2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?


  • Ankete Katılan
    286
Aslında doğru biliyorsun. Zıbın yandan bağlanan çıtçıtlı hep giydikleri alttan giyilen belini falan örtene deniyor.
Heh işte o zıbının ne faydası var. Bende 1 tane vardı oda hastane çıkışı içinden çıktı. ilk bir hafta giydirdim kullanışlı gelmedi bıraktım.Yada herkes yanlış bildiği içinmi zıbın giydirdim zıbın aldım vs deyip duruyorlar.
 
Ilk zamanlar giydiriliyor işte bebek takımlarında oluyor. Altıda hatta ayaklı pijama oluyor. Bende var 4 takım onlardan önden düğmelide var pijama gibi giydiriliyor yani. Sonradan pek kullanilmıyor zaten.

Çıtçıtlı badiyede zıbın diyor olabilirler. Ya da kullanislı buluyor bazıları. Ben cıtcıtlı alt pijama üstünede bu zıbınlardan giydiriyorum ilk zamanlar.
 
Sanirim ilk baslarda badi yerine giydiriliyor kafadan gecirmekle ugrasilmasin diye. Gerci simdi badileri de yandan citcitli yapmislar onlar cok hosuma gitii benim giydirmek daha kolay olur
 
Sanirim ilk baslarda badi yerine giydiriliyor kafadan gecirmekle ugrasilmasin diye. Gerci simdi badileri de yandan citcitli yapmislar onlar cok hosuma gitii benim giydirmek daha kolay olur
Şimdi paylaştım. Bende hep bunları kullandım. Ama çok bulunmuyor her yerde lcwda oluyor.
 
Şimdi paylaştım. Bende hep bunları kullandım. Ama çok bulunmuyor her yerde lcwda oluyor.
Ben bunlardan almadim sanirim hic. Neyse gunlerdir salladigim temizlik isini bugun temizlige yardima gelen abla halledecek. Bende aksama odasini yerlestirecegim bebisin insallah masallah :) o zaman ortaya cikacak ak toto kara toto ne almisim ne almam lazim vs :)
 
kızlar haftasonu kayınvalide ve peder gelecek ne pişirsem bilemedim ilk defa gelecekler ben doğurmadan gelsinler dedim çok da ağırlaşmadan et yiyorlar et yapayım dedim ama yanına ne yapayım güzel bi sofra olsun istiyorum :)
ne önerirsiniz
kayınvalide sebze yerde kayınpeder pek yemez çeşit olsun diye ne yapsam bilemedim
 

Mercimek çorbası veya tarhana, et kavurması, salata pilav, bide barbunya yap zeytinyağlı miss eğer dolapta yazdan fasulyen varsa zeytinyağlı o da olur k.valideye.


Biz çok boğazlı bi aile değiliz bu kadarı bile bir arada anca ramazanda yaparım ben
 
Etli sebzeli güveç yapabilirsin canım ilk ala gelen o ama pratik:))
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…