demekki
Geçmiş olsun canım ya ben diyete uymaya çalışıyorum ama tatlıya dayanamıyorum mutlaka yiyorum bozacak şeyler maalesef. Nasıl anladılar peki bi haftalık sekerinin yüksek olduğunu tekrar mi yükleme yapıldı ?Herkese mrb nasılsınız kizlarrrr bnm bir haftalik sekerim baya yuksek cikmis yarin aclik tokluk ölçtürmemi istedi doktor kesin insüline baslaticakmis sekeri cikan arkadaslar diyetiniz hic ama hic bozmayin bu seker tansyonda çıkartıyormuş bnde diyetimi hic bozmadim ama ogun kacirdim sadece dun tansyonum da yükseldi hayirlisiyle bu gunleride gecirseydim ama hersey bni buluyo ya
Evet tesellim bu zaten cok saol canmSenin daha da az kaldı zaten. 10 hafta. Hayırlısı allahtan
Canım bunlar yutmak için sen zorla kendini yut. Diğer türlü miden çok bulanır. Ağzına sürekli Balık yağı tadı gelirEki Görüntüle 2066907 Ya bu balık yağı kapsülleri çok büyük değil mi nasıl yutucam ki
Evet strestende yukseliyormus bunu yeni ogrendim bundan sonra daha dikkatli olmam lazim zaten cok az kaldi:))sen çok panik ataksın. stress ve üzüntüde şekeri fırlatıyor. en başından beri diyorum sana biraz sakinleşmen lazım..
Yok canm evde ölçüyorum ya onu gosterdim bn hic ama hic tatli yemedim cok canm cekiyo ama korkuyorum sadece bi gun nescafe ictim onun haricinde diyeti bozmadim hakkimizda hayırlısi olsun az zamn kaldi biraz daha dayanalimGeçmiş olsun canım ya ben diyete uymaya çalışıyorum ama tatlıya dayanamıyorum mutlaka yiyorum bozacak şeyler maalesef. Nasıl anladılar peki bi haftalık sekerinin yüksek olduğunu tekrar mi yükleme yapıldı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?