2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Canim bence doktor hastaneden daha onemli cok guveniyorsan ve seviyorsan birakma. Ya da bazen doktorlar anlasmali olarak senin istedigin hastaneye geliyor ama o da ekstra para tabi.

Ve kafalar yine karisti :) brli bol.olmasin yoksa tasma yapar diyor herkes buyuk almamak lazimmis sanirim.
benimde arkadaşın doktoru öyle demiş bol olsun ki hareket vs edince kesmesin etini oturmasın üstüne demiş zaten deneyerek göreceğiz artık :)

Aynen ben de başka doktorlara ısınamadım ama hastane ile ilgili gerekli gereksiz küveze alıyorlar, bahanelerle sezeryane zorluyorlar gibi şeyler duyuyorum farklı farklı kişilerden. İçime sinmiyor bir türlü (
bence doktorundan memnunsan degıstırme endısenı de doktorla paylas ben size guvenıyorum tabıkı bsy olursa kuveze vs alınmalı ama bu tarz seyler benı endıselendırıyor dıye doktorunla konusabılırsın

benimde arkadaşın doktoru öyle demiş bol olsun ki hareket vs edince kesmesin etini oturmasın üstüne demiş zaten deneyerek göreceğiz artık :)
benim doktoruma hocam 1 numara küçük geldi bize, çok taşıyor 2 numara taktım dedim. çok iyi yapmışsın büyük takman daha iyi zaten kalça çıkıklığı için demişti. hatta arkadaşıma başka bir doktor çift bez taktırtmıştı kalça ultrasonunda küçük bir problem vardı.

bence doktorundan memnunsan degıstırme endısenı de doktorla paylas ben size guvenıyorum tabıkı bsy olursa kuveze vs alınmalı ama bu tarz seyler benı endıselendırıyor dıye doktorunla konusabılırsın
Konuştum canım ben de duyuyorum böyle şeyler ama ağzı olan konuşuyor ben kendimden eminim şeklinde konuştu.

kızlar birisi bana zıbının badiden farkını söyleyebilir mi . oğlumda hastane çıkışında vardı sadece başka almadım. kullanmadı. ama herkeste vardı. giydirmesi rahat diye mi tercih ediliyor. ikinci bebeğim ama hala zıbın ney bilmiyorum

Alttan citcitli body iste. Kiz 30 kusur yasindayim ben bile hala yaz kis zibin giyiyorum.

Konuştum canım ben de duyuyorum böyle şeyler ama ağzı olan konuşuyor ben kendimden eminim şeklinde konuştu.
canım o zaman hiç değiştirme ama ciddi anlamda huzursuz olacaksan değiştir içinde kalmasın yalnız gittiğin her yerde problem olabilir kişilerin menun kalıp kalmaması da değişkenlik gösteriyor mesela benim ilk gittiğim doktora da ben ark referansıyla gittim memnun kalmadım ama o çok memnun kalmıştı ben iletişim kuramadım ve çok erkek istememe rağmen baktım ki erkek doktor da kasılıyorum
sen doktorunla iyiysen geirsini önemseme derim

kuzum bazen zıbınlara da çıt çıtlı body diyorlar

benim bildiğim zıbın bu 1. resim
body de bu 2. resim

zıbını beli açıkta kalmasın bezini tutsun bezi hareket etmesin çok diye atlet niyetine giydiriyorlar
eskiden zıbın yokmuş bezi hareket etmesin atletini tutsun diye bezin üstüne külot giydirirmiş annemler atletin üzerine çekerlermişti bez de sıkı kalsın oynamasın diye şimdi zıbınlar işi kolaylaştırdı

Eklentiler

• 0_0_productGfx_fd85869f664ab200602ffc088c79cbff.webp
    37 KB · Görüntüleme: 46
  • minis-kiz-bebek-ikili-hirka-4926-21-B.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 46
Alttan citcitli body iste. Kiz 30 kusur yasindayim ben bile hala yaz kis zibin giyiyorum.
Kız o benim bildiğim çıtçıtlı badi dir işte. Madem zıbın zımbırtısı var ne diye bide çıtçıtlı badi adını vermişler. Ama yaniiii. Çık cık çık. Bende zıbını çapraz bağlanan üst kıyafeti sanıyorum iyimi. Herkes bundan kullanıyor nesini kullanışlı buluyorlar diyordum.

Yandan bagli zibinda mi oluyormus. Yandan çarklı gemi gibi

Zıbın denilen yandan tutturmalı gömlek gibi olan. Diğeri badi zaten çıtçıtlı alttan bende hala giyiyorum

Çıtçıtlıyı giymeye devam edecekler 18 aylık bizim oğlan hala atlet yerine yerine giyiyor. Zıbınlar ilk zaman giyiliyor.

Aslında doğru biliyorsun. Zıbın yandan bağlanan çıtçıtlı hep giydikleri alttan giyilen belini falan örtene deniyor.

Zıbın yandan bağlı olan gömlek gibi. 1.resimdekide cıtcıtlı badi zıbın olunca alttan bağlı olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…